31 Tem 2014 #1,726 L LiyA HeP YeK HeP TeK . . . Onursal Üye Üyelik Tarihi 5 Kas 2012 Mesajlar 17,407 MFC Puanı 2,777 Teşekkür ederim Smyrna (
31 Tem 2014 #1,727 TRue Kimsin ''SEN,, ? MFC Üyesi Konum False Üyelik Tarihi 9 Haz 2013 Mesajlar 1,323 MFC Puanı 6,514 Kuşkusuz yerinde bir karar, yeni görevinde başarılar dilerim toprağım.
31 Tem 2014 #1,728 L LiyA HeP YeK HeP TeK . . . Onursal Üye Üyelik Tarihi 5 Kas 2012 Mesajlar 17,407 MFC Puanı 2,777 SiB adlı üyeden alıntı: Kuşkusuz yerinde bir karar, yeni görevinde başarılar dilerim toprağım. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun toprağım. Beni kırmayıp buraya geldiğin içinde ben ayrıca teşekkür ederim.
SiB adlı üyeden alıntı: Kuşkusuz yerinde bir karar, yeni görevinde başarılar dilerim toprağım. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun toprağım. Beni kırmayıp buraya geldiğin içinde ben ayrıca teşekkür ederim.
31 Tem 2014 #1,729 L Liemessie MFC Üyesi Üyelik Tarihi 10 Ara 2013 Mesajlar 218 MFC Puanı 0 Yok olmaz.
1 Ağu 2014 #1,730 Painfully Biz yalnızlar, çok kalabalığız. MFC Üyesi Üyelik Tarihi 23 Kas 2013 Mesajlar 592 MFC Puanı 6 Basarilar dilerim seker, yakismis.
1 Ağu 2014 #1,731 L LiyA HeP YeK HeP TeK . . . Onursal Üye Üyelik Tarihi 5 Kas 2012 Mesajlar 17,407 MFC Puanı 2,777 Teşekkür ederim Painfully
1 Ağu 2014 #1,732 nesimsek Özel Üye Özel Üye Konum Ankara Üyelik Tarihi 2 Tem 2014 Mesajlar 316 MFC Puanı 191 Pisadam adlı üyeden alıntı: Eski yöneticilerimizden olan @LiyA arkadaşımız forum yönetimine katılmıştır. Eklendiği kategoriler: Düzenlenecek Aramıza tekrardan katılmana sevndim, hoşgeldin @LiyA, yönetimdeki görevinde başarılar diliyorum. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun, tebrik ederim.
Pisadam adlı üyeden alıntı: Eski yöneticilerimizden olan @LiyA arkadaşımız forum yönetimine katılmıştır. Eklendiği kategoriler: Düzenlenecek Aramıza tekrardan katılmana sevndim, hoşgeldin @LiyA, yönetimdeki görevinde başarılar diliyorum. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun, tebrik ederim.
1 Ağu 2014 #1,733 L LiyA HeP YeK HeP TeK . . . Onursal Üye Üyelik Tarihi 5 Kas 2012 Mesajlar 17,407 MFC Puanı 2,777 nesimsek şiir yüreklli insan Çok teşekkür ederim. Sağolun.
1 Ağu 2014 #1,734 R Redworm keyfe KEDER.. MFC Üyesi Konum şehr-i ankara .. Üyelik Tarihi 8 Nis 2014 Mesajlar 188 MFC Puanı 189 Uzun bir aradan sonra birkaç resim daha ekleyim dedim, Pisadam umarım bunlarda durur eheh - Şeytan'ın artistliği, besmele çekene kadar .. -Olmadı diye sızlandığın dua'ya, gün gelir olmadı diye şükredersin .. - Mesafe korkunç birşey, özlüyor mu, unutuyor mu, düşünüyor mu bilemezsin . - Bizmi'yiz eksi, sizmi artı, çözemedim ben bu hesabı .. - Denizin yok ama, düşüncelerin çok ANKARA .. \ keyfe KEDER ..
Uzun bir aradan sonra birkaç resim daha ekleyim dedim, Pisadam umarım bunlarda durur eheh - Şeytan'ın artistliği, besmele çekene kadar .. -Olmadı diye sızlandığın dua'ya, gün gelir olmadı diye şükredersin .. - Mesafe korkunç birşey, özlüyor mu, unutuyor mu, düşünüyor mu bilemezsin . - Bizmi'yiz eksi, sizmi artı, çözemedim ben bu hesabı .. - Denizin yok ama, düşüncelerin çok ANKARA .. \ keyfe KEDER ..
1 Ağu 2014 #1,735 L LiyA HeP YeK HeP TeK . . . Onursal Üye Üyelik Tarihi 5 Kas 2012 Mesajlar 17,407 MFC Puanı 2,777 https://www.facebook.com/forumhatti.net ForumHattı Facebook Sayfamıza Davetlisiniz.
1 Ağu 2014 #1,736 F Forum Kalbi Root MFC Üyesi Üyelik Tarihi 11 Tem 2010 Mesajlar 1,232 MFC Puanı 23 Tüm Dostları Beğenmesi için Bekliyoruz ve Arkadaş Listenizi Davet Etmenizi Rica Ediyoruz
1 Ağu 2014 #1,737 L LiyA HeP YeK HeP TeK . . . Onursal Üye Üyelik Tarihi 5 Kas 2012 Mesajlar 17,407 MFC Puanı 2,777 Alfabetik sıra ile tüm üyeleri etiketlemek için tek tek uğraştım ama maalesef bu kadarcık üye etiketleniyormuş ( Pisadam etiketlenen üye sayısı azcıkmış (( Arttıralım istersen (
Alfabetik sıra ile tüm üyeleri etiketlemek için tek tek uğraştım ama maalesef bu kadarcık üye etiketleniyormuş ( Pisadam etiketlenen üye sayısı azcıkmış (( Arttıralım istersen (
1 Ağu 2014 #1,738 P Pisadam Misafir LiyA adlı üyeden alıntı: Alfabetik sıra ile tüm üyeleri etiketlemek için tek tek uğraştım ama maalesef bu kadarcık üye etiketleniyormuş ( @Pisadam etiketlenen üye sayısı azcıkmış (( Arttıralım istersen ( Genişletmek için tıkla ... Konuyu açmana sevindim bende bugünden itibaren reklamlara başlarım. Konuyu ayrıca anasayfadaki duyurulara taşıyorum.
LiyA adlı üyeden alıntı: Alfabetik sıra ile tüm üyeleri etiketlemek için tek tek uğraştım ama maalesef bu kadarcık üye etiketleniyormuş ( @Pisadam etiketlenen üye sayısı azcıkmış (( Arttıralım istersen ( Genişletmek için tıkla ... Konuyu açmana sevindim bende bugünden itibaren reklamlara başlarım. Konuyu ayrıca anasayfadaki duyurulara taşıyorum.
1 Ağu 2014 #1,739 Asrevya Özgürlük=Öze B/akış MFC Üyesi Üyelik Tarihi 14 Ocak 2014 Mesajlar 1,409 MFC Puanı 354 Hayırlı olsun sevgili LiyA) Benim facebook'um olmadığı için katkım olamayacak. Başarılar diliyorum.
1 Ağu 2014 #1,740 P Pisadam Misafir Resimleri: http://resimyukle.forumhatti.com'dan upload edersen hep kalır :} İlk resim hepsinden iyi olmuş
Resimleri: http://resimyukle.forumhatti.com'dan upload edersen hep kalır :} İlk resim hepsinden iyi olmuş