Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ENDÜLÜS USULÜ TAVUK
ENDÜLÜS USULÜ TAVUK TARİFİ İÇİN MALZEMELER
½ su bardağı badem (kavrulmuş)
1 su bardağı tavuk suyu
2 yemek kaşığı kuru üzüm(opsiyonel)
1 tutam safran(opsiyonel)
4 parça tavuk göğsü (ikiye bölünmüş)
4 parça tavuk budu
1 çay kaşığı tuz (azaltıp arttırılabilir)
1 çay...
NASİ GORENG
Nasi Goreng, geleneksel olarak kızarmış yumurta ile servis edilen popüler Endonezya kızarmış pilavıdır. Nasi Goreng'in gerçek çevirisi Endonezyaca ve Malezyaca “kızarmış pilav”dır. Nasi Goreng'i evinizde yapmak isterseniz haberimizde pratik tariften yararlanabilirsiniz. Peki, Nasi...
Kitel tarifi, Siirt yemeklerinin en meşhurlarındandır. Şekillendirmesi diğer içli köftelerden daha kolay olan kitel içi nefis bir harçla doldurulmuş haşlanarak pişirilen yassı bir içli köftedir.
KİTEL TARİFİ İÇİN GEREKLİ MALZEMELER
İçi İçin:
300 gram dana kıyma
1 adet soğan (ince doğranmış)...