Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

MegaForum Sohbet Köşesi

Anduril

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10,310
Yadırgamıyorum bu durumu?
Ben sonrada çıkan fasulyeyim.. gerçeğin farkındayım merak etme???

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
Aslında çok kolay biriyim. Çok sıcak ve enerjik iletişim kurabilen birisiyim. Ancak burada herkes samimi olduğu insana gönderme yapma üzerine mesajlaşma olduğu için o grubun içinde değilsen genelde solo takılıyorum...
Ama bende buna alıştım .. kafama göre takılıyorum öyle???
Benle samimi değiller mesela hatta gıcık oluyorlar bana ben çirkefim:D hepsine musallat oluyorum :D

Anduril

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10,310
Benle samimi değiller mesela hatta gıcık oluyorlar bana ben çirkefim:D hepsine musallat oluyorum :D
Seni seviyolar... herkese cemkiriyorsun ama kimseden kötü bi cevap aldığını görmedim henüz ben... kredin yüksek onlarda:)
Herkes senin tarzının (nasıl bir kafa yaşadığının) farkinda?
Tekmeleyerek, tokatlayarak, tükürerek, laf sokarak, çemkirerek, arada terlik atarak seviyorsun ???

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
Seni seviyolar... herkese cemkiriyorsun ama kimseden kötü bi cevap aldığını görmedim henüz ben... kredin yüksek onlarda:)
Herkes senin tarzının (nasıl bir kafa yaşadığının) farkinda?
Tekmeleyerek, tokatlayarak, tükürerek, laf sokarak, çemkirerek, arada terlik atarak seviyorsun ???
Ayı yavrusunu severken öldürülmüş ya öyle seviyorum hepsini :D arada @StigmatA ve @Pozitivizm de dozu kaçırıyorum işte:D

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    63,731
Yakinda bnce sigaraya başlarim bu gidişle .)

Üst Alt