Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Günlük Yoklama

Jival VulRo

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    1
Sezen

ulan benim isim nerde diye oku oku bitmedi canım çıktı be :D
evet nereye imza atıyoruz ben atarım sıkıntı yok içimdeki anarşisti durduramazsınız :s12:

sezen seni bi an bütün forumu arkasına almış elinde megafonla yürüyüş yaparken hayal ettim :s34::s34::s34:

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
Sezen

ulan benim isim nerde diye oku oku bitmedi canım çıktı be :D
evet nereye imza atıyoruz ben atarım sıkıntı yok içimdeki anarşisti durduramazsınız :s12:

sezen seni bi an bütün forumu arkasına almış elinde megafonla yürüyüş yaparken hayal ettim :s34::s34::s34:

Sade yi unuturum seni unutmam gıs:D sen at imzayı girişte içecekler beleş:D
Ver gazını verrr:D alcam anektarkarı @Pisaadam dan sonunda:p

Eylül

Kalp açık deniz, koyu dengesiz.
Özel Üye
  • MFC Puanı
    1,593
yine beni gömüyosun Sezen ah kaynana ne cekicem ben senden ya şimdiden basladııııı ;d

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Pisadama sözüm var bütün hatunlar geldik diye imza atsın hadiiiiiiiiiiiiiii kızlar tek sıra halindeeee :D Sade sıra önüne gecmeye kalkma tepiklerim :D

ArtemiS ( kendileri hayalet hatun oldu :p ) Sade ( birşeyler ceviriyon ama hadi hayırlısı fırıldak Kamil seni :D )- Hifa ( okulda ona dokunmuyom okusunda büyüsün ufaklık :D ) - MonteKristo ( montelerin en delisi en dadlusu enn ennn ennleri yoksun cekcem kulannııı ona göre :p )-@EsiLa ( sen benden izinlisin 1 hafta paşa göynüne ne zaman gelirsen 1 hafta sonra aksatırsan yolarım o lepiska saclarını demedi deme hııııııııııı :D )-@Realist. ( agır makam eee örnek bakınız megaforum sohbet resim 1 şekil a hatun agır vasıta ancak geliyor ona benden ayrı izin :DDD ) - Jival VulRo ( hatun hepinizden önce geliyorrr üstte saydıklarım utanın utanın :D sayılardan kafası bi milllon olmus ama bakın burada lütfen bu hatun kadar duyarlı olalımmm :D-@Buka cım ( laf yok hatun geliyor aksatmadan Buka otur sözlün 100 :D ) owl ( malum resimde gördünüz hatun pasaklı saç baş desen o bicim ancak kuaföre git o sakar saçları şekillendir bura gel zor iş ondan ona ögleye kadar izin veriyom :D ama yiende sizdene rken geliyor hadiiii hatunlar az tempooo erken istiyorum sizi burada :D owl bu arada sacın renginide arada degiş kız ne o hep aynı :D )- StyLe abeyyy ay sen nereden girdin listeme cık cıkkk bura hatunlar için hazırlandı bi git sıraya gircem diyip durma :D )-- @Limon ( niki ekşi kendi dadluuu hatun gözüm heps eni arıyor ama bi sen yoksun diger cadıları görmek zorundamıyım ben haaa söyle ben seni görmek istiyom onlardan önce yaa :D ) ve seni sona sakladım pikacuuuuuuuuuuu gelinim Eylül :p pasaklı gelinim , uykucu gelinim , tembellll gelinim gece kusu sabah erken burda olcan tak önlügü düş önüme haydeeeeeeeeeeee :DDD

yan baştan saydım Pisadam bana bir mühür getir bu hatunlara parmak bastırıp alcam içeri birbirinin yerine imza atıyorlar parça pincik edecem yoksa :D kaldırın parmakları boyalımı bakcam kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :p

içerken bile kafam bu kadar kıyak olmuyor. Ne yiyip ne içiyorsun anlamadimki:D

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
StyLe sen kafa yapcam diye su mu iciyon napiyon ki :D ben sana bir karısım yapim kafan bi millon olsun :D

EsiLa

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    510
Sesine kulak veren yok ne biçim patron olacaksın sen :D:D Ben bu kızlardan biririnin bile yerinde olsam gebertirdim seni kesin ve net ;dd

Sezen kuzum sen ne diyon Allahın aşkına okumaya erindim kısaca özet geçiver bana hadi:sigara bişeye imza atıcaz ama neye ? Benim imzam kıymetlidir öyle heryere atmam bacımmm:s83::sigara

EsiLa

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    510
Bişey derdim de hayatım hiç yeri değil özelde yapıştırayım ben sana lafı en iyisi yoksa içimde patlar:s15:

Üst Alt