Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Smokinli Kolibandı Hoca " Derdim Var "

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Hocam havalar çok sıcak nem var serinlemek için kürk giysem olur mu? :D

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903
Sıkı can iyiymiş tez çıkmazmış hocam. Canımı sıkan kişiye yanlış mı davranıyorum hocam teşekkür mü etmeliyim? Özür de dilemeli miyim? :s2

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
Neden bulunduğum yerde binalar var?
Sen neden bina olan yerlerde bulunuyorsun git bi çayıra çimene dağa bayıra :y
Hangi terbiyesiz yapmış o binaları :honk:
Sıkı can iyiymiş tez çıkmazmış hocam. Canımı sıkan kişiye yanlış mı davranıyorum hocam teşekkür mü etmeliyim? Özür de dilemeli miyim? :s2
Bide çeyrek altın tak tam olsun :sawyer
hocaaammmm

şimdi biz burda derdimizi anlatabiliyo muyuz :honk:

Yani sana anlat demek istiyorum ama bi tarafımda hoca halt etme otur yerine diyor :y
Anlatabiliyorsunuz :honk:

Peri

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -21
hocam şimdi geçenlerde biri dediki saman altında su yürütüyo dedi ,( bende içimden dedimki salak kız suyun ayaklarımı varki su yürüsün dedim ama içimden dedim ):s87

ondan sonra hocam bende bi deniyim dedim bakalım yürüycekmi ama bizim orda saman yok ben çimenleri aldım altından suyu yürütmeye çalıştım olmadı:s71 , neden hocam benim yolladığım su yürümüyo ,:uzgun o suyu nasıl yürütebilirim hocam

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
hocam şimdi geçenlerde biri dediki saman altında su yürütüyo dedi ,( bende içimden dedimki salak kız suyun ayaklarımı varki su yürüsün dedim ama içimden dedim ):s87

ondan sonra hocam bende bi deniyim dedim bakalım yürüycekmi ama bizim orda saman yok ben çimenleri aldım altından suyu yürütmeye çalıştım olmadı:s71 , neden hocam benim yolladığım su yürümüyo ,:uzgun o suyu nasıl yürütebilirim hocam

Keşke içinden demeye devam etseydinde bizde bu günleri görmeseydik :y
Şimdi önce çabuk çabuk degilde acil olarak saman bulmalısın. Saman altından su yurutme konusunda özel eğitim veren yerler var onlardan eğitim alarak başarabilirsin.
Tekniğin iyi ama geliştirmen lazım :sigara

Üst Alt