Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Smokinli Kolibandı Hoca " Derdim Var "

LaiLa

Az İnsan.. Çok Huzur.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    368
Önce elimize aldıgimız cetvelle cene hizasından sac bitimine kadar kafamızı ölcüyoruz.
Sonra kafamızın cevresininde ölcüsünü alıp bunları cm cinsinden birbiri ile çarpıp 7 ye bölüyoruz.
Sonra kilomuzu grama cevirip bu çikan degere bölüyoruz.
İste o bulduğumuz değer gram olarak aklımızdır :y

:u16:u16:u16:u16 hocam bu ne yaaaa

AdrenaLin

..ɯ'ɐɟɐʞ ʞ!ɯoʞ!ɾɐɹʇ
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    297
Hocam merhaba çok özledim sizi:s61
Hocam bugün cuma namazı var, diyorumki ben camiye gitmesem, cami cemaati Bizim Eve gelse olur mu ? :kiskis

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
Hocam merhaba çok özledim sizi:s61
Hocam bugün cuma namazı var, diyorumki ben camiye gitmesem, cami cemaati Bizim Eve gelse olur mu ? :kiskis

Cümleye başlarken nasıl gönlümü fethettiysen cümleyi bitirirkende o derece buz gibi soğuttun evladım :y
Öyle olmaz sen evden çik cemaatide topla bizim tükana gel banada bi yardımın olsun :honk:

AdrenaLin

..ɯ'ɐɟɐʞ ʞ!ɯoʞ!ɾɐɹʇ
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    297
Cümleye başlarken nasıl gönlümü fethettiysen cümleyi bitirirkende o derece buz gibi soğuttun evladım :y

Oy oy oyy :D

Öyle olmaz sen evden çik cemaatide topla bizim tükana gel banada bi yardımın olsun :honk:

Hocam cemaati getiririm Ama imam ben olmak istiyorum :hih

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
Üst Alt