-
-
-
- MFC Puanı
- 12,698
Afiyet olsun hanım ağam??
Afiyet olsun hanım ağam??
Afiyet olsun mevkidaş meleğim?ellerine saglik super modum bnm mcx
Teşekkür ederim @Pozitivizm ellerine sağlık ?
Afiyet olsun,ne demek,herşeyi kafanıza takarak sadece kendinize zarar verdiğinizi fark ettiğinizde inanın sizden mutlusu olmayacak, kişi en çok kendine zarar veriyor, kimseye birşey olmuyor gerçekten..Teşekkür ederim @Pozitivizm ellerine sağlık ?
Bugün biraz canım sıkkındı, bu jest mutlu etti, tekrar teşekkür ederim
Kesinlikle katılıyorum..en çok zararı hep kendimiz veriyoruz.. bazen kendimizi affetmeyişlerimizle bazen de yapmadığımız için yaşadığımız pişmanlıklarımızla..Afiyet olsun,ne demek,herşeyi kafanıza takarak sadece kendinize zarar verdiğinizi fark ettiğinizde inanın sizden mutlusu olmayacak, kişi en çok kendine zarar veriyor, kimseye birşey olmuyor gerçekten..
Atamın karşısında kahve içmek, ona bakarak en tatlı anlardan olmalı, bu keyifi yaşattığınız için teşekkür ederim süper moderatörüm ?
İkramı geri çevirmediğin için ben de teşekkür ederim..Dün içmiştim, bugün de burada denk geldim
Pek sevmesem de ikramı geri çeviremeyiz.
Teşekkürler Pozi
Rica ederim canımAtamın karşısında kahve içmek, ona bakarak en tatlı anlardan olmalı, bu keyifi yaşattığınız için teşekkür ederim süper moderatörüm ?
Şimdi çiçekler varken böcüğe ne gerek var dedikodu edemicez @StigmatA bitter çukulata getirirsen kahveye kalabilşrsin bu beleşçilik de beni öldürecek
Bitter değil fıstıklı getirsin ?Şimdi çiçekler varken böcüğe ne gerek var dedikodu edemicez @StigmatA bitter çukulata getirirsen kahveye kalabilşrsin bu beleşçilik de beni öldürecek
@StigmatA patroncum duydun fıstıklı çukulatanın sesini bugın parayı çok kazan fıstıklısı pahalıBitter değil fıstıklı getirsin ?