Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lazkizi

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0

Erkekler Neden Evlenilecek Ve Eglenilecek Kadin Diye Ayrim Yapar ¿

crazygenclik

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
kendimden örnek vereyim daha yeni üniyi bitirdim sırada iş var hadi onuda hallettik dielim biraz hayatın tadını çıkarmak gezmek tozmak eğlenmek ( ki bu yalnız olmaz bu yüzden bu ayrım var eğlenceyi artıracak birileri lazım hayatta :D ) isterim hayatta ki tüm zevkleri aldıktan sonra evlenmek isterim ki o zaman evliliğime sadık kalabileyim :))

cLaS

Yarım Kalmış cümleyim
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    36
MegaForum.Com Bölüm ve kategori moderatörü olmak ister misiniz?

Gün içerisinde 7-8 saat online olabilme şansına sahip.
Moderatör özelliklerini kullanmayı bilen (konu taşıma, kilitleme, düzeltme)
Yada öğrenmek isteyen.
Aktif olarak moderatörü olduğu kısım yada kısımları kontrol edebilecek.
Kavga , gürültü , ayrımcılık sevmeyen.
Adil olabilecek.
Yetkili arkadaşlar arıyoruz.

Eğer bu kriterlere uyuyorsanız, bu konu altında isminizi, yaşınızı ve moderatorü olmak istediğiniz bölümü belirtiniz.

Moderatörü olmak istediğiniz bölüm yada kategoride en az 100 mesajınız olmalıdır.

El-Hakim

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
sabah olmadan ben koltuğumda otururum. içirim atmışım eve :D telefon numarasını sabah beni hatırlamadığı için vermez. :D

El-Hakim

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
uygun başlığı ben bulamadım.

malumunuz. yıl 2000 dünya hala ilkel bir yaşamda. adaletsizlik hat safada.

isa bir üstün ırktı ( tanrının oğlu dendiği için ) kazadan sonra beyni hasar gördü. üstün ırklar onun yolunun ayrıldığını gördüklerinde onun için sağdan soldan hayvanların ve böceklerin
( kuranda yaratıcımızın ademe kendi ruhundan üflediğini söylüyor bu durumda hayvanlar ve böcekler cansız olup cinler ise tam bizim tersimizdir )

şuurlarının paralel boyutla bir ayna görevi gören gibi..neyse.. yani koskocaman büyük bir beyin makinesinin kullanıcı panellerine bağlanırlar..

dikkat ederseniz zaman bununla örtüşüyor. aksi olsaydı zamana gerek olmazdı kanımca ama yinede beynimin zamansız yaşamayı algılamaması bu ihtimalin gerçekliğine göz kırpıyor.

ama ihtimal vermesemde vücudumdaki cinler bunun gibi senaryolar bana veriyor. ve bende bu senaryoları çürütmek için mantık oyunu oynuyorum yoksa zaruret yapıyor meret. :D

şunu da söylüyeyim dinden çıkarmaya çalışmıyorum.

bu nedenle hayatımda tanrının oğlu gibi hayat yaşayanları sevmem sanki ben evinin bir paspasıyım...

düşüncelerinizi alalım.. bir örnek veriyim. kafamı karıştırıyor. canlılar; bitkiler , hayvanlar , ve insanlardır deniyor kitaplarda. ancak kuranda galiba yanlış hatırlamıyorsam Allahımız ademe kendi ruhundan üflediğini söylüyor..

bu bir tartışma yani polemik konusu. ancak kafanızı karıştırdıysam affedin bu polemik kardeşinizi :D

crazygenclik

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
bir haftadır Erkeklerin yeterince üzerine gidildi sanırsam :D kendinizi mükemmel sayan Forum geveze bayanları buyrun biraz da burada yorumlarınızı alalım :D

Bayanlar bir erkekte en çok neyi ister veya neye bakar;

-dış görünüş mü
-zeka mı
-para mı
-kariyer mi
ya da neeeee :D

crazygenclik

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Lost yani sadece güven versin ama tip önemli deil güven olsun gelecekteki yaşamı parası kariyeri önemli deil mi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt