Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TRue

Kimsin ''SEN,, ?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6,514
Aslında benim için bir anlamı yok. Tabi genel olarak ele alırsak,ilk aşkın özel olması herşeyin ilk olarak o kişiye söylenmesindendir.

İlk göz ağrısı olarak görülür,en güzel cümleler onun için kurulur.

Ben gerçek sevgiye bakarım,gerçekten seven bir kişi ondan sonra bir gelecek hayal edemez de kuramaz da.

TRue

Kimsin ''SEN,, ?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6,514
Aslında benim için bir anlamı yok. Tabi genel olarak ele alırsak,ilk aşkın özel olması herşeyin ilk olarak o kişiye söylenmesindendir.

İlk göz ağrısı olarak görülür,en güzel cümleler onun için kurulur.

Ben gerçek sevgiye bakarım,gerçekten seven bir kişi ondan sonra bir gelecek hayal edemez de kuramaz da.

Not : Güzel bir konu farklı yorumlar çıkacaktır,eline sağlık.

Ayrıca konuyu allak bullak ettim kusura bakmayın silemiyorum :)

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
Evlilik sözleşmesi daha çok çiftlerin evlendikten sonra edindikleri mallar üzerindeki hukuki haklarını korumak için kullanılmaktadır. Evlilik birliği kurulduktan sonra elde edilen mallar her iki taraf için de eşit olarak paylaştırılır ve boşanma durumunda eşler bu mallardan ortak pay alırlar.
Yani kişilerin evlenmeden önce muhtemel bir boşanma durumuna karşı mal paylaşımına ilişkin aldıkları tedbir diyebiliriz.

Peki sizce evlilik sözleşmesi ne kadar doğru ? Yapılmalı mıdır ? Siz evlenmeden önce evlilik sözleşmesi yapar mıydınız ? Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
Bir de bu konunun bir alt dalı olaraktan şunu eklemek istiyorum:

Mesela diploma sahibi bir erkeğin diploması olmayan bir bayanla evlenmesi gayet normal karşılanırken madalyonun diğer yüzü için yani diplomalı bir bayanla diplomasız bir erkeğin evlenmesi durumuna aynı şeyleri söylemek pek mümkün değil. Eğitim farkı ilişkileri gerçekten etkiler mi ? Bu durum doğru mudur yoksa sadece toplumsal bir baskı mıdır ?

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
Neden sahip olduklarımıza şükretmek yerine, sahip olamadıklarımıza sitem ederiz? Elimizdekinin kıymetini neden kaybettiğimizde anlarız? Varlığın tanımını yapamadığımızdan mıdır, yokluğu daha kolay ifade edebildiğimizden midir? Yoksa egomuzu mu zedeler varlığın kıymetini bilmek?

Hemen hemen hepimizin başına gelen bir durumdur bu. Peki altında yatan neden nedir ?​

One_Night

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Kızdan erkeğe arkadaş olmaz. nekadar arkadaşız densede, elbet birgün biyerden patlak verir.net

One_Night

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
İlkler unutulmaz. fakat ilklerin durumuna baglı. mesela hem ilk. hemde severek ayrılmak. ayrılmak zorunda kalmak. işte bu. hiçbir zaman unutlmaz. unuttum dıyende yalan söyler.

Batuhan

Mizahşör
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
bence olur hemde tıpkı bir erkek arkadaşınmış gibi oluyor bir süre sonra moruk kanka diye hitap etmeye başlıyorsun 5 senedir bi kardeşim var ondan biliyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt