ArtemiS
Onursal Üye
-
-
-
- MFC Puanı
- 1,019
Benim sorum arada kaynamış :trip
Dene dene :honk:
Bi araştirma hastanesinin psikiyatri bölümüne git deki ben dilimin tatlı olup olmadıģını merak ediyorum test istiyorum :y onlar sanada banada yardımcı olurlar :honk:
Köpek sahibi olursunuz :yHocam :k5
Köpek bulunan eve melek girmezmiş. Azrail de bir melek. Evimizi köpeklerle doldurursak ölümsüz olur muyuz? :no
İzlandalı bi abi vardı tır falan ćeken onda diye biliyorum :honk: game of thorones da Dağ rolundeydi :yhadi bir soruda benden olsun sevgili hocam..
sizce güç nerededir?
Benim sorum arada kaynamış :trip
Psikiyatriyi çok seviyorum hocam :ceycey Ne kadar da her şeye yardımcı oluyorlar. Demek dilimi araştıracaklar çok tatlılar :s1
Ağzınla kuş tutabilir misin?
Hocam bir arkadaşım bana nöronların uçmuş dedi. Bir yere kondukları zaman onları yakalayacağım da hocam nöronlar nerelere konarlar? Yüksekten mi uçarlar, alçaktan mı uçarlar? Bir de hocam kuşlar gibi göç ettikleri bir mevsim var mı?
Hocam merhaba. Ben ayin yaparsam aya çıkmış olur muyum :Honk:
Karınca, öküzün ayak bastığı yerde oluşan su birikintisinde bir ot parçası bulmuş ve üzerine çıkmış. Demiş ki Aman Allah'ım bu denizlerin hakimi benim. Dünyanın kaptanı benim. Bizdeki hesapta o hesap. Öyle milyonlar var ki bu coğrafyada aldığı nefes için ağaçlar helallik vermez. Lanet olsun hepsine. O kirli beyinlerinizin ürettiği, kirli insanlara. Sapıklara, tecavüzcülere, din kisvesi ile milleti öküz gibi uyutan *****lara. Her birine tek tek lanet olsun.
Günaydın hocam , söylediğinizi dikkate alıcam , bişiy daha sormak istiyorum , peki süt banyosu yaptığımızda süt gibi kokarmıyız , hocam :ayak
Hocam ay dünyanın uydusu ise niçin insanlar uzaya uydu gönderiyor.. :honk: