Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kewell

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
millet bilimde gelişiyor uzaya çıkıyor bizim tartıştığımız konuya bak. gayette keyifli keyifli içiyorum ve haram değil. içinde alkol olsa bile değil çünkü etki etmiyor. onlarca meyve sebze türündede alkol maddesi bulunuyor. hastanelere gittiğimizde kullandıkları oluyor doktorların. kullandığın amaca bağlı.

Forum Kalbi

Root
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    23
Haram Değil Derken , Bunu Neye Dayanaraktan Dile Getiriyorsunuz. Meyve ve Sebze Türlerinde Alkol Var Demişsiniz ama Cola İle Aynımıdır ? Sonradan içine Koyulan Bir içecekten Bahsediyoruz. Ozaman Üzüm Şarabıda Haram Değil Dediğinize Göre ??

DeadlyHacker

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
az önce acılan sacma konulara karşı sunları yazmak istedim:

Bruteforce vardır ki kaba kuvvet saldırısıdr ve birinin şifresinin ancak password qwerty yada 123456 olması gerekki kırabileseniz.

facebook şifresi kıran bir porgram yoktur şifre çok çok basit olmadığı sürece bu tür program var diyenleri dikkate almayınız amaçları sizin bilgilerinizi program ile çalmaktır.

TRue

Kimsin ''SEN,, ?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6,514
Yeni çıkan spam virüslerde güncel olarak mevcut yeni çıkanlardan bir tanesi ise mesaj yoluyla yayılan.

P

Pisadam

Misafir
Eski yöneticilerimizden olan LiyA arkadaşımız forum yönetimine katılmıştır.

Eklendiği kategoriler: Düzenlenecek

Aramıza tekrardan katılmana sevndim, hoşgeldin LiyA, yönetimdeki görevinde başarılar diliyorum.

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777
Eski yöneticilerimizden olan LiyA arkadaşımız forum yönetimine katılmıştır.

Eklendiği kategoriler: Düzenlenecek

Aramıza tekrardan katılmana sevndim, hoşgeldin LiyA, yönetimdeki görevinde başarılar diliyorum.

LiyA hoşgeldin cnm gorevinde basarilar diliyorum :)

Ela hb kelebeğim, Pisadam İkinize de teşekkürler :)

Yetki olmadan da forumda keyifliydim ama konu açarken hata yapınca sıkıntılarım oldu.
Tekrar teşekkürler.

Asrevya

Özgürlük=Öze B/akış
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    354
Tebrikler canım.Başarılar diliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt