Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
Aşkı bilmiyorum ama herhangi bir şeyin ilki unutulmuyor. Aklın hep onda kalıyor. Zamanında gösteremediğin toleransa hayıflanıyorsun falan..
Ilkler güzeldir, bir o kadar da şanssız. Eşik değeri yüksek oluyor sonradan esneklik gösterdikçe ilkine haksızlık ettiğini fark ediyor insan. Bunlar içinde ukde olarak kalınca sanırım olayın vicdani boyutu da giriyor işin içine ve unutulmuyor. Yani şu an unutulmaz olmasını bu sebeplere bağladım..

BRuCe_Lee

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
En iyisi oldu ama Sitem ediyorum Bu duruma sitem etme sebebim ben askerdeyken beni kandırdılar Her gün düşcek diye Haberlerde söylediler Her gün umut doluydu düşcek askerlik umudu ile her günüm heyecanlı haldeydi derken askerligim bitti neden benim dönemimde 12 aya düşmedi bu haksızlık 3 aylık paramı en azından vermelerini talep ediyorum

Asrevya

Özgürlük=Öze B/akış
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    354
Eğitim farkı aşılabilir;karakter farkı aşılamaz.

Eğitim farkı gibi görünen şeyler bile aslında karakter farklılığıdır.

Asrevya

Özgürlük=Öze B/akış
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    354
Masum bir arkadaşlık olacağına inanmıyorum.

Asrevya

Özgürlük=Öze B/akış
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    354
Hayatta sürekli tüketici bir beklenti için yaklaşmak sahip olduklarımızın kıymetini görmemizi engeller:Hep daha fazlasına sahip olacakmışız gibi üst beklentilere yönelmenin sonucunda .

Oysa ki şükür ile insanın gözü ve duyguları doyar.

Kanaat kişiyi kendine getirir.

Azra1

Omnia vincit amor !
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    214
facebook-ta-arkadaslarinizin-sizi-etiketlemesini-5601535_6099_400.jpg

Facebook'ta eşiniz dostunuz resim, video paylaşırken zaman zaman sizi de etiketleyerek (tagleme) istenmeyen durumlara sebebiyet verebilir.

Facebook'ta eşiniz dostunuz resim, video paylaşırken zaman zaman sizi de etiketleyerek (tagleme) istenmeyen durumlara sebebiyet verebilir.Sizin onayınız dışında resim, video ve lokasyonunuzun etiketlemesini birkaç gizlilik ayarı ile önlemek mümkün.Zaman tüneline geçmiş Facebook hesaplarında etiketleme için gizlilik ayarlarına göz atalım.Facebook ana sayfadan sağ üstten gizlilik ayarlarını seçiyoruz.Gizlilik ayarları ana sayfasından Zaman Tüneli ve Etiketleme başlığından Ayarları Düzenle seçeneğine tıklıyoruz.Zaman Tüneli ve Etiketleme menüsü altında 7 farklı güvenlik ayarı mevcut. Şimdi bu ayarlara göz atalım.Zaman tünelinde arkadaşlarınızın paylaşımda bulunmasını istemiyorsanız bu seçeneği Hiç Kimse yapmanız yeterli.Zaman tünelinizde arkadaşlarınızın paylaştıklarını kimlerin görebileceğini bu seçenekten istediğiniz şekilde detaylandırabilirsiniz.

Azra1

Omnia vincit amor !
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    214
facebook-2013-yilini-rekor-kazancla-kapatti-5605865_400.jpg

Dünyanın en büyük ağı Facebook, bugün 2013 yılının son çeyreğine dair sonuçlarını açıkladı.

Şu son birkaç gün teknoloji dünyasındaki firmalar adına rekorlarla geçiyor desek yanlış olmaz. Ünlü teknoloji firmaları birer birer, 2013 yılının 4. yani son çeyrek mali sonuçlarını açıklıyorlar. ve bir çoğu da rekor sonuçlar açıklıyor. Mesela bu firmalardan birisi Apple. Apple geçtiğimiz gün paylaştığı çeyrek sonuçlarında rekor iPhone ve iPad satışı açıklamıştı. Bugün ise Facebook, 2013 yılının son çeyreğine dair mali sonuçlarını paylaştı.
Facebook da yılı rekorla kapatanlardan. Beklentileri aşan Facebook 2013'ün son çeyreğinde tam olarak 2.59 milyar dolar gelir elde etmeyi başarmış. Facebook'un bu gelirden karı ise 1.5 milyar dolar olmuş. Facebook, bu gelirle birlikte 2013 yılını toplam 7.87 milyar dolar gelirle kapattı.
10. yıl dönümü yaklaşan Facebook'un 2013'ün son çeyreğindeki bu gelirlerinin %90'ı reklamlardan elde edilmiş. Konuyla alakalı olarak Mark Zuckerberg, Facebook için harika bir yıl sonu olduğunu söyledi. Ayrıca Mark Zuckerberg, bundan sonraki 10 yıl içerisinde dünyanın geri kalanını birbirine bağlamak için çalışacaklarını belirtti.

