Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

StigmatA

Anduril

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10,310
Geldiğimde algıda seçicilik olsa gerek meslektaş olduğumuzu farkedip mesaj atmıştı:)
Cem’ in son derece beyefendi ve iyi kalpli bir insan olduğunu hissediyorum:)

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,543
Oo @Anduril kusurabakma yeni gördüm şu mesajı biliyormusun oda tesadüf gezerken bu başlığı. Çok teşekkür ederim bu güzel düşüncelerin için.

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    63,931
Kırılmaz meseden sopası var önce pat pat döver sonra kıyamaz gelir bişey oldumu der .)) Bazen çok sinirlenirse gözü bişey görmez ama öfkesi ve sinirı kısa sürer insanın güvenini asla boşa çıkarmaz yıllardır tanıyorum seni sonuna kadarda güvenim sonsuz tanıdığım en değerli insanlardan birisin iyiki varsın rabbim sağlık huzur mutluluk versin yüzün hep gülsün @StigmatA ???

StigmatA

Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,543
Estağfirullah @LastLove hepimizin içinde saflık var malesef ama teşekkürler güzel düşüncen için. @Sindy beni en iyi tanıyanların başında geliyorsun zaten ne diyimki dana, başımın tacısın

StigmatA

Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,543
teşekkürler @Gül34 sağol eksik olma

• Beğen
Tepkiler: Nur

PeriKızı

Moderatör
  • MFC Puanı
    26,804
İnce ruhlu ,kalp kırmayan nadir insanlardan biridir Cem. Rabbim gönlüne göre versin. İyiki varsın, seni seviyorum:)

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
Asabi patron için söylenecek pek fazla birşey yok sempatik ve iyi niyetli olduğunu bilmeyen yoktur iyi ki varsın her zaman mutlu olman dileğiyle gülen yüzün hiç solmasın?

• Beğen
Tepkiler: Nur

DURUBEY

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,350
Henüz birebir diyalogumuz olmadi ama dostumun dostu dostumdur düsturu ile hareket edip buradan selam yolluyorum ?

Üst Alt