Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RebeLLiouS

♕Rabid Dog♕
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    5,925
sadece pembe renk değil arka plan rengi logo nun ışıltısı ve sitenin gözlerimi alması beni böyle düşündürüyor şahsi fikirlerim bunlar emeğe saygısızlık etmedim arkadaşlar yanlıs anlasılmasın lütfen

farkındaysanız emeği geçenlerin eline sağlık dedim ve sonra kendi düşüncelerimi söyledim

:)) Lafı Sen üstüne almıssın.. Lafım sana degildi.. Ki senin Yorum attıgınıda Görmedim zaten ;)

aLew

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    51
Biliyorsunuz türk örf ve adaletlerinde böyle durumda bu durumu yaşayan kadın/ erkek hep dışlanmış hatta günah keçisi ilan edilmiştir.Şahşi düşünceme gelirsek ;

Erkek / Kadın ; aşık olmadığı biri ile genç yaşta evlendirilmişse daha aşkın tarıfını bile bilmezken birine eş olmuşsa ilerleyen zamanlarda kalbini amansız bir aşkın sarması çok normaldir. Bu durumda aslında ne seven ne de aldatılan kadında suç var ,toplumsal baskılarla bunlar hep göz ardı edilsede eşleri aldatmanın çoğu bu sebepten ortaya çıkmaktadır.

Umarım bu durumu kimse yaşamaz ama yaşayanları da kınamayalım çünkü yaşayanlardan eminim daha ağır bedeller ödemektedir. Vicdanen ve psikolojik. istisnalar elbet vardır durumu kullananları tenzih ederek yazıyorum.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Şimdi buyuk konuşmak istemiyorum Allah sözümüzle imtihan etmesin ama .. Kesinlikle etik degil ve olmamali ewliligin sorumluluğu bambaska birsey yani bu kadar basit bir gönül eglencesine meze edilmeyecek kadar ciddi bir olaydir ..​

Draneun

V.I.T.R.I.O.L
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    7
Genelleme yapılacak bir durum değil. Ama karşılıklı yani görücü usulü olmadan kişilerin kendi rızasıyla olmuş olan evlilikte bu durum saçmalığın daniskası. Öyle bir şeyden şüpheye düştüğün an yani kendinden emin olamayıp başkalarına aşık olacağını hissettiğin an evliliğini bitirmen gerekir.
Kendi içinde yaşadığın bir aşk olduğu halde başkasına seni seviyorum vb kelimeler söylüyorsanda bu ikiyüzlülüktür.
Gelelim işin aLew ' in dediği kısma. Hak veriyorum kesinlikle ve çok da doğru bir şekilde açıklamışsın. Dışlayanlar kendini karşısındakinin yerine koyup bir düşünsün. Biz insan olarak bir şey başımıza gelmeden durumun vahimliğini, zorluğunu kavramaya pek tenezzül etmeyiz ama bu yapılmalı.

TRue

Kimsin ''SEN,, ?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6,514
6159incim2969617.png

Bu lüzumsuz virüs facebook kullanıcılarının çok kafasını ağrıtacak cinsten. Zararlı bir yazılım,eğer sizlerden yaşıyanlar var ise konu altında yazsınlar gerekli yardımı sağlıyalım,her ne kadar çözümü bulunmasada geçici olarak faydalı bir kaç aşamadan geçebiliriz.

Virüsün Yayılması

Video görünümündeki kısma tıkladığınız da sizi otomatik olarak yönlendiriyor.Çok ustaca yazılmış bir virüs,video aktif hale geliyor sonra flash programında hata meydana geldiğini vurguluyor ve bi an dowland olarak FlashGuncele.exe uygulaması iniyor.

Batuhan

Mizahşör
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
131219_t.hlarge.jpg

Twitter’ın kurucularından Nick Bolton’ın Hatching Twitter adlı kitabının yayın haklarını Lionsgate yapım şirketi satın aldı. Twitter’ın kuruluş hikayesini anlatan kitabın televizyon dizisi olarak uyarlanması bekleniyor. Dizinin senaryosunu kitabın yazarı Bilton kaleme alacak.

Kasım ayında yayımlanan Bilton’ın kitabı, Economist, Gizmodo, Mashable gibi saygın yayınlar tarafından ayın kitabı seçilmişti.

ntvmsnbc

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt