Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Günlük Yoklama

Jival VulRo

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    1
93278d1444415581-ilker-sabuncuoglu-2015-metin-erisik-ortak-proje-model-calismasi-16537110-emoticon-showing-thumb-up-stock-vector-smiley-face-smile.jpg

gördüğüm en şişko emoji :D

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
:s24:

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
Pisadama sözüm var bütün hatunlar geldik diye imza atsın hadiiiiiiiiiiiiiii kızlar tek sıra halindeeee :D Sade sıra önüne gecmeye kalkma tepiklerim :D

ArtemiS ( kendileri hayalet hatun oldu :p ) Sade ( birşeyler ceviriyon ama hadi hayırlısı fırıldak Kamil seni :D )- Hifa ( okulda ona dokunmuyom okusunda büyüsün ufaklık :D ) - MonteKristo ( montelerin en delisi en dadlusu enn ennn ennleri yoksun cekcem kulannııı ona göre :p )-@EsiLa ( sen benden izinlisin 1 hafta paşa göynüne ne zaman gelirsen 1 hafta sonra aksatırsan yolarım o lepiska saclarını demedi deme hııııııııııı :D )-@Realist. ( agır makam eee örnek bakınız megaforum sohbet resim 1 şekil a hatun agır vasıta ancak geliyor ona benden ayrı izin :DDD ) - Jival VulRo ( hatun hepinizden önce geliyorrr üstte saydıklarım utanın utanın :D sayılardan kafası bi milllon olmus ama bakın burada lütfen bu hatun kadar duyarlı olalımmm :D-@Buka cım ( laf yok hatun geliyor aksatmadan Buka otur sözlün 100 :D ) owl ( malum resimde gördünüz hatun pasaklı saç baş desen o bicim ancak kuaföre git o sakar saçları şekillendir bura gel zor iş ondan ona ögleye kadar izin veriyom :D ama yiende sizdene rken geliyor hadiiii hatunlar az tempooo erken istiyorum sizi burada :D owl bu arada sacın renginide arada degiş kız ne o hep aynı :D )- StyLe abeyyy ay sen nereden girdin listeme cık cıkkk bura hatunlar için hazırlandı bi git sıraya gircem diyip durma :D )-- @Limon ( niki ekşi kendi dadluuu hatun gözüm heps eni arıyor ama bi sen yoksun diger cadıları görmek zorundamıyım ben haaa söyle ben seni görmek istiyom onlardan önce yaa :D ) ve seni sona sakladım pikacuuuuuuuuuuu gelinim Eylül :p pasaklı gelinim , uykucu gelinim , tembellll gelinim gece kusu sabah erken burda olcan tak önlügü düş önüme haydeeeeeeeeeeee :DDD

yan baştan saydım Pisadam bana bir mühür getir bu hatunlara parmak bastırıp alcam içeri birbirinin yerine imza atıyorlar parça pincik edecem yoksa :D kaldırın parmakları boyalımı bakcam kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :p

MissOwl

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    11
Pisadama sözüm var bütün hatunlar geldik diye imza atsın hadiiiiiiiiiiiiiii kızlar tek sıra halindeeee :D Sade sıra önüne gecmeye kalkma tepiklerim :D

ArtemiS ( kendileri hayalet hatun oldu :p ) Sade ( birşeyler ceviriyon ama hadi hayırlısı fırıldak Kamil seni :D )- Hifa ( okulda ona dokunmuyom okusunda büyüsün ufaklık :D ) - MonteKristo ( montelerin en delisi en dadlusu enn ennn ennleri yoksun cekcem kulannııı ona göre :p )-@EsiLa ( sen benden izinlisin 1 hafta paşa göynüne ne zaman gelirsen 1 hafta sonra aksatırsan yolarım o lepiska saclarını demedi deme hııııııııııı :D )-@Realist. ( agır makam eee örnek bakınız megaforum sohbet resim 1 şekil a hatun agır vasıta ancak geliyor ona benden ayrı izin :DDD ) - Jival VulRo ( hatun hepinizden önce geliyorrr üstte saydıklarım utanın utanın :D sayılardan kafası bi milllon olmus ama bakın burada lütfen bu hatun kadar duyarlı olalımmm :D-@Buka cım ( laf yok hatun geliyor aksatmadan Buka otur sözlün 100 :D ) owl ( malum resimde gördünüz hatun pasaklı saç baş desen o bicim ancak kuaföre git o sakar saçları şekillendir bura gel zor iş ondan ona ögleye kadar izin veriyom :D ama yiende sizdene rken geliyor hadiiii hatunlar az tempooo erken istiyorum sizi burada :D owl bu arada sacın renginide arada degiş kız ne o hep aynı :D )- StyLe abeyyy ay sen nereden girdin listeme cık cıkkk bura hatunlar için hazırlandı bi git sıraya gircem diyip durma :D )-- @Limon ( niki ekşi kendi dadluuu hatun gözüm heps eni arıyor ama bi sen yoksun diger cadıları görmek zorundamıyım ben haaa söyle ben seni görmek istiyom onlardan önce yaa :D ) ve seni sona sakladım pikacuuuuuuuuuuu gelinim Eylül :p pasaklı gelinim , uykucu gelinim , tembellll gelinim gece kusu sabah erken burda olcan tak önlügü düş önüme haydeeeeeeeeeeee :DDD

yan baştan saydım Pisadam bana bir mühür getir bu hatunlara parmak bastırıp alcam içeri birbirinin yerine imza atıyorlar parça pincik edecem yoksa :D kaldırın parmakları boyalımı bakcam kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :p

ya sen benim saçlarımı beğenmedin miii Sezen nnnnn :s33:

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
Kız seni bizim mahlenin erkek berberi cafer abiye götürsem bundan güzel yapar saçını:D ama fena deil yinede bızımlasın:p

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,817
@Pisadama sözüm var bütün hatunlar geldik diye imza atsın hadiiiiiiiiiiiiiii kızlar tek sıra halindeeee :D @Sade sıra önüne gecmeye kalkma tepiklerim :D

@ArtemiS ( kendileri hayalet hatun oldu :p ) @Sade ( birşeyler ceviriyon ama hadi hayırlısı fırıldak Kamil seni :D )- @Hifa ( okulda ona dokunmuyom okusunda büyüsün ufaklık :D ) - @MonteKristo ( montelerin en delisi en dadlusu enn ennn ennleri yoksun cekcem kulannııı ona göre :p )-@EsiLa ( sen benden izinlisin 1 hafta paşa göynüne ne zaman gelirsen 1 hafta sonra aksatırsan yolarım o lepiska saclarını demedi deme hııııııııııı :D )-@Realist. ( agır makam eee örnek bakınız megaforum sohbet resim 1 şekil a hatun agır vasıta ancak geliyor ona benden ayrı izin :DDD ) - @Jival VulRo ( hatun hepinizden önce geliyorrr üstte saydıklarım utanın utanın :D sayılardan kafası bi milllon olmus ama bakın burada lütfen bu hatun kadar duyarlı olalımmm :D-@Buka cım ( laf yok hatun geliyor aksatmadan Buka otur sözlün 100 :D ) @owl ( malum resimde gördünüz hatun pasaklı saç baş desen o bicim ancak kuaföre git o sakar saçları şekillendir bura gel zor iş ondan ona ögleye kadar izin veriyom :D ama yiende sizdene rken geliyor hadiiii hatunlar az tempooo erken istiyorum sizi burada :D @owl bu arada sacın renginide arada degiş kız ne o hep aynı :D )- @StyLe abeyyy ay sen nereden girdin listeme cık cıkkk bura hatunlar için hazırlandı bi git sıraya gircem diyip durma :D )-- @Limon ( niki ekşi kendi dadluuu hatun gözüm heps eni arıyor ama bi sen yoksun diger cadıları görmek zorundamıyım ben haaa söyle ben seni görmek istiyom onlardan önce yaa :D ) ve seni sona sakladım pikacuuuuuuuuuuu gelinim @Eylül :p pasaklı gelinim , uykucu gelinim , tembellll gelinim gece kusu sabah erken burda olcan tak önlügü düş önüme haydeeeeeeeeeeee :DDD

yan baştan saydım @Pisadam bana bir mühür getir bu hatunlara parmak bastırıp alcam içeri birbirinin yerine imza atıyorlar parça pincik edecem yoksa :D kaldırın parmakları boyalımı bakcam kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :p

Sesine kulak veren yok ne biçim patron olacaksın sen :D:D Ben bu kızlardan biririnin bile yerinde olsam gebertirdim seni kesin ve net ;dd

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,293
hops Pisadam ben foruma giriş yapıcna teldende pc dende tema direk bozuluyor default editli arası birşeye dönüşüyor bilgin olsun kardeşim.

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
Onlar sesimi duyunca korktu pustular köşeye @Pisaadam :D ağa lafı üstüne laf söylenmez biliyolar:D beni gebertcekler böhyttt :D

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
Beyler @Pisaadam ve StigmatA lütfen burası forum bakım sayfası diil :D sayfayı meşgul etmeyelim :D

Üst Alt