Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Günlük Yoklama

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
Hifa 'mmmm mucuksss ufaklık :)
EsiLa kalın kafalıyım ben bilmiyon mu anlamam kıt :p anlamadım icinde kalsın çatlaaaaaaaaa çat diye insallahhhh :D
Pisadam gözlerin görsün hatunları nasıl topluyorum bak hatta StyLe abiyi bile imza attırdım o kadar yani :DDD

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Hifa 'mmmm mucuksss ufaklık :)
EsiLa kalın kafalıyım ben bilmiyon mu anlamam kıt :p anlamadım icinde kalsın çatlaaaaaaaaa çat diye insallahhhh :D
Pisadam gözlerin görsün hatunları nasıl topluyorum bak hatta StyLe abiyi bile imza attırdım o kadar yani :DDD

Bırak bana imza attırmayı 100 metre yakınımdan geçemessin istersem!! :D

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
Pisadam lütfen bana bir sekreter ayarlasan diyorum yetişemiyorum hayran kitleme imza verces diye bunalttılar beni ayhh :D hele EsiLa fotolu imza gene veirrim sana sen yeter ki iste diyo :D

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
Buna dedigin ben oluyorsam EsiLa hanım inanır bence:s7: yani:s7: sanırsam:s7: galiba :D ben olsam bana inanırdım mesela:s68: diimi inanırsın Pisadam inanırsın dimi :p

walla adamı o kadar etiketledik ki adını degişcek bizim yüzümüze :D

EsiLa

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    510
Buna dedigin ben oluyorsam EsiLa hanım inanır bence:s7: yani:s7: sanırsam:s7: galiba :D ben olsam bana inanırdım mesela:s68: diimi inanırsın Pisadam inanırsın dimi :p

walla adamı o kadar etiketledik ki adını degişcek bizim yüzümüze :D

yani ben etiket olsun sinir edeyim amaçlı Pisadam yazmıyorum da seni bilemem sinsisin sen biraz yaaprsın hani :s6::s14:

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888

yani ben etiket olsun sinir edeyim amaçlı Pisadam yazmıyorum da seni bilemem sinsisin sen biraz yaaprsın hani :s6::s14:

bilmem mi sen sinir etmek birini bilmezsin bile ay benim masummm yawru kusum ya:s44:
benim gibi saftirik ne anlar birini etiketlicen hemde bu koskoca patron Pisadam olcak ve habire adını ayzcam pehhh :s20:

EsiLa

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    510
bilmem mi sen sinir etmek birini bilmezsin bile ay benim masummm yawru kusum ya:s44:
benim gibi saftirik ne anlar birini etiketlicen hemde bu koskoca patron Pisadam olcak ve habire adını ayzcam pehhh :s20:

iftira atmak kolay tabi benim gibim masum ufacık kıza :s67: Sen her fırsatta Pisadam diipp adamın adını yaz sinir et küplere bindir arsabıonı boz snra ihaleyi bana bırak olduuuu cağğnımmm gazozzz:s51:

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
Masum kız mı ayy ayyyy tuzlayamda kokma emiii :D sen masumsan ben safinaz memnun oldum :D ben yazmadım ki bak sen diyorsun Pisadam diye hep ya sen görmeyeli ne uyanıkspor olmuşsun yaaaa :D illa attırcan beni forumdan :D
kızma Pisadam yazmıyorum ben adını ay adamın işi gücü var ya yazmayın işde :p

EsiLa

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    510
Masum kız mı ayy ayyyy tuzlayamda kokma emiii :D sen masumsan ben safinaz memnun oldum :D ben yazmadım ki bak sen diyorsun Pisadam diye hep ya sen görmeyeli ne uyanıkspor olmuşsun yaaaa :D illa attırcan beni forumdan :D
kızma Pisadam yazmıyorum ben adını ay adamın işi gücü var ya yazmayın işde :p

Şahsen körle yatan şası kalkarmış diye bir tabir vardır senden sonra böyle oldum boynuz da kulağı geçti birazcık :s38: ama ciddi ciddi sende çizmeyi aşıyorsun habire Pisadam diye yazılırmı valla seni atıcak forumdan bak demedi deme :s14: arkandan su dökmeyi unutmam ama bak gene iyi kötü anılarımız oldu fıstıklı helvanıda yapoarım hepsi bendenn hadi gene iyisinnn:s54::s46:

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888

Şahsen körle yatan şası kalkarmış diye bir tabir vardır senden sonra böyle oldum boynuz da kulağı geçti birazcık :s38: ama ciddi ciddi sende çizmeyi aşıyorsun habire Pisadam diye yazılırmı valla seni atıcak forumdan bak demedi deme :s14: arkandan su dökmeyi unutmam ama bak gene iyi kötü anılarımız oldu fıstıklı helvanıda yapoarım hepsi bendenn hadi gene iyisinnn:s54::s46:

Benden sonra mı içinde varmış kız senin iftira atma bana:u21: valla atacak kalcam kapıda kimsesiz kediler gibi :s53: sen beni kapıda bırakmazsın dimi malum mart geliyo korkarım ben yaa :s72:

Aaaaa yapmayın ama Pisadam diyipde adamın kafasını karıstırdınız sizin heccc utanmanız yok mu yahuu gelcek bakacak dünya seslenme cıks cıks:s89:

EsiLa

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    510
Benden sonra mı içinde varmış kız senin iftira atma bana:u21: valla atacak kalcam kapıda kimsesiz kediler gibi :s53: sen beni kapıda bırakmazsın dimi malum mart geliyo korkarım ben yaa :s72:

Aaaaa yapmayın ama Pisadam diyipde adamın kafasını karıstırdınız sizin heccc utanmanız yok mu yahuu gelcek bakacak dünya seslenme cıks cıks:s89:

mart tan korkmanda ayrı bir güldürdü bak beni kendini bilmesi insanın güzel bişii :D

ben helvanın malzemelerini şimdiden hazırladım Pisadam geldiğinde bu kadar seslenmeyi gördüğünde seni 10 km uzağa fırlatıp atacak :s82: ha ben üzülürmüyüm ? sensiz kaldım diye üzülürüm elbet insanım sonuçta :s7: ama zamanla geçer 3 gün bilemedin 5 güne bişeyim kalmaz :s82: :u15:

Üst Alt