Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

MegaForum Sohbet Köşesi

Anduril

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10,310
Sorma ya ... Yazdığım şeyin konuyla ilgisi yok.?
Ne alaka dedirten cinsten?
Çok önemli bişey yazmadım ama... Zaten burda kurufasulye gibi takılıyorum genelde...
Kendim yazıyorum kendim okuyorum???

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    63,731
Sorma ya ... Yazdığım şeyin konuyla ilgisi yok.?
Ne alaka dedirten cinsten?
Çok önemli bişey yazmadım ama... Zaten burda kurufasulye gibi takılıyorum genelde...
Kendim yazıyorum kendim okuyorum???
yoo bizde okuyoruz yazdiklarini .)) deme oyle kuru faSulyede bir nimet sonucta alinmasin sana ?

Anduril

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10,310
yoo bizde okuyoruz yazdiklarini .)) deme oyle kuru faSulyede bir nimet sonucta alinmasin sana ?
Yani söylediklerime karşı teselli etmek için söylediğin şeylere gülsem mi ağlasam mı bilemedim ?
Kuru fasulye olduğum için değil, kuru fasulye nimet olduğu için üzülmemem gerektiğini düşünüp rahatlamaya çalışmam benim için çok üzücü??

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    63,731
Yani söylediğine karşı teselli etmek için söylediğin şeylere gülsem mi ağlasam mı bilemedim ?
Kuru fasulye olduğum için değil, kuru fasulye nimet olduğu için üzümemem gerektiğini düşünüp rahatlamaya çalışmam benim için çok üzücü???
Değdiğini iki kez okudum anlamak icin :D

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    63,731
Şimdi diyorsun ki, yazdığın bile anlaşılmıyor... Sana yapacak hiçbir şey yok diyosun yani??
Şaka yapıyorum... Seni seviyorum ?
vala anlasilmasi zor biri gibisin bizde seni oldugun gibi kabullendik tsk edrim .
meganin az konusan beyi .)

Anduril

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10,310
Aslında çok kolay biriyim. Çok sıcak ve enerjik iletişim kurabilen birisiyim. Ancak burada herkes samimi olduğu insana gönderme yapma üzerine mesajlaşma olduğu için o grubun içinde değilsen genelde solo takılıyorum...
Ama bende buna alıştım .. kafama göre takılıyorum öyle???

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    63,731
Burdaki insanlar birbiri yıllardır tanıdığı icin ister istemez samimiyet oluyor sayili bir kac kisi var zaten insanin guvenip konuştuğu .)

Üst Alt