Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erkan

Nev-i Şâhsına Münhâsır
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    102
Herşey çok güzel olmuş diShy emeğinize sağlık sadece arka plan biraz olmamış :)

Pınar

Nevermind, I'll find someone you.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    85
Ben herşeyi çok begendim çok güzel ve ciciş olmuş :a
Ama dikkatimi çeken bir sorun var sadece bende mi acaba diye düşünüyorum o yüzden sizede yöneltiyorum ;

Anasayfada başlıklar ve resimleri var ya hani onun arası baya açılmış sayfayı soldan sağa dogru kaydırmadıgım sürece başlıkları göremiyorum. aynen şu stil ..

vzf02.png

Gördüğünüz stil resimler ve konu başlıkları arasında baya bir yer var ve ben cok rahatsızım bu durumdan :/ Sadece bende mi böyle yoksa herkeste aynı şekil mi temadan mı kaynaklanıyor? yardımcı olabilirseniz.

Teşekkürler :)

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Genel olarak arka pLan konusunda elestiri aldik sanirim , düzenleyeceğim en kısa zamanda..​

Deep

A Deep Perspective..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    384
Kar tanelerini özellikle kasmayan aradim ve gercekten kasmiyor bende ekledikten sonra memnun kaldim. Arka plan konusunda tam istedigimi zaten bulamadim fikirleriniz dogrultusunda yeniden düzenliyeceğim. iLk denemem benimde fikir ve eleştirilere açigim..​

Bunu senin yaptığını bilmiyorum, o vakit ilk denemen diyorum.(Başarılar ayrıca emeğine de sağlık)
Kar taneleri kesinlikle muhteşem.Yeni yıl havasını kar'la bütünleşme anını yakalamış.Yalnız tema için hani böyle ortak bir renk seçimi olsa daha güzel olur.Bu benim düşüncem.

HeavenLy

Özel Üye
Özel Üye
  • MFC Puanı
    112
Logo adına konuşuyorum,yeni yıl muhabbeti yüzünden cıvıl cıvıl olsun denildi o yüzden öyle hareketli ve cıvıl cıvıl yaptım,arkadaşlar bilginize.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Ana renklere dönüş yapacağim arkadaşlar dediğim gibi istedigim gibi olamadi zaten deneyerek en iyisini bulucagiz dusuncelerinizzi dikkate alarak bir calisma yapicam .. HeavenLy ben logoyu cok sewdim kuzucum ellerine emeğine sağlık :*​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Güncel renklerimiz Siyah , gümüş ve ßeyazdır .. Keyifli Forumlar diLerim ..

Deep

A Deep Perspective..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    384
~ @Proserpina yeni renkleri nasıl buLdun ?

Çok hoş.Gri'yi çok severim ben.Ellerine sağlık ama genel olarak diğer arkadaşların ve siz forum yöneticilerinin de beğenmesi gerekli.
Kar taneli temalı, var mı arka plan? Acaba diyorum onun gibi olsa hafif koyu olsa, kar temaları da beyaz ya acaba hoş durur mu?

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Tabi o şekildede olur ama devamlı kullanamayız onuda yılbaşı sonrasındada kullanıcağımız için ßöle ßi seçim yaptım $uan ßende memnunum görüntü ho$ duruyor :)

aLya

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    30
İşte bu harika olmuş. Bazen insanlar en iyisini yapana kadar uğraşır ama sonunda bilir
ki gerçekten yaptığına değecek.

Başta HeavenLy'm Emeğine sağlık Süper gözüküyor logo :* :$ Ve diShy'm tebrikler :$

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt