Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duyuru MegaForum 2020 Tema Duyurusu

MegaForum 2020 Temasını beğendiniz mi?

• Beğendim, güzel olmuş.

Kullanılan: 60 87.0%
  • Beğenmedim, eskisi daha güzeldi.

Kullanılan: 2 2.9%
  • Geliştirilmesi lazım (mesela neyi geliştirelim yorum olarak lütfen yazın)

Kullanılan: 7 10.1%

• Kullanılan toplam oy
    69

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Merhaba.
Ben aylardir yasadigim sorunu hala yasiyorum, sistem bi otuz saniye içinde atiyor beni forumdan.
Bu sorun genellikle çerezler ile ilgili oluyor. Çerezleri temizledikten sonra tekrar denendiğinde hala aynı sorun alınıyorsa "Beni hatırla" seçeneği seçilerek giriş yapılmalı. Ben eskiden böyle çözüyordum bu sorunu :p
Ekran görüntüsü 2021-01-11 181122.png

Brida

- koyu lacivert -
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    7,869
Bu sorun genellikle çerezler ile ilgili oluyor. Çerezleri temizledikten sonra tekrar denendiğinde hala aynı sorun alınıyorsa "Beni hatırla" seçeneği seçilerek giriş yapılmalı. Ben eskiden böyle çözüyordum bu sorunu :p

malesef bezelye, bunu da denemisligim var ama asla faydasi olmadi. her türlü beni atiyor:oops:

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,483
@Bezelye ve @Brida arkadaşlar girdiğiniz tarayıcının veri tasarraufunu kapatıp bu şekilde denermisiniz.

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,483
Mobilde chrome dan veri tasarrfunu kapadığıb masaüstü görünümde sorun yok , 4 tane telefonda denedim.

Darksaga

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    3,262
Şu sol üstteki mega forum yazısı yerine bir simge yapılsa güzel olur.. Onun dışında her şey gayet güzel

eiSy

Sevgimi öfkeye dönüştürmek emek ister ?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    34,710
Evet bende çok beğendim. Bir çok Xenforo teması gördüm ama en hızlısı, en kullanışlı, rahatı bu ben çok beğendim çok güzel. ???

TRWE_2012

لِيَغْفِرَ لَكَ اللّٰهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِك
Moderatör
  • MFC Puanı
    16,230
Evet bende çok beğendim. Bir çok Xenforo teması gördüm ama en hızlısı, en kullanışlı, rahatı bu ben çok beğendim çok güzel. ???
Evet yeni tema güzel ama benim için ilk üye olduğumda bu klasik tema daha özel ve önemli....Çünkü bu eski tema , bana ;

1.Ex-Forum'dan kovulmuş bir üyenin yeni bir ev (forum) arayayışını hatırlatıyor.
2.Megaforum ile ilk kez karşılaştığım'da önümde duran buzlu ekranı hatırlatıyor, içeriği görmeniz için üye olmanız gereken diye uyarı mesajını da unutmamak gerek.....!

1.png

Yalnız eski forum temasında şu sol üst duran "xenForo" marka yazısı "MegaForum" olarak değiştirilseydi daha güzel olurdu.Bazen megaforum'da değil'de başka bir forum'da olduğum hissine neden olan bir yazı bu...... ! :)

Forum'un böyle bir kaç tema'sı olması dileği ile (özellikle dark mod bir tema)

Son düzenleme:

Bot

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200
Mini Logonuz eksik. Forumunuzu yer imlerine eklediğimde mini icon'unuz çıkmıyor. Güncellemenizi tavsiye ederim.
Tema olarak modern duruyor.
Hemen hemen 1 Saatlik forumda gezinmemin sonucunda 100 Mb internet harcadı.
Temanın boyutu ve iç ikonların boyutları güzel ayarlanmış.
Rank sisteminin güncellenmesi gerektiğini düşünüyorum...

TRWE_2012

Moderatör
  • MFC Puanı
    16,230
Mini Logonuz eksik. Forumunuzu yer imlerine eklediğimde mini icon'unuz çıkmıyor. Güncellemenizi tavsiye ederim.
Tema olarak modern duruyor.
Hemen hemen 1 Saatlik forumda gezinmemin sonucunda 100 Mb internet harcadı.
Temanın boyutu ve iç ikonların boyutları güzel ayarlanmış.
Rank sisteminin güncellenmesi gerektiğini düşünüyorum...

Beğenimi sunuyorsun, yoksa yeriyor musun? belli değil....!

Dünya bir ikon değil midir.?
Neyi güncelleyecek? tema yeni yeni siteye uyarlandı.?
Bu devir'de bir kaç antika site dışından modern temalar, sitelerin vazgeçilmezidir.

Bu külliyen yalan......!

1 saat'lik gezinme sonucu 100 MB veri harcadı....

Bir tarayıcı, bir web sitesin'e ilk girişte yoğun bir veri alır, (önbellek yüklenmesini gerçekleştirir.) Megaforum'a ilk girişte, site tarayıcı tarafından minimum seviyede önbelleklenir.Ve site bu önbellek üzerindeki bilgileri, sadece ilave bilgileri ekler....

Yani bir saat'lik gezinmede harcanan verinin 100 MB'a çıkması çok büyük bir yalandan ibarettir.Çünkü bu site'de reklam banner'leri, pop-up'lar yoktur.Eğer bunlar olsaydı harcanan veri 100 MB'dan daha fazla olurdu.

Rank sistemi bu sitenin geleneksel yapısıdır.Onun için site sahibi tarafından yapısı bozulmayacaktır kuvvetle ihtimal....

Son düzenleme:

Bot

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200
Neyi güncelleyecek? tema yeni yeni siteye uyarlandı.?
Bu devir'de bir kaç antika site dışından modern temalar, sitelerin vazgeçilmezidir.

Bu külliyen yalan......!

1 saat'lik gezinme sonucu 100 MB veri harcadı....

Bir tarayıcı, bir web sitesin'e ilk girişte yoğun bir veri alır, (önbellek yüklenmesini gerçekleştirir.) Megaforum'a ilk girişte, site tarayıcı tarafından minimum seviyede önbellekler.Ve site bu önbellek üzerindeki bilgileri, sadece ilave bilgileri ekler....

Yani bir saat'lik gezinmede harcanan verinin 100 MB'a çıkması çok bir yalandan ibarettir.Çünkü bu site'de reklam banner'leri, pop-up'lar yoktur.Eğer bunlar olsaydı harcanan veri 100 MB'dan daha fazla olurdu.
Neden bu kadar kızgın olmak zorundasın ki ?

Sana yalan borcum yok yanımda taşıdığım telefonumdan Hotspot yapıyorum ve hemen hemen 1 saatlik kullanımın ortalamasını söyledim neden olmasın ? Bir dakikada kaç konuya girip çıktığımı nereden bilip yalanlıyorsun ? Hatta notebookumda şuan 82 Mb veri harcandığı yazıyor.

Modern tema olmasının güzel olduğundan bahsederken bana diğer sitelerden bahsetmen saçma olmuş arkadaşım.

Temanın yeni uyarlanmış olmasına birşey demedim ki zaten neden böylesine hırçınlaştın ? Sadece mini iconun olmadığından bahsettim. Kafana silah dayamadım...

Senin gibi arkadaşlar yüzünden çoğu forum çekilmez oluyor bilgin olsun dostum.

Senden biraz anlayış ve sakinlik bekliyorum :)

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    15.5 KB · Görüntüleme: 3

TRWE_2012

Moderatör
  • MFC Puanı
    16,230
Neden bu kadar kızgın olmak zorundasın ki ?

Sana yalan borcum yok yanımda taşıdığım telefonumdan Hotspot yapıyorum ve hemen hemen 1 saatlik kullanımın ortalamasını söyledim neden olmasın ? Bir dakikada kaç konuya girip çıktığımı nereden bilip yalanlıyorsun ? Hatta notebookumda şuan 82 Mb veri harcandığı yazıyor.

Modern tema olmasının güzel olduğundan bahsederken bana diğer sitelerden bahsetmen saçma olmuş arkadaşım.

Temanın yeni uyarlanmış olmasına birşey demedim ki zaten neden böylesine hırçınlaştın ? Sadece mini iconun olmadığından bahsettim. Kafana silah dayamadım...

Senin gibi arkadaşlar yüzünden çoğu forum çekilmez oluyor bilgin olsun dostum.

Senden biraz anlayış ve sakinlik bekliyorum :)

Kızgın değilim nereden çıkarttın......
Kimsenin kimseye yalan borcu yok, cep telefonu ile giriş yaptığını belirtmemişsin , cep girişler daima yüksektir.
Tema'nın güzel olmasının artık standart bir olgu olduğundan bahsettim.
Ben anlayışlı ve sakinim .....Bundan dolayı seni, kendi forum kullanıcı ayarlarımdan "Engelledim" İyi forumlar....! (nasıl olsa yazdıklarını görmeyeceğim)

Üst Alt