Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Smokinli Kolibandı Hoca " Derdim Var "

ArtemiS

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    1,019
Hocam :k5

Ben şimdi sevdiğime kavuşmak için dua ediyorum.Sevdiğimde sevdiğine kavuşmak için dua ediyor. Bu durum da hangimizin duası kabul olur :torpu​

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573

Tamam hocam pilli barbie alıcam hocam :supriz

Hocam peki ;Köpeğimin adını "Hoşt" koyarsam çağırdığım zaman ne yapar? :honk:

:y :y
Gaz dokup kendimi yakarım.
Sebebim olursunuz :y
Hoşt köpegi azarlamak için kullanılır evladim başka isim bulamadın mı.
Yada sen koy o ismi eğer şanslıysak sen gazetelerin 3 sayfasına köpeği tarafından parçalanan sahip olarak haber olursun :y

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777

Selamun aleyküm muhterem hocam
Sezen Sade EsiLa LaiLa StigmatA Eylül Pisadam Joe. Sawyer AlcatrazZ kuştüyüm MonteKristo Joe. ve diğer benimkisileri kaybettim neredeler acaba bi fikriniz var mıdır?

ArtemiSi sormuyorum maşaallah benim yokluğumda da burada dizinin dibinde gözümden kaçmış değil :hih
(ne didim ben sana aşko) :y

Benden başkasını seversen vururum seni! Hazırda hoca da var cenaze namazını da kıldırır zaten adam illallah etmiş sizlerden

Hocam son sorumu da sorayım efendice kaybolayım,
aklıma mukayyet olamıyorum aklımla gönlümün arasında kaldım ne yana gideyim Muhammed aşkına sen bi akıl ver :D

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573

Selamun aleyküm muhterem hocam
Sezen Sade EsiLa LaiLa StigmatA Eylül Pisadam Joe. Sawyer AlcatrazZ kuştüyüm MonteKristo Joe. ve diğer benimkisileri kaybettim neredeler acaba bi fikriniz var mıdır?

ArtemiSi sormuyorum maşaallah benim yokluğumda da burada dizinin dibinde gözümden kaçmış değil :hih
(ne didim ben sana aşko) :y

Benden başkasını seversen vururum seni! Hazırda hoca da var cenaze namazını da kıldırır zaten adam illallah etmiş sizlerden

Hocam son sorumu da sorayım efendice kaybolayım,
aklıma mukayyet olamıyorum aklımla gönlümün arasında kaldım ne yana gideyim Muhammed aşkına sen bi akıl ver :D

Buralarda bir yerlerdedirler :y
Kalbini dinle değişiklik olsun :D

Sawyer

Var olmanın gereksizliğiyle iyice ötekileştim
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,973
Günaydın sawyer : )
LiyA hasret gideriyor :d

geçen gün kayboldu bugün bomba bir giriş yapmış, hoş gelmiş :sawyer

nasılsınız hocam bu mübarek çarşamba sabahında :ihim
bilyonerden italya ya bassam gelen paralarla herkese iskender ısmarlasam haram mı işlemiş olurum :D

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777
geçen gün kayboldu bugün bomba bir giriş yapmış, hoş gelmiş :sawyer

nasılsınız hocam bu mübarek çarşamba sabahında :ihim
bilyonerden italya ya bassam gelen paralarla herkese iskender ısmarlasam haram mı işlemiş olurum :D

Hoşbuldum

Kolibandı hocam tşkler aklım daha çok karıştı
akılla kalp işleri karışmasın en iyisi ben efendice işime gücüme bakayım :y

Üst Alt