-
-
-
- MFC Puanı
- 63,731
Burada SON DURAKTİR CANİMM .))@eiSy hoşbuldum. Öncelikle sunucudaydım sonra okey sonra burası oldu. teşekkür ederim
Burada SON DURAKTİR CANİMM .))@eiSy hoşbuldum. Öncelikle sunucudaydım sonra okey sonra burası oldu. teşekkür ederim
Okeye dönerken kolundan tutup içeri attık???
Evet canım aynı bıraktığın gibi tabi kişiler ve olaylar değişse de gündem hep aynı??Daha dün gece giriş yaptım en son hiç sevebileceğim ortamlar değil boşa zaman kaybı.?
herkes halen aynı bazıları admin , bazıları yönetici, puan kazanamayan bazı acemiler gold, birbirine laf sokanlar samimi olmuş, ekrana iki saat baktıktan sonra gidenler en güzeli forum.?
Evet canım aynı bıraktığın gibi tabi kişiler ve olaylar değişse de gündem hep aynı??
Ben oyun oynayıp çıkıyorum mesela orada durup boş ekrana bakıp ne yapacağım?
ve biliyormusun eSy diye biri kaydolmus bn sen sandim once degilmissin ?Daha dün gece giriş yaptım en son hiç sevebileceğim ortamlar değil boşa zaman kaybı.?
herkes halen aynı bazıları admin , bazıları yönetici, puan kazanamayan bazı acemiler gold, birbirine laf sokanlar samimi olmuş, ekrana iki saat baktıktan sonra gidenler en güzeli forum.?
ve biliyormusun eSy diye biri kaydolmus bn sen sandim once degilmissin ?
Bide kendine cok guveniyor okyde kaybetmek isteyen buyursun falan diyorEvet canım dün gece gördüm masa açmıştı bismillah dedim bu ben miyim megersem çakmam mış.?
Bide kendine cok guveniyor okyde kaybetmek isteyen buyursun falan diyor
hahahhah iste gecen tamda oyle dedigi anda @StigmatA gitti masasina yendi cikti oda kaybedice okeydn cikti ???Kendini çok şanslı görüyorsa demek, yada ona hep acemiler denk gelmiştir güçlü hissediyordur böylelerini çok gördük iyi biriyle oynayınca sönüyor havası ?
hahahhah iste gecen tamda oyle dedigi anda @StigmatA gitti masasina yendi cikti oda kaybedice okeydn cikti ???
Özel olmak da zor valla canım buz gibi ekran karşısında donakalmak???Valla bende okey oynamayı bilmeden önce öyle ekrana baktıktan sonra çıkardım hep cem yüzünden.?
Ama bazıları varki şanslı okeyci ama ekrana 2 saat baktıktan sonra çıkıyor, belki ozeldedir bilemeyiz de.?
Arazi onu yendi sonra çıktı, eğer yeniyorsa yenilmek isteyen diye çağırıyor baktı ki yenildi anında topuk????Bide kendine cok guveniyor okyde kaybetmek isteyen buyursun falan diyor
demekki sansi acemilerde geciyor .)Arazi onu yendi sonra çıktı, eğer yeniyorsa yenilmek isteyen diye çağırıyor baktı ki yenildi anında topuk????
Saygıyı dün 2 kere yendi hani o da kötü oynamıyor ama yendi???demekki sansi acemilerde geciyor .)