Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Forumdan 5 Kişiye Kahve Ismarla

Anduril

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10,310
Çok özür dilerim kalbini kırdıysam ?sanırım şu malum konudan olsa gerek normal eleştirisel olarak konuşuyoruz sanıyordum aramızda gerginlik olmasını istemem gönlünü geri kazandıysam çok mutlu olurum??
Estafurullah.. özür dileyecek bişi yapmadın.. zaten o malum konudan değildi sana kırgınlığım.. ama sen bana bakma, ben alıngan biriyim maalesef ??
gönlümü fazlasıyla kazandın.. senin iyi niyetini ve sıcaklığını hissediyorum :)
Bende seninle aramda olan tanımlanmayan tatsızlığın bitmesinden dolayı çok mutlu oldum:) ??

Su°

'Obsession'
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6,104
Estafurullah.. özür dileyecek bişi yapmadın.. zaten o malum konudan değildi sana kırgınlığım.. ama sen bana bakma, ben alıngan biriyim maalesef ??
gönlümü fazlasıyla kazandın.. senin iyi niyetini ve sıcaklığını hissediyorum :)
Bende seninle aramda olan tanımlanmayan tatsızlığın bitmesinden dolayı çok mutlu oldum:) ??
Bu konunun üzerine böyle tatlı tatlı kahve ısmarlarım o zaman ☕☕ karşılıklı İçeriz??

Anduril

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10,310
Çok teşekkür ederim.. çok incesin..
Bu saatte ancak böyle bişey yüzümde tebessüm oluşturacak kadar beni mutlu edebilirdi:)
Bende sana sınırsız çikolata ısmarlama sözü veriyorum.. ne kadar tatlı sevdiğini çok iyi biliyorum ?

Nur

Önce Hayaller Ölür, Sonra İnsan.
Özel Üye
  • MFC Puanı
    30,590
Bende kendi kahvemi iciyimTurk-Kahvesi-bayram_Easy-Resize.com_grande.jpgsizede afiyet olsun ne yapabilim sinarliyan yok? bende kendi adıma kahve yaptim

Üst Alt