-
-
-
- MFC Puanı
- 63,731
Sevgi neydi ?
Bacım Türk dizisi çok mu izlin sen ay içim karardı ?Kırgınım bu aralar. Yorgunum. Eksiğim. Kime, neye eksik olduğumu bilmeden yaşıyorum bu ara. Tek başına mutlu olmak da güç geliyor biraz. İnsan bir yerden sonra güvenebileceği birini istiyor. Bu aralar pek bir kara bulutluyum. Güneşli günlere uzağım. Anlayan da yok beni bilirsin. Artık şarkılar ruhuma, kalemime defterime değmez oldu. Kalbime değecek gözler arıyorum bu ara. İçimin ısınmasına ihtiyacım var, bu fırtına beni çok yoruyor. Sıkıldım zorla akmasın diye yuttuğum gözyaşlarımdan. Saklanmak için çırpındığım zamanlar, yerler ve insanlar var. Birde kaçmak istediğim hayallerim...
Gurban olam sen sakin ol bacımCocuk ruhluyum ama bazen tam tersi oluyorum.
Ya canın dügün isteseydi mazallah olacağın önüne gecilmez hayatını yakardın abdalll içindeki sesi sustur ?Pazar günü içimde kesik yaralanma acısı vardı sonunda parmağım hafif kesildi ? olacağın önüne geçilmiyor ??
Türk dizisi izlemiyorum sultanım uykusuzluk çarptı kalem satıra döküldü içimden geçen yine beni teğet geçti özeti bu??Bacım Türk dizisi çok mu izlin sen ay içim karardı ?