Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Smokinli Kolibandı Hoca " Derdim Var "

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
Hocam cevaplarınıza hayranım hocaam:cy size bir sorum daha oalcak naçizane:s61 Damar damar üstüne binince yeni bir damar gelir mi?:s13

Saygılar :s5

Yani ne kadar inanamasam az gelir :y
Damar damar üstüne binerse kramp meydana gelir ancak beyin damarlarında bu eylem gerçekleşirse iste o zaman böyle saçma sorular ortaya cıkar :honk:
merhaba hocam

saatleri ileri alıp orucumu açarsam bi sıkıntı olur mu ?

Yok olmaz sana serbest sen sahurdan bi saat sonra iftar yap :y
Tövbe yarabbi ya olmaz öyle herşeyi saatinde :y

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903
Hiç tadım tuzum yok hocam. Şimdi kendimi tuzlasam orucum bozulur mu?

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903
Senin göremedik bizim tadımız bozuldu diyerekten bu soruya cevap vereyim :y
Kendini tuzla bol bol hatta kaya tuzu kullan orucuna bişey olmaz :y
Tuzladıktan sonrada sabahtan akşama kadar güneşte bekle :y

Peki hocam sağolun sabaha kadar tuzlayıp sabahtan akşama kadar güneşte bekleyeceğimm hocam :s2

Hocam bir de duvarların ağzı var dili mi yok hocam :s2 Anlamıyorum :s2

Peri

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -21
hocam bişiy sorcaktım ,

güneş yanığına yoğurt iyi geliyormuş , ben sürmek istemiyorum , yoğurdu yersem yanıklarım geçermi hocam :ayak

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
Peki hocam sağolun sabaha kadar tuzlayıp sabahtan akşama kadar güneşte bekleyeceğimm hocam :s2

Hocam bir de duvarların ağzı var dili mi yok hocam :s2 Anlamıyorum :s2
Aferin evladım en kısa zamanda yap ama 45 derece sıcak olsun :y
Şimdi odandaki duvarı al karşına altı ay konuş yedinci ay dile gelmezse yok demektir , dile gelirse zaten sen sağ ben selamet :honk:
hocam bişiy sorcaktım ,

güneş yanığına yoğurt iyi geliyormuş , ben sürmek istemiyorum , yoğurdu yersem yanıklarım geçermi hocam :ayak

Sende ayran banyosu yap :honk:

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903
Aferin evladım en kısa zamanda yap ama 45 derece sıcak olsun :y
Şimdi odandaki duvarı al karşına altı ay konuş yedinci ay dile gelmezse yok demektir , dile gelirse zaten sen sağ ben selamet :honk:

İnşallah dile gelir hocam. Çok sıkılıyorum çok yalnızım :s69 :D Altı ay deneyeceğim hocam hem de tatlı dilimle :s2
Ama hocam dilimin tatlı olup olmadığı nasıl anlayabilirim? Tat duyusu zaten dilde. Çok kafam karıştı. :s2

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
İnşallah dile gelir hocam. Çok sıkılıyorum çok yalnızım :s69 :D Altı ay deneyeceğim hocam hem de tatlı dilimle :s2
Ama hocam dilimin tatlı olup olmadığı nasıl anlayabilirim? Tat duyusu zaten dilde. Çok kafam karıştı. :s2

Dene dene :honk:
Bi araştirma hastanesinin psikiyatri bölümüne git deki ben dilimin tatlı olup olmadıģını merak ediyorum test istiyorum :y onlar sanada banada yardımcı olurlar :honk: :D

FaKiR

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    142
Hocam adama sormuşlar oruç tutuyormusun diye hayır ben Fenerbahçeyi tutuyorum demiş..Bir açıklamanız varmı..teşekkür ederim şimdiden

Üst Alt