Pisadama sözüm var bütün hatunlar geldik diye imza atsın hadiiiiiiiiiiiiiii kızlar tek sıra halindeeee
Sade sıra önüne gecmeye kalkma tepiklerim
ArtemiS ( kendileri hayalet hatun oldu
)
Sade ( birşeyler ceviriyon ama hadi hayırlısı fırıldak Kamil seni
)-
Hifa ( okulda ona dokunmuyom okusunda büyüsün ufaklık
) -
MonteKristo ( montelerin en delisi en dadlusu enn ennn ennleri yoksun cekcem kulannııı ona göre
)-@EsiLa ( sen benden izinlisin 1 hafta paşa göynüne ne zaman gelirsen 1 hafta sonra aksatırsan yolarım o lepiska saclarını demedi deme hııııııııııı
)-@Realist. ( agır makam eee örnek bakınız megaforum sohbet resim 1 şekil a hatun agır vasıta ancak geliyor ona benden ayrı izin
DD ) -
Jival VulRo ( hatun hepinizden önce geliyorrr üstte saydıklarım utanın utanın
sayılardan kafası bi milllon olmus ama bakın burada lütfen bu hatun kadar duyarlı olalımmm
-@Buka cım ( laf yok hatun geliyor aksatmadan Buka otur sözlün 100
)
owl ( malum resimde gördünüz hatun pasaklı saç baş desen o bicim ancak kuaföre git o sakar saçları şekillendir bura gel zor iş ondan ona ögleye kadar izin veriyom
ama yiende sizdene rken geliyor hadiiii hatunlar az tempooo erken istiyorum sizi burada
owl bu arada sacın renginide arada degiş kız ne o hep aynı
)-
StyLe abeyyy ay sen nereden girdin listeme cık cıkkk bura hatunlar için hazırlandı bi git sıraya gircem diyip durma
)-- @Limon ( niki ekşi kendi dadluuu hatun gözüm heps eni arıyor ama bi sen yoksun diger cadıları görmek zorundamıyım ben haaa söyle ben seni görmek istiyom onlardan önce yaa
) ve seni sona sakladım pikacuuuuuuuuuuu gelinim
Eylül pasaklı gelinim , uykucu gelinim , tembellll gelinim gece kusu sabah erken burda olcan tak önlügü düş önüme haydeeeeeeeeeeee
DD
yan baştan saydım
Pisadam bana bir mühür getir bu hatunlara parmak bastırıp alcam içeri birbirinin yerine imza atıyorlar parça pincik edecem yoksa
kaldırın parmakları boyalımı bakcam kızlarrrrrrrrrrrrrrrr