-
-
-
- MFC Puanı
- 28,888
yani ben etiket olsun sinir edeyim amaçlı Pisadam yazmıyorum da seni bilemem sinsisin sen biraz yaaprsın hani :s6::s14:
bilmem mi sen sinir etmek birini bilmezsin bile ay benim masummm yawru kusum ya:s44:
benim gibi saftirik ne anlar birini etiketlicen hemde bu koskoca patron Pisadam olcak ve habire adını ayzcam pehhh :s20:
Şahsen körle yatan şası kalkarmış diye bir tabir vardır senden sonra böyle oldum boynuz da kulağı geçti birazcık :s38: ama ciddi ciddi sende çizmeyi aşıyorsun habire Pisadam diye yazılırmı valla seni atıcak forumdan bak demedi deme :s14: arkandan su dökmeyi unutmam ama bak gene iyi kötü anılarımız oldu fıstıklı helvanıda yapoarım hepsi bendenn hadi gene iyisinnn:s54::s46:
Benden sonra mı içinde varmış kız senin iftira atma bana:u21: valla atacak kalcam kapıda kimsesiz kediler gibi :s53: sen beni kapıda bırakmazsın dimi malum mart geliyo korkarım ben yaa :s72:
Aaaaa yapmayın ama Pisadam diyipde adamın kafasını karıstırdınız sizin heccc utanmanız yok mu yahuu gelcek bakacak dünya seslenme cıks cıks:s89: