Güzel bir başlık olmuş tebrik ederim Bezelye
Paylaşılan filmlerden bir kaçını izledim hem izlemediklerimi incelemek hemde tavsiye edebileceğim bir kaç film için tekrar uğrayacağım ;}
6. ve 7. sırada bulunan filmler hariç tüm filmleri izledim.
O listede
-Otomatik portakal
-Sapık
-Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
-Yedi 1995
Bir film-kolik olarak daha çok sıralayabilirim.
Listelerde pek yer bulamayan, neredeyse sadece senin bildiğin filmler varsa yolla gelsin Otomatik Portakalı eski bir film diye izlemedim, izlenebilir. Yedi ve Benjamin çok popüler filmler. Sapık dediğin bu mu?
Sapık (Psycho) - Sinemalar.com
Hım izlenmemiş filmlere mi örnekti bu o zaman kusura bakma. Ben de en iyi filmler neden yok diye düşündüm.
En iyi filmler değilde, hani popüler bloglarda film listeleri yapıyorlar ya izlemeden ölmeyin diye. Biri oradan bir yapıyor, dalga dalga herkes kopyala yapıştır liste yapıyor. Doğal olarak hepsi birbirinin aynı öneriler ortaya çıkıyor. Maksat tadılmamış filmleri tattırmak Sen listemdeki filmleri izlediysen sıkı bir film izleyicisisin demektir :sigara Listeye katkı yapmak istersen yolla gelsin. Herkesin bilmediği ama izlerken lan ben bunu dana önce niye izlemedim diyeceği filmler olsun
Otomatik Portakal ve Sapık filmleri (Sapık eğer ki doğruysa) Pek bilindik filmler değil, ekleyelim istersen
Güzel bir script bile olabilir, film canlı yayınmış gibi verilir, aşağıda chat sayfası açık olur falan Tabi yönedici işi o bizim değilBezelye ekle ekle tabi, dur aklıma geldikçe yazarım.
Hatta film günleri de yapsana bir konu olarak. İzleyenler yorum falan yapar. Aklıma geldi
Gerçi film izlemeyi seven kaç kişi var ki_?
İzlemediğimiz filmler olsa iyi olur listeye ekle bezelye
ben buradan bakıp izliyorum bu konu da en sıkı takipçin benim
CAY bizimle de paylaş izlediklerini lütfen.
Eklenecek tabi
O zaman film hakkında biraz bilgi, biraz resim, fragman ve IMDB değil de sen kendin kaç puan verirdin 10 üzerinden onu paylaş her film için 1 mesajda, ekleyelim ilk sayfaya :sirine
İzlemediğimiz filmler olsa iyi olur listeye ekle bezelye
ben buradan bakıp izliyorum bu konu da en sıkı takipçin benim
CAY bizimle de paylaş izlediklerini lütfen.
Güzel bir script bile olabilir, film canlı yayınmış gibi verilir, aşağıda chat sayfası açık olur falan Tabi yönedici işi o bizim değil
Eklenecek tabi
O zaman film hakkında biraz bilgi, biraz resim, fragman ve IMDB değil de sen kendin kaç puan verirdin 10 üzerinden onu paylaş her film için 1 mesajda, ekleyelim ilk sayfaya :sirine