Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GirL

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    5
Pisadam , oncelikle hayirli olsun lakin hicbir sekilde emekciyi karalayarak biryere gelmek mumkun değildir onceki yönetimin bilgisi ve basarisida bence istatistiklere fazlaca yansimistir. Bunun disinda ben diShy kadar istikrarli ve adaletli bir bayan admin daha Tr forumlarinda gormedim, seninde zamanında bu foruma gelmene ön ayak olmuş kişidir hepimizin bildiği gibi ,bu sebeple laf oyunlari düsmemek ve biseyleri forum için yapmak bu tur propogandalara gelmemek gerekir ki burda sabah aksam birilerini kötülemeyede calisilsa basta domain sahibi ; ZaiL emeğin ve emekcinin kim oldugunu cok iyi bilmektedir , kisiler değişebilir ama forum kalicidir. Ki bu karalama politikasi da yeni yönetimin zararina olmalidir.. Daha once bu forumdan ayrildiginizda kimse sizin arkanizdan boyle laflara gerek duymadi cünku basimizda , diShy vardi bundan sonraki uyeler ve kisilerin yorumlari tamamen sizin durusunuzla alakalidir.. Tekrar hayirli olmasini temenni ederim , Mf köklu bir forum neticeleri hep birlikte görecegiz..

I

imported_Pisadam

Misafir
Ney Değil Zurna.

Bir sorun mu var?

@Pisadam , oncelikle hayirli olsun lakin hicbir sekilde emekciyi karalayarak biryere gelmek mumkun değildir onceki yönetimin bilgisi ve basarisida bence istatistiklere fazlaca yansimistir. Bunun disinda ben @diShy kadar istikrarli ve adaletli bir bayan admin daha Tr forumlarinda gormedim, seninde zamanında bu foruma gelmene ön ayak olmuş kişidir hepimizin bildiği gibi ,bu sebeple laf oyunlari düsmemek ve biseyleri forum için yapmak bu tur propogandalara gelmemek gerekir ki burda sabah aksam birilerini kötülemeyede calisilsa basta domain sahibi ; @ZaiL emeğin ve emekcinin kim oldugunu cok iyi bilmektedir , kisiler değişebilir ama forum kalicidir. Ki bu karalama politikasi da yeni yönetimin zararina olmalidir.. Daha once bu forumdan ayrildiginizda kimse sizin arkanizdan boyle laflara gerek duymadi cünku basimizda , @diShy vardi bundan sonraki uyeler ve kisilerin yorumlari tamamen sizin durusunuzla alakalidir.. Tekrar hayirli olmasini temenni ederim , Mf köklu bir forum neticeleri hep birlikte görecegiz..

Öncelikle teşekkür ederim,

Size cevap yazmak istemezdim lakin o kadar anlamsız ve doğru olmayan cümleler kullanmışsınız ki cevap yazmamak elde değil;

'' Emekçiyi karalamak '' ile başlayalım. Şimdi size soruyorum ben burada hangi yöneticiyi karaladım? Moderatöründen tutun adminine kadar asla kimseyi karalamadım ki böyle bir amaç peşinde olsam beni basit bir kişiliğe iterdi ki burda sizin şahsıma karşı edindiğiniz suç duygusunu anlamış değilim.

Yukarda yazdığım her cümlenin kelime kelimesi doğrudur ve hiçbir cümlemde karalama anlamı çıkarılamaz. Kurduğum cümlelerde ilgili kişide bizzat öyle olduğunu kabul etmiştir. Eğer inkar edilirse ilgili skype konuşmaları elimde mevcuttur. Ne size ne diShy arkadaşımıza nede diğer arkadaşlara emeklerinden ötürü tek bir kelime etmedim aksine emeklerinden ötürü teşekkür ettim.

Amacınız nedir bilmiyorum ama konuyu bizzat diShy arkadaşımıza getirdiğinizden aklıma daha farklı şeyler gelmiyor değil. Malum diShy nicki ile GirL nickleri arasındaki İP'ler aynı ve bugün'de spam'a takılmışsınız. Şifrenizi değiştirmeniz yararınıza olacaktır.

Son olarak adil bir yönetim ile tarafsız bir megaforum yaratma çabasında kapımız herkese açıktır. Eski yönetim yeni yönetim anlayışı içinde olmadığımızıda bilmenizi isterim. İyi forumlar.

GirL

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    5
@Pisadam ; gereken karşılaştirmalari iyi yapmamissiniz ki halen karalama politikasina devam etmektesiniz benim sahsi düşüncelerimide kimseye mâl etmenize gerek yoktur ben genel olarak yapılan yorumlara istinaden bir yorum attım size yada sahsiniza yonelik birsey degil tum arkadaşlar icin telafuz ettim bu sözleri : ki eminim bir diyeceği olsa gelir kendisi size sölerdi herkes kimin ne olduğunu ve nası gelip nasıl gittiğini biliyor bu sebeple yorumumu ters anlayıp farkli yönlere çekip çamur atmaya çalışmakta sizin kişiliğinizdir , Iyiforumlar dilerim

I

imported_Pisadam

Misafir
@Pisadam ; gereken karşılaştirmalari iyi yapmamissiniz ki halen karalama politikasina devam etmektesiniz benim sahsi düşüncelerimide kimseye mâl etmenize gerek yoktur ben genel olarak yapılan yorumlara istinaden bir yorum attım size yada sahsiniza yonelik birsey degil tum arkadaşlar icin telafuz ettim bu sözleri : ki eminim bir diyeceği olsa gelir kendisi size sölerdi herkes kimin ne olduğunu ve nası gelip nasıl gittiğini biliyor bu sebeple yorumumu ters anlayıp farkli yönlere çekip çamur atmaya çalışmakta sizin kişiliğinizdir , Iyiforumlar dilerim.

Karşılaştırmaları iyi yapabilmeyi becerecek kadar teknik bilgiye sahibim GirL siz hiç merak etmeyin. Diğer söyleyeceklerinize konunun uzamaması adına diyecek bir lafım yok. İyi forumlar.

Dr.Schultz

A+
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    14
Uzun zaman önce megaforum'dan bir kaç özel sebepten dolayı ayrılmak zorunda kalmıştım Geçen bu zamanda neler değişti hiç takip edemedim ama şu zamanda baktığımda pek bir gelişim göstermediği hatta forumun geriye gittiğini görmüş oldum bunu görmek üzücü ama ne yazıkki durum bunu gösteriyor Neyse ki OxiGen ve ZaiL'in ricasıyla tekrar Megaforum'da olmak benim için sevindirici bir durum

Forum nerdeydi nereye geldi.
Teknik ayrıntılar dışında emeklerini ben Göremedim.
Nasıl geriye gitmiş Forum.
Nerdeymiş ki nereye gelmiş.
Kişisel sebeblerden dolayı,değişiklikler yapılmış yönetimde,amenna.
Ama ortada hic birsey yapılmamış deyip,emege nankörlük etmekte gariptir.
Kimsenin dalkavuklugunu yapmıyorum,bundan emin olunuz.
Gördüklerimi ve düşündüklerimi dile getiriyorum.
Ama bu vakte kadar adı sanı olmayan kişilerin gelipte lehinizde iltifatlar etmeside düşündürücüdür.

Nyks

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -6
Ama bu vakte kadar adı sanı olmayan kişilerin gelipte lehinizde iltifatlar etmeside düşündürücüdür.

O adı sanı duyulmadım dediğiniz kişi bensem , evet duyamazsınız :) Çünku benim kendi Forumum vardı.Bir kaç gün öncesi kapattık.Yani burda takılmayan ama diğer forumları olduğu gibi burayıda takip eden biriyim ;)Üyelik tarihime bakarsanız nerdeyse 1 senedir buraya üyeyim ama yazma gereği duymadım.Geçmişte birlikte görev aldığım insan hakkındaki düşüncelerimi yazmak istedım ama keşke yazmasaymışım.Şunuda belirtmek isterim ki @Pisadam la ne bir forum ortamında nede skypede konuşmadığım belkide 1 yıl olmuştur :) İltifat olmayan birşeyı abartarak anlatmaktır.Ben iltifat etmedim , @Pisadam hakkında ki düşüncelerimi yazdım .Neyse buna cevap vermek bana düşmez , muhatabınız ben değilim ama yazınızda ima edilen kişi olduğumu düşünerek cevap yazdım ;)

İnsanları tanımadan , haklarında yorum yazmadan önce 1 kere daha düşünmenizi tavsiye ederim....

I

imported_Pisadam

Misafir

Bir forum sitesi sadece anlık online olan kullanıcılardan oluşmuyor maalesef. Ben bulunduğum forumlarda öncelliğimi daha çok google veyahut diğer arama motorlarından gelen misafirlere verdim. Geriye gittiden kastım size şöyle söyleyeyim arama motorları üzerinden gelen kullanıcıların azaldığıdır ki ben her ne kadar Alexa'ya(alexa'nın ne olduğunu biliyorsunuzdur) önem vermesemde Alexa verilerine göre megaforum'un Global ve Türkiye sıralamalarında geriye gittiğide bunu bir nebze kanıtlar niteliktedir.

Emeğim konusunda size bir yorum yapmayacağım, sizde bir kullanıcı olduğunuzdan dolayı eleştirilerinize saygı duyuyorum. Yalnız emeğe nankörlük ediyorsunuz gibi bir söyleminizin olmasını çok fazla birşey bilmediğinize bağlıyorum. Ben hiçbirşey yapılmadı gibi bir cümle kullanmadım, Burda girip 1 konu açan kişi bile bana göre emek vermiştir burda ayrılan arkadaşlar ile 1, 2 kez diyaloğum oldu ve bizzat kendilerine emeklerinden ötürü teşekkür ettiğimi söyledim. İnkar edende buyursun gelsin.

Bir diğer konu olan adı sanı olmayan kişilerin aleyhimde itiraflar vermesi düşüncesine üzüldüm. Megaforum'dan ayrıldığımdan beri burda bulunan hiçbir kullanıcı ile sıkı fıkı bir dostluk veyahut arkadaşlığım olmadı. Ne skype, ne facebook nede IRC üzerinden kimseyle bir diyaloğum geçmemiştir ki 3'ünede fazla zaman ayırdığım söylenemez. Herkes kendi düşüncesinde özgürdür.

Eleştirilecek bir yanım/ız varsa buyrun eleştirin ama haklı olarak eleştirin.

Konu amacı dışına çekildiğinden kilitliyorum, yeni süreçte yanımzda olan, olmayan herkese teşekkür ederiz. İyi forumlar.

RebeLLiouS

♕Rabid Dog♕
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    5,925
Can dostum benim ya.. İrc aleminin en adam gibi adamı. ( ilk msjımı da sana yazdım )

KatiL

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    9
Selamlar.. Türkce mıRC 6.35 üzerine editlediğim , gayet sade ve kullanıslı bir script. Şimdilik
Print Screen olarak veriyorum , isteyenler olursa bu baslık altından ulasabilirler upload ederim

1.png
2.png
3.png
4.png

Volkans

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
ileride sıkıntılar çekmez isek ekonomik olarak sıkıntı yok ideal...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt