eline sağlık teşekkürler
Afiyet olsun ne demek??eline sağlık teşekkürler
Anacimm sende olmasan ne ederdik biz cok mersi pozicim
Lafı bile olmaz meleğim, sen iste yeter ki?Anacimm sende olmasan ne ederdik biz cok mersi pozicim
Köpüğün üstünden hüpletmişsin görmedim sanma
Teşekkür ederim içmiş kadar oldum
Ellerine sağlık canım benim
Ay ayyy teşekkür ederim efenim Gel de bu tiramisu kalpli adama çemkir ya insanları bile pasta börek kalıbında seviyorum @Pozitivizm mmmm profitrolum yeni yılda pammıq gibi oldum gel beleş kahve var içelimEylül’de yeniköyde hamsi ekmek organizasyonu ocak ayında yapmış olduğum, kıymetli ve güzel kapli @RuHuMDaKiöKüZ ’e,
Son zamanlarda pek yazılarını görmediğim, ince ruhlu, sıcak, hassas ve çikolata yemelere doyamayan, tatlılara karşı zaafı olan zarif insan @Su° ‘ya,
Eğlenceli, komik, herkesin gönlünü hoş etmeye çalışan, olumlu düşünmeyi seven kitap delisi @Pozitivizm ’e
Çemkirmenin bu kadar yakıştığı başka bir insan olmaz cümlesini bana söyletebilecek kadar hiçbişeyden memnun olmayan @Sezen ’e
İstedikleri her yerde sınırsız kahve ve yanında limitsiz tatlı ikram ediyorum ve kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum
Sen bana ne güzel seslendin liderim?Ay ayyy teşekkür ederim efenim Gel de bu tiramisu kalpli adama çemkir ya insanları bile pasta börek kalıbında seviyorum @Pozitivizm mmmm profitrolum yeni yılda pammıq gibi oldum gel beleş kahve var içelim