Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Forumdan 5 Kişiye Kahve Ismarla

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
Teşekkür ederim @Pozitivizm ellerine sağlık ?
Bugün biraz canım sıkkındı, bu jest mutlu etti, tekrar teşekkür ederim:)
Afiyet olsun,ne demek,herşeyi kafanıza takarak sadece kendinize zarar verdiğinizi fark ettiğinizde inanın sizden mutlusu olmayacak, kişi en çok kendine zarar veriyor, kimseye birşey olmuyor gerçekten..

Anduril

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10,310
Afiyet olsun,ne demek,herşeyi kafanıza takarak sadece kendinize zarar verdiğinizi fark ettiğinizde inanın sizden mutlusu olmayacak, kişi en çok kendine zarar veriyor, kimseye birşey olmuyor gerçekten..
Kesinlikle katılıyorum..en çok zararı hep kendimiz veriyoruz.. bazen kendimizi affetmeyişlerimizle bazen de yapmadığımız için yaşadığımız pişmanlıklarımızla..
Herkese iyi niyetli ve şefkatli davranmaya çalışırken aynı şefkati çoğu zaman esirgiyoruz kendimizden..
Yaşadığımız kötü ve olumsuz şeyleri mümkün olduğunca sığ yaşamamız gerektiğini unutmamak lazım..
kahve ve samimi mesajın için çok teşekkür ederim ?? ❤️

Katip

"Em lil insani ma temenna"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    4,764
Dün içmiştim, bugün de burada denk geldim :)
Pek sevmesem de ikramı geri çeviremeyiz.
Teşekkürler Pozi :)

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
Atamın karşısında kahve içmek, ona bakarak en tatlı anlardan olmalı, bu keyifi yaşattığınız için teşekkür ederim süper moderatörüm ❤️?
Rica ederim canım:)
Gönül ister Atatürk odasında ağırlayıp kahvemizi içmek ama bu kadarı geliyor elimden??

Üst Alt