Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duyuru MegaForum 2020 Tema Duyurusu

MegaForum 2020 Temasını beğendiniz mi?

• Beğendim, güzel olmuş.

Kullanılan: 60 87.0%
  • Beğenmedim, eskisi daha güzeldi.

Kullanılan: 2 2.9%
  • Geliştirilmesi lazım (mesela neyi geliştirelim yorum olarak lütfen yazın)

Kullanılan: 7 10.1%

• Kullanılan toplam oy
    69

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,877
Güncelleme 2:

Temasal bir özellik olmasada konu altından gelen bir öneri olduğu için bu konu altından yazmayı uygun gördüm.

@Brida arkadaşımızın önerisi ile bizimde daha önce düşündüğümüz Forum oyunlarındaki postlar'ın üye profiline yansıtılmaması aktif edilmiştir.
Bundan sonra Forum Oyunları kategorisinde yazılan mesajlar mesaj sayılarına '' SAYI '' olarak yansıtılmayacaktır.

@Brida arkadaşımıza bu önerisinden dolayı teşekkür ederim.

RuHuMDaKiöKüZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    9,400
selam herkese . Ellerinize sağlık guzel bir forum ve tema da guzel ama telefonu felaket kasıyor ve cok donuyor. Bazen tel kitlenip atıyor ana ekrana. 35mbit il iyi bir telden giriyorum oysa. Sayfalar arası gezerken keza felaket donuyor.

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,877
selam herkese . Ellerinize sağlık guzel bir forum ve tema da guzel ama telefonu felaket kasıyor ve cok donuyor. Bazen tel kitlenip atıyor ana ekrana. 35mbit il iyi bir telden giriyorum oysa. Sayfalar arası gezerken keza felaket donuyor.

Selam, öncelikle hoşgeldiniz yeni kayıt olmuşsunuz.

Forum sitemize yurt dışı kaynaklı saldırılar yapıldığından forumda ara ara yavaşlamaların olabileceğini aşağıdaki konumuzda belirtmiştim;

Tabi siz yeni üye olduğunuz için bilginiz yok.

Şunuda dile getirmem lazım ki '' felaket kasıyor '' demişsiniz - bir çok üyemiz telefondan giriyor öyle bir yavaşlığın olduğunu henüz kimseden duymadım. Bağlantınızı kontrol ederek farklı bir mobil/web tarayıcısından tekrar denemenizi rica ediyorum, şuan çok kötü düzeyde bir yavaşlık olmaması gerekiyor.

RuHuMDaKiöKüZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    9,400
Selam hocam evet yeniyim tesekkur ederim. Şöyle diyeyim ki aynı sistemin farklı domainini kullandim uzun zamandir. Anladiniz siz :) ama orada böyle bir sorun yoktu ve dedigim gibi netim 35mbit telefonum iyi bir cihaz yani bilmiyorum ki sayfalar arasi gezerken resmen donuyor ve su an bu postu dahi yazilar dona dona ve bekleyerek yazdim. Eski yerde de ayni sistem vardi ama orada boyle olmuyordu. Ilginç. Yine de tesekkurler ilgilendiğiniz icin

TRWE_2012

لِيَغْفِرَ لَكَ اللّٰهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِك
Moderatör
  • MFC Puanı
    16,230

Öncelikle hoş geldin....!

@Yönetici Pisadam'ın dediklerine ilaveten, Profil Ayarlarından, Tema düzenini Sürüm 1'e indirebilirsiniz.Belki dar boğazı (kasma) aşabilirsiniz.

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,877
Selam hocam evet yeniyim tesekkur ederim. Şöyle diyeyim ki aynı sistemin farklı domainini kullandim uzun zamandir. Anladiniz siz :) ama orada böyle bir sorun yoktu ve dedigim gibi netim 35mbit telefonum iyi bir cihaz yani bilmiyorum ki sayfalar arasi gezerken resmen donuyor ve su an bu postu dahi yazilar dona dona ve bekleyerek yazdim. Eski yerde de ayni sistem vardi ama orada boyle olmuyordu. Ilginç. Yine de tesekkurler ilgilendiğiniz icin

Şimdi bu benim içime dert oldu hocam, internetiniz ve telefonunuza söyleyecek söz yok ikiside mükemmel. Sorunun asıl kaynağını bulmak gerek. Farklı bir telefondan denediniz mi? Yani çözüm bulabilmemiz için farklı tarayıcı farklı telefon gibi çözüm odaklı yollara başvurmanız lazım eğer o şekildede sorun olursa o zaman sistemsel bakariz olaya.
Daha ilgilenemedik, sorunu çözebilirsek teşekkürü hak edebilirim. Sizden ricam dediklerimi şayet müsaitseniz ve imkanınız varsa yapabilir misiniz

RuHuMDaKiöKüZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    9,400
Hizimi kontrol ettim 32mbit geliyor site acikken ram kullanımina baktim %58 yani telden degil sorun zaten eski sitemde olmuyordu böyle. Suan yazı yazmak resmen iskence. Bende hic sans yok gerçekten

RuHuMDaKiöKüZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    9,400
Tamam deneyelim bakalim temadan mi değil mi pozitv. Teşekkür ederim yardımlarınız icin. Yok reis ya valla bende hep böyle her sey. Neyse deneyelim. Az önce admine cvp yazmistim o da gitmedi ama neyse

TRWE_2012

Moderatör
  • MFC Puanı
    16,230
Hizimi kontrol ettim 32mbit geliyor site acikken ram kullanımina baktim %58 yani telden degil sorun zaten eski sitemde olmuyordu böyle. Suan yazı yazmak resmen iskence. Bende hic sans yok gerçekten

Bence kullandığınız net'in hızı ile alakası olduğunu zanletmiyorum. Sorun donanımsal olabilir.(belki arka planda başka bir uygulama ağ kaynaklarını kullanıyordur.)

İSPAT:

Düşük Hız.png
Şu an forumdaki üyelerin kullandığı internet ağ hızlarının en düşük olanını ben kullanmaktayım ve konu açma/okuma gibi forum içi pek çok işlemi bu yukarıda gösterilen düşük hızda yapabiliyorum.Ama yalnız ara sıra , forum'un konu açma bölümü kilitleniyor ve bu durum sadece 5-10 sn. sürüyor.

RuHuMDaKiöKüZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    9,400
Donamimsal degil hocam ram kullanimina baktim %58 idi. Ama simdibVooov. Temayi değiştirince ucak gibi oldu site. Demek temadanmis hocam bilginiz olsun pisadam. Saol ayamutura.

TRWE_2012

Moderatör
  • MFC Puanı
    16,230

RuHuMDaKiöKüZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    9,400
Tekrar teşekkürler dostum. Temanin bazi tellere garezi var anlaşılan. Telefonum dandik olsa tmm telden dicem de neyse sorun cozuldu onemli olan da bu. Eyvallah

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,877
Tekrar teşekkürler dostum. Temanin bazi tellere garezi var anlaşılan. Telefonum dandik olsa tmm telden dicem de neyse sorun cozuldu onemli olan da bu. Eyvallah

Bak demek ki çözüm olabiliyormuş.

Şimdi içim bir hoş oldu ama bir yandanda bana iş çıktı :)

Bu temada bazı telefonlarda bu kadar kastıracak ne var diye şimdi temayı baştan aşağıya süzeceğim.

Ve telefon modeliniz markanızı bana Özel Mesaj aracılığı ile atar mısınız. Temayı detaylı inceledikten sonra test etmem gerekiyor.

Üst Alt