-
- Üyelik Tarihi
- 8 May 2015
-
- Mesajlar
- 7,886
-
- MFC Puanı
- 1,903
Değerli kardeşim ,
El kızartmaca yapılırken ben Trabzon tereyağı kullanılmasından yanayım. Agır olur derseniz yarım kilo tereyağına 1 yemek kaşığı sıvı yağ ekleyebilirsiniz.
Yüksek ateşte yağı iyice eritin ve üstünden dumanlar çıkana kadar yagı eritmeye devam edin.
Içine bir çimdik çok acı Antep biberi ekleyin.
Akabinde arkadaşımızın elini ani bir hareketle yağa batırıp tutabildiğiniż kadar tutun.
Sonrası devlet hastanesi yanık ünitesi :y
Bu güzel tarif için çok teşekkür ederiz hocam. Her şey tam kıvamında oldu. Bayıldık biz bu oyuna. :s2
Sadece yanık ünitesindeki doktor biraz kızdı bize bir de canı burnunda mıymış neymiş. Daha da sinirliydi. Hocam doktorun neden canı burnuna gelmiş, hava almak için mi hocam? :s2