Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Smokinli Kolibandı Hoca " Derdim Var "

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903
Dene dene :honk:
Bi araştirma hastanesinin psikiyatri bölümüne git deki ben dilimin tatlı olup olmadıģını merak ediyorum test istiyorum :y onlar sanada banada yardımcı olurlar :honk: :D

Psikiyatriyi çok seviyorum hocam :ceycey Ne kadar da her şeye yardımcı oluyorlar. Demek dilimi araştıracaklar çok tatlılar :s1

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
Hocam :k5

Köpek bulunan eve melek girmezmiş. Azrail de bir melek. Evimizi köpeklerle doldurursak ölümsüz olur muyuz? :no

Köpek sahibi olursunuz :y
Kuduz olma ihtimalinizde yüksek :honk:
Pireleride unutmayayım :d
hadi bir soruda benden olsun sevgili hocam..
sizce güç nerededir?
İzlandalı bi abi vardı tır falan ćeken onda diye biliyorum :honk: game of thorones da Dağ rolundeydi :y
Benim sorum arada kaynamış :trip

Tamam ağlama hallettim :y
Psikiyatriyi çok seviyorum hocam :ceycey Ne kadar da her şeye yardımcı oluyorlar. Demek dilimi araştıracaklar çok tatlılar :s1

Evet evet kesinlikle araştırırlar arada beyninede bi bakarlar tam olur :y

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Ağzınla kuş tutabilir misin? :D

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903
Hocam bir arkadaşım bana nöronların uçmuş dedi. Bir yere kondukları zaman onları yakalayacağım da hocam nöronlar nerelere konarlar? Yüksekten mi uçarlar, alçaktan mı uçarlar? Bir de hocam kuşlar gibi göç ettikleri bir mevsim var mı?

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
Hocam bir arkadaşım bana nöronların uçmuş dedi. Bir yere kondukları zaman onları yakalayacağım da hocam nöronlar nerelere konarlar? Yüksekten mi uçarlar, alçaktan mı uçarlar? Bir de hocam kuşlar gibi göç ettikleri bir mevsim var mı?

Bu nöronlar leyleklerin 15. gobekten akrabası olurlar. Bunlar kış aylarında gece dört civarı sizin o bölgeye uğruyorlar özellikle sabah ayazını çok severler sabah ayazında balkona çık biraz darı bakliyat buğday falan dök balkona geh bili bili diye seslen gelirler :y

Hocam merhaba. Ben ayin yaparsam aya çıkmış olur muyum :Honk:

Eveeeet eveeeet :y
Sen hiç ders falan çalışmazmısın evladım ne ayini :honk:
şimdi ayakkapnan saldıracam olmayacak :y
gece ayışığı denize düşerken sen bi uçurum kenarından denize atlama ayini yap aya çıkmasanda illa bi ışık görebilirsin :y

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Karınca, öküzün ayak bastığı yerde oluşan su birikintisinde bir ot parçası bulmuş ve üzerine çıkmış. Demiş ki Aman Allah'ım bu denizlerin hakimi benim. Dünyanın kaptanı benim. Bizdeki hesapta o hesap. Öyle milyonlar var ki bu coğrafyada aldığı nefes için ağaçlar helallik vermez. Lanet olsun hepsine. O kirli beyinlerinizin ürettiği, kirli insanlara. Sapıklara, tecavüzcülere, din kisvesi ile milleti öküz gibi uyutan *****lara. Her birine tek tek lanet olsun.

Peri

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -21
Günaydın hocam , söylediğinizi dikkate alıcam , bişiy daha sormak istiyorum , peki süt banyosu yaptığımızda süt gibi kokarmıyız , hocam :ayak

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
Karınca, öküzün ayak bastığı yerde oluşan su birikintisinde bir ot parçası bulmuş ve üzerine çıkmış. Demiş ki Aman Allah'ım bu denizlerin hakimi benim. Dünyanın kaptanı benim. Bizdeki hesapta o hesap. Öyle milyonlar var ki bu coğrafyada aldığı nefes için ağaçlar helallik vermez. Lanet olsun hepsine. O kirli beyinlerinizin ürettiği, kirli insanlara. Sapıklara, tecavüzcülere, din kisvesi ile milleti öküz gibi uyutan *****lara. Her birine tek tek lanet olsun.

Bu söylediklerin konusunda seninle hemfikirim ama bunları bu konunun içerisine neden yazdığını tam olarak anlayamadım.Sebebini merak ettiğim için soruyorum, yanlış anlaşılma olmasın.

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
Hocam ay dünyanın uydusu ise niçin insanlar uzaya uydu gönderiyor.. :honk:

Çocuk sen beni öldürmeye mi çabalıyorsun :y
O dünya ile ay arasındaki mesele insanları bağlamaz. Dediğin gibi ay dünyanın uydusu :honk: insanların değil.
Dünyanin 4 te 3 ü suyla kaplı diye insanlar su içmesin o zaman :y
Bununla ilgili en geniş bilgileri kitapım Smokinli Kolibandı Hoca ile Galaksideki Ben 'de detaylarıyla anlattım oku biraz oku :honk:

Üst Alt