Ben daha yeniyim. .
Kimseyi tanımıyorum. .
zamanında fmtr vardı orada hesabın varmıydı acaba bu nicki ordan hatırlıyorum gibi çünkü
Aboww ne cevherler varmış sende ahaha sağol böyle olabildiysem)S akin
T arafsız
İ çten
G uzel düşünen
M antıklı
A nlayışlı
T amamen insancıl
A z rastlanır eşine..
saygıdeğer yöneticimiz ve arkadaşımız olan @StigmatA iyi ki varsın..Forumun sizin gibi değerlere her zaman ihtiyacı var..
Nur senle huysuz huysuz anlaşıyoruz sağol hep yanımdasın,)@StigmatA,
ben, sizi age of magic isimli oyunda tanıdım.. küreseldeki reklamlarınız buraya getirdi beni.. aslında oldukça kısa süredir aranızdayım ama sanki uzun yıllardır buradaymışım gibi hissediyorum..
öncelikle bir daha olacak ama hem oyundaki hem forumdaki tüm yardımlarınız için teşekkür ederim karabasan bey.. (hala inatla karabasan bey diyorum)
biraz agresif ve huysuz yönünüz de olsa iyi bir insansınız.. bende bir değeriniz var.. yardımsever ve sorun çözücü yönünüzü de unutmayalım
ve son mesaj benim
Uzun zaman oldu tanıyalı, elimden geldiğince herkese yardım etmeye çalışıyorum,))ilk gün nasil tanidim sa hep ayni kaldi : ) insanlari kirmayi sevmeyen elinden geldi kadar hep yardim eder Neseli daima Sohbet etmeyi seven biri benim icin iyi bir arkadas : )benim gibi duygusuzdan da bunlar cikarmis
Ordan öylemi duruyor))) şaka şaka sende sağol kısa sürede böyle bir izlenim bıraktıysam ne mutlu banaIyi birine benziyor. Yardımsever