Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Smokinli Kolibandı Hoca " Derdim Var "

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
Hocam merhabalar. Tekrardan sizi rahatsız etmek istedim. Bir kaç sorum olacak.

-Balık yediğimiz zaman üstüne yoğurt yeyince zehirleniyorsak, denize yoğurt dökersek balıklar ölür mü?

-Bildiğiniz gibi uçağın karakutusu uçak düşünce parçalanmıyor. Peki neden uçağın tümünü karakutuyu yaptıkları gibi yapmıyorlar?

:zipzip

Biz bu konuyu işledik :y
Dersi derste dinlemiyosunuz ihmal ediyosunuz not almıyosunuz :y
Deniz kirletilmez denize bişey dökülmez.
Hem o proteinlerin vücuda fazla gelip bünyeyi halay pisti olarak kullanmalarından kaynaklı bişey merak edipte balıkların evini kirletmeyin :honk:

Gerçekten harika bir soru ne desem bilemedim.
O kadar mühendis abilerimiz ablalarımiz dayımgiller bunu niye düşünememiş o uçagı neden kara kutudan yapmamışlar :y
Uçak kendi malzemesinden yapılmazsa uçmaz 95 model dogan görunümlü şahin olur üstünede yer uçagı yazılır :y

Tamam hocam sahurda kaldırıcam hocam :s15

Hocam : Cinsiyet değiştiren biri öldüğünde bayan hoca mı yıkar yoksa erkek hoca mı :s63

Herşeyden önce bi insan ölmüş cinsiyetin ne önemi var :y

Hocam aydınlandım floresan gibim :d
Şimdi hocam;
Neden sa yazarken as yazılıyo da hi yazılırken ih yazılmıyor?

Bunlar hep hormonlu gıdalardan işte :y
Sen bi dahaki sefere hı yazana ıh diye cevap ver bakalım ne oluyo :y
Karşindaki zatı muhterem gozune far tutulmuş davşan gibi kalır :honk:

ArtemiS

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    1,019
Hocam :k5

Neden her gördüğümüz haritada hemen Türkiye'yi bulmaya çalışırız? Millet olarak dünyada kaybolma kompleksimiz mi var? :s1

Min

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    771
L389JZ.jpg

Min

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    771
Doğan görünümlu Şahin le sesi sonuna kadar acıp mahalle aralarında gezmiyosan sorun yok devam :y

entelektüel olmak ruhumda var ama :s
ayfonumla david guetta dinliyom.annem kete pişiriyo.az önce babana msj at gelirken a101 den le porta alsın ikibuçuk litre dedi.
oralı bile değilim ben çünkü koka kola ziro içiyom ben :d

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
entelektüel olmak ruhumda var ama :s
ayfonumla david guetta dinliyom.annem kete pişiriyo.az önce babana msj at gelirken a101 den le porta alsın ikibuçuk litre dedi.
oralı bile değilim ben çünkü koka kola ziro içiyom ben :d

Peki ayfonu deri kılıfla kemerine asıp ödemeli arama yapabiliyomusun bu önemli :y
Anneye babaya hörmetler : )

Üst Alt