Hocam hocam hocammm sorum var
Deniz suyu saçlarımızı yıpratıyor. Peki neden deniz kızlarının saçlarına bir şey olmuyor?
Burdan Escobar kardeşimi anıyor ve LaiLaheillahlah diyorum
Hocam hocam hocammm sorum var
Deniz suyu saçlarımızı yıpratıyor. Peki neden deniz kızlarının saçlarına bir şey olmuyor?
Tuşları yedirmeden evvel domestos ve bir miktar kireç sökücü ile dezenfekte etmeyide unutma :yPeki hocam tesekkur ederim bu verdiiginiz bilgilerin isiginda hareket edecegim :s2 Ama hocam bi daha yaparsa ya klavyeyi kapasinda parcalayip tuslarini yedirtecektim ya da fareyi bogazina dolayacaktim :s2
@Kolibandı hocam Merhaba. Bugün aklıma bir şey takıldı. Neden yanlış çevirilen telefonlar hiç bir zaman meşgul çalmaz?
Deniz kızlarının saclarına bişey olmuyor ama belli yaştan sonra tipleri kayiyor yüzlerine bakılmıyor. 20 yaşında çökmeye başlıyorlar zaten 30 yaşında bi deniz kızı demek az yağlı tavada kızarmış yarım kilo istavrit demek o yüzden çok takılmamak lazım :y
Ah be hocam sağ olun bende lamba gibi aydınlandım ay melek gibim oldum :s54 oyssss :s27 dimi hocam? :S
Tam öyle denemez amma mübarek günde garibi sevindirmek sevaptır sözüne binaen peki madem diyorum :y
Tuşları yedirmeden evvel domestos ve bir miktar kireç sökücü ile dezenfekte etmeyide unutma :y
Sen ne çeşit bi manyaksın evladım psikopata bağladın :y
Hocam :k5
Tatil için güneye inmeyi düşünüyorum. Peki güneye inmek için asansöre binmek şart mı ? :honk:
Peki hocam sağolun hocam. Ne çeşit bir psikopatım hocam? :s2
Hocammmmmm duydum ki bayramlaşmaya gelene gıcır gıcır 200 Tl lik bayramlık şekerlikler yapmışsınız
Keyif sizce nasıl getirilir?, İnsanlardan nasıl kurtulunur? Kesmelimiyiz?. Gömmelimiyiz?
Hayırlı bayramlar saygı değer hocam, ellerinizden hürmetle öperek sorumu sorayım.
Çaldıran savaşını ilk kim başlattı? Diye düşündüm, kontörü olmayanlar başlattı diye tahmin ettim acaba tahminim doğru mu, yanlış mı?
Beni aydınlatır mısınız?
Ve forum harici size kuzenlerimden sorular var, siz hiç maydanozun arkasına saklanmış insan gördünüz mü?
Diğer sorumuz ise zayıflamak için önce kilo almak gerekir mi?
Kuzenlerim ısrar ve şiddetle merak ediyorlarmış
Sülalecek bizi aydınlatırsanız memnun oluruz. :s68
Tam kıvamında diye tarif etmek mümkündür :y
Ama biraz daha tuz banyosu yapman lazım :honk:
Hoşgeldiniz hocam şeref verdiniz. Yardımlarınız için sağolun hocam. Bir de hocam bayramda bir sürü şeker yedim :cikolata dişlerin çürür dediler. Çürüyen dişin tadı şeker gibi mi olur hocam? Şeker çürütüyormuş yaa :s2
Bir de hayırlı bayramlar hocam, ellerinizden öpüyorum :sawyer
Derinnn (b)ilgilerinizden faydalandık Allah razı olsun sayın hocam ))
hangi kuzenim olduğunu diyeyim lahmacunu somunla yemez de iki lahmacunu üst üste yapıştırır arasına salata boca eder
hani vardır ya yer yer de yediği de kendisini yer
hah işte tam o türden bi mahlukat
gram kilo almaz hocam :y
Sizi pek bi övdüm reklam yaptım bol bol merak eylediler sor dediler
elçiye zeval olmaz diyerekten sordumdu :sirine
Elçi demişken aklıma geldi elçilik yaptım arada benim payıma nakit bişeyler düşer mi hocam :u23
bu bayram harçlık durumları kesattı fazla ev dolaşıp el öpemedim :y
Sözün özü gönlünüzden ne kadar geçmiş bayram harçlığı geçti
Sagol evladım sagol seninde el openlerin cok olsun elime tükürmesen daha iyiydi amma ne yapalım :y
Çürüyen dişin tadı kokuşmuş zebze tadı gibi olur şekerle çürümesi bişey degiştirmez o yüzden dişlere iyi bakalım :y
Gerekirse domestosla bile yıkamalıyiz :honk: