PeriKızı
Moderatör
-
-
-
- MFC Puanı
- 26,804
Emeklerinize sağlık,gayet güzel olmuş.
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Hayırlı olsun.Güncelleme:
Mobilde forum istatistikleri alanina en son yazan kullanici ismi entegre edildi.
@Tokyo arkadaşimıza bu önerisinden dolayı teşekkür ederim.
Yeni güncelleme ile istatistikler alanına son mesaj yazan üyenin adı entegre edildi. Sana da teşekkür ederim bu yorumun için.Siteler ve tasarımlarla alakalı biri olarak..
bu tema diğer mevcut temadan 4 gömlek üstün daha iyi.. yatay posbit vb.3 posbitini andırmış.. mobil uyumu akıcı temada.. bir arkadaşım yorumda logo yorumu gelmiş.. o bizim anlık görüntüleme tarayıcımız ve net baglantımızla alakalı . uzantısı farklı olsada gif gözüyle bakmak lazım. .
top 10 mobile üye nickleri kapatılmış eğer tema ile alakalıysa alışılması zor olabilir.. bende o modern istatislikleri güncelleyince gitmişti.. güncellemeyi geri alamazsınız ama kısa bir kod ile hemen geri geliyor . ben begendim bu temayı . evet sıfır bir kurulum teması değil ama dediğim gibi diğerinden kat kat daha iyi . modernlik katmış.
emeği geçenlerin ellerine sağlık..
Önerinizi bekliyoruz.ama minik bir önerim var * : )
Laptop dan girdiğinizde yani masaüstü görünümde sevmediğiniz yanları neler acaba eğer yazabilirseniz geliştirmemize yardımcı olmuş olursunuz.Temayı laptoptan girince sevmedim, ama mobili güzel.
Diger temaları da kullanilabilir yapabilirseniz sevinirim, teşekkürler.
Default xenforo'da tek alanda hepsi karmaşık bir görüntü veriyordu bize. Düşünsee bütün ayarlar istatistikler aynı pencerede.Merhaba hocam , Profil kısmında çalışma yapılabilir . Daha önce hepsi bir aradaydı şimdi ayarlar ekstra bir bölüme taşınmış, mümkünse eğer profil üstüne geldiğinde hepsi bir olsun . Her kullanıcı forumlarda uzman olmadığı için yarın bir çok soru gelebilir buradan.
Konu ile ilgili fotoğraflar aşağıda yer almaktadır.
Ekli dosyayı görüntüle 2703
Ekli dosyayı görüntüle 2704
Bence profile girildiğinde eski temadaki gibi sade kalabilir. Şimdi şu şekilde görünüyor ;
foto1 - Başkasının profilini ziyaret ettiğimizde ki ekran görüntüsü.
Ekli dosyayı görüntüle 2705
foto2 - Kendi profil ziyaretimizden ekran görüntüsü.
Ekli dosyayı görüntüle 2706
Yenilik her zaman iyidir sevdim ben temayı hoşuma gitti yalnız karanlık mod desteği olmalı çok yerde karanlık mod kullanıyorum forumu bi an da açınca insanın gözü kamaşıyor.