-
-
-
- MFC Puanı
- 29,290
Pozitifliğimi kıskandın işte ? ?
Seni kıskanan kişilere bişey oluyorsa bu saatten sonra ne seni nede başkasını kıskanırım
Pozitifliğimi kıskandın işte ? ?
Artık çok geç ?Seni kıskanan kişilere bişey oluyorsa bu saatten sonra ne seni nede başkasını kıskanırım
kapandık eve bi kere artıkArtık çok geç ?
Geçmiş olsun dikkat edersin biraz dahakapandık eve bi kere artık
Teşekkür ederim dinlenmiş olurum bendeGeçmiş olsun dikkat edersin biraz daha
Neyi nereye yazdin ki .)Yanlış yere yazdık iyimi ??
yoo bizde okuyoruz yazdiklarini .)) deme oyle kuru faSulyede bir nimet sonucta alinmasin sana ?Sorma ya ... Yazdığım şeyin konuyla ilgisi yok.?
Ne alaka dedirten cinsten?
Çok önemli bişey yazmadım ama... Zaten burda kurufasulye gibi takılıyorum genelde...
Kendim yazıyorum kendim okuyorum???
Yani söylediklerime karşı teselli etmek için söylediğin şeylere gülsem mi ağlasam mı bilemedim ?yoo bizde okuyoruz yazdiklarini .)) deme oyle kuru faSulyede bir nimet sonucta alinmasin sana ?
Değdiğini iki kez okudum anlamak icinYani söylediğine karşı teselli etmek için söylediğin şeylere gülsem mi ağlasam mı bilemedim ?
Kuru fasulye olduğum için değil, kuru fasulye nimet olduğu için üzümemem gerektiğini düşünüp rahatlamaya çalışmam benim için çok üzücü???
Şimdi diyorsun ki, yazdığın bile anlaşılmıyor... Sana yapacak hiçbir şey yok diyosun yani??Değdiğini iki kez okudum anlamak icin
vala anlasilmasi zor biri gibisin bizde seni oldugun gibi kabullendik tsk edrim .Şimdi diyorsun ki, yazdığın bile anlaşılmıyor... Sana yapacak hiçbir şey yok diyosun yani??
Şaka yapıyorum... Seni seviyorum ?