Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duyuru MegaForum 2020 Tema Duyurusu

MegaForum 2020 Temasını beğendiniz mi?

• Beğendim, güzel olmuş.

Kullanılan: 60 87.0%
  • Beğenmedim, eskisi daha güzeldi.

Kullanılan: 2 2.9%
  • Geliştirilmesi lazım (mesela neyi geliştirelim yorum olarak lütfen yazın)

Kullanılan: 7 10.1%

• Kullanılan toplam oy
    69

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    63,851
Hayirli uğurlu olsun emeğinize saglik ;)

Tokyo

Bizi öldürmeyen şey güçlendirir.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    72,460
Renkler logo ve hız çok güzel olmuş lakin mobil kullanımda konuya en son yazanı masaustu seçenegini acmadan goremiyoruz bu biraz can sıkıcı. Eski şeklinde bunu görebiliyorduk. Mobilde masa ustu görünümü actiğımızda forum yavaslayip karinca gibi oluyor bu acidan da surekli o şekilde kullanamiyoruz. Nacizane dusuncelerim bundan ibaret. Hayırlı olsun diyelim :)

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,877
Renkler logo ve hız çok güzel olmuş lakin mobil kullanımda konuya en son yazanı masaustu seçenegini acmadan goremiyoruz bu biraz can sıkıcı. Eski şeklinde bunu görebiliyorduk. Mobilde masa ustu görünümü actiğımızda forum yavaslayip karinca gibi oluyor bu acidan da surekli o şekilde kullanamiyoruz. Nacizane dusuncelerim bundan ibaret. Hayırlı olsun diyelim :)

Merhaba,
Mobilde konuya tıkladığınız zaman otomatik olarak son mesaja gitmektedir.
Dilerseniz page nav ile de istediğiniz sayfaya ulaşmanız mümkündür.

Yeni bir güncelleme yaptım tekrar kontrol edip akabinde burda bilgi verir misiniz.

Bu mobilden herhangi bir konuya tıkladığım zaman son mesaja gitmesi ekran görüntüsü

Screenshot_20200710-001941_Chrome.jpg

Buda Page Nav sayfalama ile istediğiniz sayfaya gidebiliyor olduğunuzun ekran görüntüsü

Screenshot_20200710-002003_Chrome.jpg

Son düzenleme:

mak res

herşey bomboş gerçek olan sensin seni gönlümde sev
Özel Üye
  • MFC Puanı
    893
  • Beğendim, güzel olmuş.

Tokyo

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    72,460
Evet tikladigimizda en son mesaja gidiyor bu çok iyi bir özellik olmuş cok sevdim.

Dedigim gibi sadece kimin yazdigini bilmeden her mesaja tiklamak gerekecek baska bir eksiklik goremedim.

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,877
Evet tikladigimizda en son mesaja gidiyor bu çok iyi bir özellik olmuş cok sevdim.

Dedigim gibi sadece kimin yazdigini bilmeden her mesaja tiklamak gerekecek baska bir eksiklik goremedim.

Forum anasayfasında son mesajın kimin yazdığını görebilir, anasayfadan konuya gidebilirsiniz.
Sizin belirttiğiniz anasayfada bulunan istatistiklerde son yazan kişinin olmaması sanıyorum.

Sizde takdir ederseniz ki mobil ekran çok küçük ne sığdırabiliriz ki mobil ekrana?

Bakın ekran görüntüsü atıcam;

Burada gördüğünüz gibi konuya son mesaj yazan üye görülüyor.

Screenshot_20200710-003534_Chrome.jpg

Burasıda forum anasayfasında bulunan istatistikler burada gördüğünüz gibi kullanıcı adını yazabileceğim alan yok ama yinede bunun için uğraşacağım.

Screenshot_20200710-003554_Chrome.jpg

Tokyo

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    72,460
Kolay gelsin. Tekrardan hayırlı olsun :)

Charismax

?
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    1,870
Siteler ve tasarımlarla alakalı biri olarak..
bu tema diğer mevcut temadan 4 gömlek üstün daha iyi.. yatay posbit vb.3 posbitini andırmış.. mobil uyumu akıcı temada.. bir arkadaşım yorumda logo yorumu gelmiş.. o bizim anlık görüntüleme tarayıcımız ve net baglantımızla alakalı . uzantısı farklı olsada gif gözüyle bakmak lazım. .
top 10 mobile üye nickleri kapatılmış eğer tema ile alakalıysa alışılması zor olabilir.. bende o modern istatislikleri güncelleyince gitmişti.. güncellemeyi geri alamazsınız ama kısa bir kod ile hemen geri geliyor . ben begendim bu temayı . evet sıfır bir kurulum teması değil ama dediğim gibi diğerinden kat kat daha iyi . modernlik katmış.
emeği geçenlerin ellerine sağlık..

Mila

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    240
Güzel olmuş, emeğinize sağlık. :)

Üst Alt