Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forum açılalı 1,2 gün oldu yalnız bazı alanlarda eksiklerimiz mevcut bunu bazı dostlarımız dile getirsede bu eksikleri bildiğimizi ve gidereceğimizi bilmenizi isterim.
Dünden beri foruma giriş yapamıyorum, girdiğimde forumdan çıkış yapıyor, forum çok ağır yükleniyor gibi sorunlar yaşayan arkadaşlarada forum kaynaklı bir sorun olmadığını burdan belirtmek istiyorum. Türk Telekom bazlı bir sorun daha açık belirtmek gerekirse Yurt Dışı Lokasyon sunucularda maalesef ki böyle bir sorun var. Forumhatti.com forum sitemizin olduğu VDS İngiltere Lokasyon olduğundan böyle sorunlar alıyoruz.
ikigündür açıkcası bende giriş problemi yaşıyorum, neyse sağlık olsun Yurtdışı lokasyonlarda genel bir sorun olduğu malum haklısın Pisadam boş yere kızıyormuşum
renkleri evet belirledik ama 1,2 renk üzerinde değiştirmeler yapılabilir rank yapılmamasının sebebi renklerin kesinlik göstermemesi, gösterdiği taktirde ranklar yapılmaya başlanılacaktır. Çok büyük bir eksik olmasada var olan bu eksikliği çok kısa bir sürede gidereceğiz. Teşekkürler ilgin için
Birde renk olarak ayırmasak üyeleri bayanlar mormuş Erkekler siyah o değil öylesine gelen üyelerde siyah geliyor zaten Zaten cinsiyetimide değişemedim Bir kaç eksik var sanırım forumda onlarda düzeltilir zamanla
Birde renk olarak ayırmasak üyeleri bayanlar mormuş Erkekler siyah o değil öylesine gelen üyelerde siyah geliyor zaten Zaten cinsiyetimide değişemedim Bir kaç eksik var sanırım forumda onlarda düzeltilir zamanla
İşte kesin olmayanlardan biride aynı renk mi, farklı renkmi olması. Benimde tercihim tabiki herkesin eşit olması. Neyse 1,2 güne son halini görmüş olursunuz. Bir sitede eksikler asla bitmez : )