Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

x_men

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    11
Bir kadının en büyük düşmanı demeyelim de bir insanın en büyük düşmanı kendi nefsidir.
Neden sadece benim hem cinslerim düşman olsun ki.. Bir de hangi konuda kadın düşmandır kadının düşman olduğu her yerde erkek te düşmandır. İnsanlar öz eleştiri yapmalı önce iğneyi kendimize batırmalıyız.​

x_men

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    11
Herkes durması gereken yeri bilmeli bu insanın eşi olsada bilmeli.
Sevgilim ya da eş olduğu için sürekli karşısındaki insnaın hayatına karışma hakkı vermez.
Ben bir bireyim benim dedüşüncelerim fikirlerim hayata bir bakışım bir duruşum var sürekli bana karışıılırsa ben ben olmaktan çıkarım. İlişki de en temel şartın saygı olduğunu düşünyorum bunu yaparken hiç mi fikir danışılmaz elbette eşler birbirinin fikrini almalı fakat karşınızdakinin özgürlüğünü kısıtlamadan.​

dELi

Sonuç: Ben şair oldum , Sen şiir..
Özel Üye
  • MFC Puanı
    64
Bu linkler devlete ait global linkseler bilemi ? çünkü 2 paylaşımda mecburi olarak link vermek zorunda kaldım ?

x_men

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    11
Kadın için de erkek için de hem etik değildir hem de dinen doğru değildir.
Eğer iki insan arasında aşk sevgi ve paylaşılacak şeyler bittiyse neden bu evlilik devam ettirilsin.
Devam ettiriliyorsa neden başkaları araya girsin.
Ayrılın sonra herkes kendi hayatına devam etsin. Ben bunu hiçbir şekilde doğru bulmuyorum hiçbir istisnayı da kabul etmiyorum.​

dELi

Sonuç: Ben şair oldum , Sen şiir..
Özel Üye
  • MFC Puanı
    64
tşkler maya bizi aydınlattığınız için :)

Maya

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    17
Asik olabilir..Ama aski yasamasi etik degildir.. Bu iki seyi birbirinden ayiralim asik olmakla aldatmak arasinda cok fark var...Kimse aldatmayi tasvip etmez.Ama ask insanin iradesinde degildir.

P

Pisadam

Misafir
xxmolinaxx dostumuz Grafik Tasarım kategorisine olan ilgisinden dolayı forum yönetimine aday olarak Editör eklenmiştir.

İlerleyen zamanlarda foruma olan katkıları, paylaşımları gözönünde bulundurularak Moderatör yetkisine yükseleceğini umuyorum.

Aramıza hoşgeldin xxmolinaxx görevinde başarılar diliyorum.

P

Pisadam

Misafir
Arkadaşımız Editörlük süresini iyi değerlendiremediği ve yönetimdeki üslup ve umursamazlığıda göz önünde bulundurularak editörlüğü alınmıştır.

Arkadaşımızın Editörlüğü alındığından konu kilitlenmiştir.

AdoniS

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    11
hayırlı olsun kardeşim benim hoş geldin aramıza inşallah başarılı olursun :)

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777

Hayırlı olsun, yönetime hoşgeldiniz.

Sıkıntısız, sorunsuz günler dilerim.

P

Pisadam

Misafir
Evet arkadaşlar uzun zamandır gündemimizi meşgul eden Cumhurbaşkanı seçimi bu haftaki polemik konumuz.

Her yerde, her ağızda Cumhurbaşkanı Kim Olacak? sorusu mevcut. Biz bu hafta 10 Ağustosa kadar Cumhurbaşkanı Kim Olcak sorusunu geçip Cumhurbaşkanı Kim Olmalı? Sorusu üzerinde konuşup tartışacağız.

Evet madem biz türk milleti kendi cumhurbaşkanımızı seçiyoruz o zaman bakalım forumhatti.com üye ve yöneticileri için cumhurbaşkanı kim olmalı?

Arkadaşlar burada bir isim verecekseniz neden o kişiyi yazdığınızı belirtin burada amaç düşüncelerinizi öğrenmek. Herkes kendi görüşünü yazabilir ve lütfen yazılarınızda görüşlerinizi belirtirken bir başkasını karalama amaçlı cümleler kullanmayınız.

ADAYLAR

Recep Tayyip Erdoğan

Şuanki Görevi: İstanbul Milletvekili, TBMM Başbakan
Adaylık: Cumhurbaşkanı Adayı
Milletvekili Adaylık: Ak Parti İstanbul Milletvekili

Recep Tayyip Erdoğan Kimdir?
Recep Tayyip Erdoğan, 26 Şubat 1954`te İstanbul`da doğdu. Babasının adı Ahmet, annesinin adı Tenzile`dir.

İktisatçı; Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini bitirdi.
Özel sektörde müşavirlik ve üst düzey yöneticilik yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde bulundu. Adalet ve Kalkınma Partisi Kurucular Kurulu Üyesi oldu ve Kurucu Genel Başkanı seçildi.

22. Dönemde Siirt, 23. Dönemde İstanbul Milletvekili seçildi. 59 ve 60. Hükümette Başbakanlık görevini yürüttü. 61. Hükümette üçüncü defa Başbakanlık görevini üstlendi.

İngilizce bilen Erdoğan, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Ekmeleddin Mehmet İhsanoğlu
Eski Görevi: İslam Konferansı Örgütü Eski Genel Sekreteri (2005-2014)
Mesleği: Akademisyen

Ekmeleddin Mehmet İhsanoğlu Kimdir?
1943 yılında Kahire`de doğdu. İhsanoğlu, Mısır Ayn Şems Üniversitesi Fen Fakültesi`nden mezun olduktan sonra El-Ezher Üniversitesi`nde akademik hayata başladı. Türk kültürünü küçük yaşta aile çevresinde tanıyan İhsanoğlu, Kahire Milli Kütüphanesi`nde ve Ayn Şems Üniversitesi Edebiyat Fakültesi`nde Osmanlı kültürü ve edebiyatı ile ilgili araştırma ve eğitim çalışmaları yaptı.

1974`te Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi`nde doktorasını tamamladıktan sonra, İngiltere`de Exeter Üniversitesi`nde doktora sonrası çalışmalar yaptı. İslâm ve Batı kültürüyle yakından teması olan İhsanoğlu, 1984`te profesör oldu.

İhsanoğlu, 24 yıl boyunca İslam Konferansı Örgütü (İKÖ) İslâm Tarih, Sanat ve Kültür Araştırma Merkezi`nin genel direktörlüğünün yürüttü. Bu görevinin yanı sıra İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bilim Tarihi Bölümü ile Türk Bilim Tarihi Kurumu`nun başkanlığını ve İstanbul Üniversitesi Bilim Tarihi Müze ve Dokümantasyon Merkezi müdürlüğü görevlerinde bulundu.

1 Ocak 2005`te devraldığı İKÖ genel sekreterliğini 2014 yılında İyad bin Emin Madani` ye devretmiştir. Örgütün, seçimle göreve gelen ilk genel sekreteri ve ilk Türk genel sekreteri olma özelliklerini taşır.

İhsanoğlu, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Selahattin Demirtaş
Şuanki Görevi: BDP Genel Başkanı, Hakkari Milletvekili
Milletvekili Adaylık: HDP Hakkari Milletvekili

Selahattin Demirtaş Kimdir?

Selahattin Demirtaş, 10 Nisan 1973`te Elazığ Palu`da doğdu. Babasının adı Tahir, annesinin adı Sadiye`dir. Avukat; Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Serbest avukatlık yaptı. İnsan Hakları Derneği (İHD) Diyarbakır Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği ve Şube Başkanlığı görevlerini yürüttü. Türkiye İnsan Hakları Vakfı (TİHV) ve Uluslararası Af Örgütünün Türkiye Şubesi yöneticiliklerinde bulundu. 23. Dönemde Diyarbakır Milletvekili seçildi. İyi düzeyde Zazaca, orta düzeyde İngilizce ve Kürtçe bilen Demirtaş, evli ve 2 çocuk babasıdır.

CoDeX

Asi Ruh
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Usta, şu tabloda hiçbiri derim. Nasıl olsa oy kullanamıyorum ayın 12 sine kadar asker olarak sayıldığımdan..
Şöyle bi baktığım zaman mevzu derin. Demirtaş'a zaten vermezdim. Diğer ikisi de o durumda yani bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt