Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duyuru MegaForum 2020 Tema Duyurusu

MegaForum 2020 Temasını beğendiniz mi?

• Beğendim, güzel olmuş.

Kullanılan: 60 87.0%
  • Beğenmedim, eskisi daha güzeldi.

Kullanılan: 2 2.9%
  • Geliştirilmesi lazım (mesela neyi geliştirelim yorum olarak lütfen yazın)

Kullanılan: 7 10.1%

• Kullanılan toplam oy
    69

Brida

- koyu lacivert -
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    7,869
Temayı laptoptan girince sevmedim, ama mobili güzel.
Diger temaları da kullanilabilir yapabilirseniz sevinirim, teşekkürler.

TRue

Kimsin ''SEN,, ?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6,514
Merhaba hocam , Profil kısmında çalışma yapılabilir . Daha önce hepsi bir aradaydı şimdi ayarlar ekstra bir bölüme taşınmış, mümkünse eğer profil üstüne geldiğinde hepsi bir olsun . Her kullanıcı forumlarda uzman olmadığı için yarın bir çok soru gelebilir buradan.

Konu ile ilgili fotoğraflar aşağıda yer almaktadır.

7F7E90B1-2A3D-4008-BD54-D13716EBB16F.jpeg
EF693602-3FE4-409C-B0EA-9F97EFE01EBC.jpeg

TRue

Kimsin ''SEN,, ?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6,514
Bence profile girildiğinde eski temadaki gibi sade kalabilir. Şimdi şu şekilde görünüyor ;

foto1 - Başkasının profilini ziyaret ettiğimizde ki ekran görüntüsü.

486FCE0D-FBBE-4879-BC41-C53420B391E8.png

foto2 - Kendi profil ziyaretimizden ekran görüntüsü.

125170BD-CDB5-4460-8A33-74B4C12A1F0C.png

Brida

- koyu lacivert -
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    7,869
Evet bende sanıyorum profil görüntüsünün bölünmesinden hoşlanmadığım için mobil sürümünü sevmedim. Ama düzeltilebilir belki ya da bu sizin özel tercihinizse saygı da duyarım, sonuç olarak forum sizin.

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,483
şöyle bi çözüm sunabilirim sana @Brida mobilde chorme tarayıcısından giriyorsan ayarlarından masaüstü sitesi görünümünü aktif et pcdeki gibi görebilirsin forumu

HeavenLy

Özel Üye
Özel Üye
  • MFC Puanı
    112
Yenilik her zaman iyidir sevdim ben temayı hoşuma gitti yalnız karanlık mod desteği olmalı çok yerde karanlık mod kullanıyorum forumu bi an da açınca insanın gözü kamaşıyor.

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,877
Siteler ve tasarımlarla alakalı biri olarak..
bu tema diğer mevcut temadan 4 gömlek üstün daha iyi.. yatay posbit vb.3 posbitini andırmış.. mobil uyumu akıcı temada.. bir arkadaşım yorumda logo yorumu gelmiş.. o bizim anlık görüntüleme tarayıcımız ve net baglantımızla alakalı . uzantısı farklı olsada gif gözüyle bakmak lazım. .
top 10 mobile üye nickleri kapatılmış eğer tema ile alakalıysa alışılması zor olabilir.. bende o modern istatislikleri güncelleyince gitmişti.. güncellemeyi geri alamazsınız ama kısa bir kod ile hemen geri geliyor . ben begendim bu temayı . evet sıfır bir kurulum teması değil ama dediğim gibi diğerinden kat kat daha iyi . modernlik katmış.
emeği geçenlerin ellerine sağlık..
Yeni güncelleme ile istatistikler alanına son mesaj yazan üyenin adı entegre edildi. Sana da teşekkür ederim bu yorumun için.

ama minik bir önerim var * : )
Önerinizi bekliyoruz.

Temayı laptoptan girince sevmedim, ama mobili güzel.
Diger temaları da kullanilabilir yapabilirseniz sevinirim, teşekkürler.
Laptop dan girdiğinizde yani masaüstü görünümde sevmediğiniz yanları neler acaba eğer yazabilirseniz geliştirmemize yardımcı olmuş olursunuz.
Ek olarak bundan önceki temamız şuan aktif konumda üyeler tarafından seçilebilir.
Yorumunuz için teşekkür ederim.

Merhaba hocam , Profil kısmında çalışma yapılabilir . Daha önce hepsi bir aradaydı şimdi ayarlar ekstra bir bölüme taşınmış, mümkünse eğer profil üstüne geldiğinde hepsi bir olsun . Her kullanıcı forumlarda uzman olmadığı için yarın bir çok soru gelebilir buradan.

Konu ile ilgili fotoğraflar aşağıda yer almaktadır.

Ekli dosyayı görüntüle 2703
Ekli dosyayı görüntüle 2704
Default xenforo'da tek alanda hepsi karmaşık bir görüntü veriyordu bize. Düşünsee bütün ayarlar istatistikler aynı pencerede.
Sadece kullanıcının kendisi ile ilgili düzenlemeleri ayarlar butonuna, kullanıcının diğer aktivite içerikli olanlarıda kullanıcı profil butonuna entegre ettim.
Emin olabilirsinki şuanki hali çok daha hoş ve kullanılabilir durumda. En azından neyin nerede olduğunu biliyoruz. Gözün diğerine alıştığı için bu zor geliyor olabilir ama alışırsın zamanla ve bunun çok daha kolay anlaşılır olduğunu anlarsın, yani öyle umuyorum.
İlgin ve alakan için sana ayrı teşekkür ederim.

Bence profile girildiğinde eski temadaki gibi sade kalabilir. Şimdi şu şekilde görünüyor ;

foto1 - Başkasının profilini ziyaret ettiğimizde ki ekran görüntüsü.

Ekli dosyayı görüntüle 2705

foto2 - Kendi profil ziyaretimizden ekran görüntüsü.

Ekli dosyayı görüntüle 2706

Xenforonun default profil sayfası çok kötü evet biraz işlevini değiştirdik fakat şuanki hali de yine karmaşık. Konuda belirttiğim gibi beta aşamasında geliştirmeler yapıyorum.
Üye profil sayfalarını tamamen sıfırdan yapacağım yani şuanki görüntü değil çok daha basit ve anlaşılır bir görünürde olacak gerek mobilde gerek masaüstü görünürde gözlerinizi yormayacak. Bunu şuan listeye eklemiş bulunmaktayım.
Tekrar teşekkür ederim önerin için.

Yenilik her zaman iyidir sevdim ben temayı hoşuma gitti yalnız karanlık mod desteği olmalı çok yerde karanlık mod kullanıyorum forumu bi an da açınca insanın gözü kamaşıyor.

Kararlı sürümde Gece ve Gündüz modu aktif olacak. Şuan yerleri hazır sadece kodlaması kaldı.
Zahmet edip yorum girdiğin için teşekkür ederim Tuncay, daimi olursun inş :)

Brida

- koyu lacivert -
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    7,869
Bana göre bu temada ya da tüm temalarda oyunlara atılan mesajların, profildeki mesaj sayımıza etkisi olmamalı.
Ha, bu neyi değiştirecek bilmem ki ama tuhaf gelebilir düşüncem, evet bana da tuhaf geldi şimdi ben böyle yazınca.
Neyse, öylesine aklıma geldi işte. Belki fikri geliştirip değerlendirirsiniz. Sevgiler.

Üst Alt