Azra1

Omnia vincit amor !
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    214
facebook-mobil-platformda-yeni-ozelliklerini-5605867_400.jpg

Dev sosyal ağ mobil uygulamasının yeni sürümünü kısa sürede yayınladı.

Facebook bu hafta iPhone kullanıcıları için yayınladığı güncellemede, kullanıcılara Haber Kaynağı'nda seçtikleri kişilerin gönderilerini görme seçeneğini ekledi. 6.9 sürümünü ayrıca yüklenilen videoları tek bir albümde toplama özelliğini de içeriyordu. Facebook aslında iki yeni özellikle kullanıcılara keyifli deneyim vadetti. Ama görünüşe göre işler pek istenildiği gibi gitmemiş. iTunes'un yorumlar kısmında kullanıcıların özelliklerin çalışmadığıa dair şikayetleri oldu.
Facebook 6.9.1 güncelleştirmesini çok kısa süre sonra yayınladı. Güncelleştirmede yeni özellikler tekrardan tanıtılırken, çeşitli hata düzeltmelerinin de yapıldığı belirtiliyor. Sosyal ağ genel olarak kendi hatalarının tespiti olduğunda söz konusu olduğunda, çeşitli hata düzeltmeleri gibi kısa açıklamalar kullanıyor. Ama en azından güncelleme fazla bekletmeden hızla sunuldu.

Azra1

Omnia vincit amor !
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    214
android-kullanicilarina-twitter-dan-yeni-5598585_400.jpg

Android kullanıcılarına müjde!

Twitter'ın resmi blogundan duyurduğu yeni özellikleri mobil kullanıcıların en iyi dostu olmaya aday. Yeni fotoğraf düzenleme araçları sayesinde fotoğraflarımızı doğrudan paylaşmamızı kolaylaştıracak olan Twitter, böylelikle Instagram gibi rakip uygulamalarla baş etmeyi hedefliyor. İkinci değişiklik ise olanı biteni keşfetmemizi ve gerçek zamanlı kişi, trend, bilgi ve haber takibi yapabilmemizi kolaylaştırıyor.Yakında iOS'a da taşınacak yeni özellik sayesinde hizmetlerini gerçek zamanlı ve herkes için uygun hale getirmeyi hedefleyen Twitter, takip etmediğimiz insanların, trending başlıkların ve de uygulamanın "bence sen bu insanı takip et" dediği kişilerin paylaşımlarını haber kaynağımıza getirecek. Böylelikle, Twitter'ı daha aktif ve doğru kullanabileceğiz.Her bir içerik güncellemesi o bağlamla ilgili daha fazla tweet'e yönelen bir link içerecek. Twitter'ın Eventparrot deneyi ve civarımızda gerçekleşen olayları mesafelerine göre bildiren özelliği de dahil olmak üzere çok büyük bir resmin küçük parçalarını adım adım hayatımıza entegre ediyoruz diyebiliriz.Bu değişikliklerle ilgili vurgulamamız gereken birkaç daha var: Kullanıcının göreceği başka içerik yoksa ve kullanıcı daha fazla içerik istediğini belirtirse geçerli oluyorlar. Twitter'ın yaşayan, gerçek zamanlı bilgi akışı sağlayan bir kaynak olarak Facebook'un peşinde koştuğu şöhrete ulaşması için dahiyane bir plan…Mobil platformda gerçekleşecek olan yeniliklerin çerçevesi genişlesin mi, küresel olarak her yerde bu yenilikler geçerli olsun mu? Biz karar veremiyoruz. Ne var ki, mobil Twitter kullanıcıları için yerel keşiflerin, daha fazla bilginin ve keyfin zamanı geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt