Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duyuru MegaForum 2020 Tema Duyurusu

MegaForum 2020 Temasını beğendiniz mi?

• Beğendim, güzel olmuş.

Kullanılan: 60 87.0%
  • Beğenmedim, eskisi daha güzeldi.

Kullanılan: 2 2.9%
  • Geliştirilmesi lazım (mesela neyi geliştirelim yorum olarak lütfen yazın)

Kullanılan: 7 10.1%

• Kullanılan toplam oy
    69

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Bak demek ki çözüm olabiliyormuş.

Şimdi içim bir hoş oldu ama bir yandanda bana iş çıktı :)

Bu temada bazı telefonlarda bu kadar kastıracak ne var diye şimdi temayı baştan aşağıya süzeceğim.

Ve telefon modeliniz markanızı bana Özel Mesaj aracılığı ile atar mısınız. Temayı detaylı inceledikten sonra test etmem gerekiyor.
Nokia 3110 :D

Su°

'Obsession'
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6,104
Forumun bu uyarlamasını temasını rengini her detayını mükemmel buldum, telefona uygun olması çok hoş, aşırı beğendim ellerinize sağlık, uzun zaman önce üye olmuştum fakat belli zaman geçmiş, telefonumun çerezlerinde hala megaforum site şifrem kayıtlı bugün bakmak istedim iyi ki bakmışım teşekkür ediyorum.

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,877
Forumun bu uyarlamasını temasını rengini her detayını mükemmel buldum, telefona uygun olması çok hoş, aşırı beğendim ellerinize sağlık, uzun zaman önce üye olmuştum fakat belli zaman geçmiş, telefonumun çerezlerinde hala megaforum site şifrem kayıtlı bugün bakmak istedim iyi ki bakmışım teşekkür ediyorum.

Pozitif enerji veren bir yorum, çok teşekkür ederim. Umarım daim olur girişiniz.

RuHuMDaKiöKüZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    9,400
forum nedense hala telefondan girince donup siteden atıyor ve telefonu resmen kilitliyor. o yüzden telefondan misafir olarak bile bakamıyorum artık foruma.

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,877
forum nedense hala telefondan girince donup siteden atıyor ve telefonu resmen kilitliyor. o yüzden telefondan misafir olarak bile bakamıyorum artık foruma.

Merhaba,

Telefonda test edilerek kullanıma sunuldu. Farklı bir telefondan deneme şansınız varsa birde ondan deneyip bana bilgi verebilir misiniz. Çünkü böyle bir sorun olsaydı farklı farklı kullanıcılarda bunu dile getirirdi keza bende gün içinde çoğunlukla telefonla bakabiliyorum ve hiçbir sorun yaşamıyorum.

RuHuMDaKiöKüZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    9,400
Merhaba. Emeklerin gayretlerin icin cok tesekkurler. Aslinda Thusnelda da yazmisti aynı sorunu daha önce. Mesela Misafir olarak baktigimda music player bile donuyor. ve telefonu kitleyip yeniden acip chrome yi resetleyince normale dönüyor telefon. Bu sorun sadece misafir olarak bakigimda oluyor bu arada. Giris yapinca hiçbir sorun yaşamıyorum. Ilginç yani

RuHuMDaKiöKüZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    9,400
Misafir menusune tema secenegi eklerseniz farklı temada deneyebiliriz mesela sorun var mi yok mu falan

Brida

- koyu lacivert -
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    7,869
Merhaba,

Telefonda test edilerek kullanıma sunuldu. Farklı bir telefondan deneme şansınız varsa birde ondan deneyip bana bilgi verebilir misiniz. Çünkü böyle bir sorun olsaydı farklı farklı kullanıcılarda bunu dile getirirdi keza bende gün içinde çoğunlukla telefonla bakabiliyorum ve hiçbir sorun yaşamıyorum.
Merhaba.
Ben aylardir yasadigim sorunu hala yasiyorum, sistem bi otuz saniye içinde atiyor beni forumdan.

Üst Alt