Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Günlük Yoklama

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Sezen nin kemikleri iri o yüzden çiko görünüyor. :D

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
EsiLa cım beni kovsalarda gitmem :D StyLe abi ayu gibi hatunum kemigimde iri ona göre :D hani bana laf atıyon ya kırmım kemiklerini diye diyom :D

SouL

Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
EsiLa cım beni kovsalarda gitmem :D StyLe abi ayu gibi hatunum kemigimde iri ona göre :D hani bana laf atıyon ya kırmım kemiklerini diye diyom :D

sen bu forumun gülüsün gülü :s75: neolmuş yani kemiklerin iriyse demi? olabilir normal şeyler bunlar. :D o kadar kusur kadı kızında da var boşver takma :D canım kardeşim. ayu gibi ne ya??:s99: ben onu demek istemedim tezgah açma bana haa!!! :D

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903
Pisadama sözüm var bütün hatunlar geldik diye imza atsın hadiiiiiiiiiiiiiii kızlar tek sıra halindeeee :D Sade sıra önüne gecmeye kalkma tepiklerim :D

ArtemiS ( kendileri hayalet hatun oldu :p ) Sade ( birşeyler ceviriyon ama hadi hayırlısı fırıldak Kamil seni :D )- Hifa ( okulda ona dokunmuyom okusunda büyüsün ufaklık :D ) - MonteKristo ( montelerin en delisi en dadlusu enn ennn ennleri yoksun cekcem kulannııı ona göre :p )-@EsiLa ( sen benden izinlisin 1 hafta paşa göynüne ne zaman gelirsen 1 hafta sonra aksatırsan yolarım o lepiska saclarını demedi deme hııııııııııı :D )-@Realist. ( agır makam eee örnek bakınız megaforum sohbet resim 1 şekil a hatun agır vasıta ancak geliyor ona benden ayrı izin :DDD ) - Jival VulRo ( hatun hepinizden önce geliyorrr üstte saydıklarım utanın utanın :D sayılardan kafası bi milllon olmus ama bakın burada lütfen bu hatun kadar duyarlı olalımmm :D-@Buka cım ( laf yok hatun geliyor aksatmadan Buka otur sözlün 100 :D ) owl ( malum resimde gördünüz hatun pasaklı saç baş desen o bicim ancak kuaföre git o sakar saçları şekillendir bura gel zor iş ondan ona ögleye kadar izin veriyom :D ama yiende sizdene rken geliyor hadiiii hatunlar az tempooo erken istiyorum sizi burada :D owl bu arada sacın renginide arada degiş kız ne o hep aynı :D )- StyLe abeyyy ay sen nereden girdin listeme cık cıkkk bura hatunlar için hazırlandı bi git sıraya gircem diyip durma :D )-- @Limon ( niki ekşi kendi dadluuu hatun gözüm heps eni arıyor ama bi sen yoksun diger cadıları görmek zorundamıyım ben haaa söyle ben seni görmek istiyom onlardan önce yaa :D ) ve seni sona sakladım pikacuuuuuuuuuuu gelinim Eylül :p pasaklı gelinim , uykucu gelinim , tembellll gelinim gece kusu sabah erken burda olcan tak önlügü düş önüme haydeeeeeeeeeeee :DDD

yan baştan saydım Pisadam bana bir mühür getir bu hatunlara parmak bastırıp alcam içeri birbirinin yerine imza atıyorlar parça pincik edecem yoksa :D kaldırın parmakları boyalımı bakcam kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :p

Sezenim geldim çekebilirsin kulağımı :s42:

SouL

Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
tamamdir.gif

Üst Alt