-
-
-
- MFC Puanı
- 63,731
iste oda sans meselesi bazen oluyor bazen kor talihSaygıyı dün 2 kere yendi hani o da kötü oynamıyor ama yendi???
iste oda sans meselesi bazen oluyor bazen kor talihSaygıyı dün 2 kere yendi hani o da kötü oynamıyor ama yendi???
bnde dedim bizim kiz sifresinimi unuttu acaba bunu aldi eiSy senmisin dedim yok bn yeniyim dedi ok dedim .)@eiSy canım senin çakmalar hep sunucudan çıkıyor??Bende ilk görünce dedim o olsa bize selam verir ve lobide böyle bağırmaz??
Sen yenisin galiba deseydin??Dj miş o eisy eski nicki bdf mi bfk mı öyle birşey duydum??Ama tanımıyorum?bnde dedim bizim kiz sifresinimi unuttu acaba bunu aldi eiSy senmisin dedim yok bn yeniyim dedi ok dedim .)
Özel olmak da zor valla canım buz gibi ekran karşısında donakalmak???
@eiSy paylaşırız kozlarımızı,) dün gece gördüm seni ama film izliyodun netflixte bittikten sonra baktım çok ge olmuştu
yav bakmıyodumki tam kaparken gördüm seni çook geçti baktım foruma dalmışsın zaten çıktım bende.
@eiSy canım senin çakmalar hep sunucudan çıkıyor??Bende ilk görünce dedim o olsa bize selam verir ve lobide böyle bağırmaz??
bnde dedim bizim kiz sifresinimi unuttu acaba bunu aldi eiSy senmisin dedim yok bn yeniyim dedi ok dedim .)
Sen yenisin galiba deseydin??Dj miş o eisy eski nicki bdf mi bfk mı öyle birşey duydum??Ama tanımıyorum?
Atın tekmesi de seni sever derdim ben???tamam canım. hayır birde dedikodu yapıyorlar. o onla berabermiş bu bununla. bize derler dedikoduyu seviyorsunuz diye. adamın biri geldi atın olayım sev beni diyor.
ahahhahahah