-
-
-
- MFC Puanı
- 29,008
@Pisadam üzerime oynanan oyunları gör gör de aç şu gözünü artık forum yönetici olmamın zamanı geldi de geçiyorSeni sessize almak bir tuşumuza bakar
@Pisadam üzerime oynanan oyunları gör gör de aç şu gözünü artık forum yönetici olmamın zamanı geldi de geçiyorSeni sessize almak bir tuşumuza bakar
Güneş doğudan batarsa belki olursun@Pisadam üzerime oynanan oyunları gör gör de aç şu gözünü artık forum yönetici olmamın zamanı geldi de geçiyor
O güneş bir gün bana doğacakGüneş doğudan batarsa belki olursun
cok tsklr beyfendi
Estafurullah.. özür dileyecek bişi yapmadın.. zaten o malum konudan değildi sana kırgınlığım.. ama sen bana bakma, ben alıngan biriyim maalesef ??Çok özür dilerim kalbini kırdıysam ?sanırım şu malum konudan olsa gerek normal eleştirisel olarak konuşuyoruz sanıyordum aramızda gerginlik olmasını istemem gönlünü geri kazandıysam çok mutlu olurum??
Bu konunun üzerine böyle tatlı tatlı kahve ısmarlarım o zaman karşılıklı İçeriz??Estafurullah.. özür dileyecek bişi yapmadın.. zaten o malum konudan değildi sana kırgınlığım.. ama sen bana bakma, ben alıngan biriyim maalesef ??
gönlümü fazlasıyla kazandın.. senin iyi niyetini ve sıcaklığını hissediyorum
Bende seninle aramda olan tanımlanmayan tatsızlığın bitmesinden dolayı çok mutlu oldum ??
Gıs Ata 'mın hatrına ellerine sağlık diyorum yoksa hani lokumu çukulatası diye dırdıra başlardım
Afiyet olsun hanım ağam??Oh oh maşallahh hanım kızımıza eline sağlık @Pozitivizm