Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Forum ile ilgili İstek ve Önerileriniz

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
Ah yine yanlış anlamıssınız:)
En basından bana bir özür mesajı ya da bilgilendirme mesajı atsaydınız konu buralara gelmeyeckti.
Neyse, artık anladığınız kadar ne yapalım. Konuyu uzatmak zorunda kaldık bu yüzden..
Elinize sağlık uzatin sıkıntı yok benim için..Herkes herşeyi düzgün yapıyor bi tek ben yanlış yaptım, önemli değil, hayat bu..???

Uur

۞#SonMesajKimde(6) Kurbanı™۞
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    25,761
Bazen karşımızdakinden beklediklerimizi kendimizde yapmamız lazım
yok özür dilenseydi yok haber verilseydi yok silinmeseydi bu şekilde uzar gider bu konu
benimde çok konum silinmiştir mesajım silinmiştir ama hiç bir zaman bunu şikayet olarak dile getirmedim tabi ki başkası getirmeyecek diye de bir şey diyemem asla
Ama hani karşınızdakinden bir özür ve mesaj beklerken sizde şikayet bölümünü konu açmak dan ziyade
özelden hayırdır mesajım neden silindi sorun mu var diyebilirdiniz
diye düşündüm bir an ..
neyse bende susayım en son bana kalacak ihale sanırım :)

Birbirimizi kırmadan üzmeden sorunları hallede biliriz ..

Hayırlı güzel forumlar herkese :)

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Yeni mesajlar seçeneğine tıklandığında "Okunmamış mesajları" filtreleyerek göstermiyor. Acaba bunu eski vBulletin sistemindeki gibi kaldırabilir miyiz? :)

Herkül

Canım Dedem
Admin
  • MFC Puanı
    62,236
@Bezelye, herhangi bir sıkıntı görünmüyor. Yeni Mesajlar tıkladığınızda foruma online olduğunuz son zamandan sonraki yazılan mesajları max 10 sayfa gösterir. Okumak istediğiniz mesajlara girip okuduğunuzda gösterimden kalkar(sayfa yenilendiğinde)
Eğer okumak istemez iseniz Okundu Say tıkladığınızda da tüm yeni mesajlar kısmı boşalır.

Siz farklı olarak ne yapmak istiyorsunuz ?

Bezelye

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
@Bezelye, herhangi bir sıkıntı görünmüyor. Yeni Mesajlar tıkladığınızda foruma online olduğunuz son zamandan sonraki yazılan mesajları max 10 sayfa gösterir. Okumak istediğiniz mesajlara girip okuduğunuzda gösterimden kalkar(sayfa yenilendiğinde)
Eğer okumak istemez iseniz Okundu Say tıkladığınızda da tüm yeni mesajlar kısmı boşalır.

Siz farklı olarak ne yapmak istiyorsunuz ?
Mesela bi konuyu okuyunca, yeni mesajlarda o konu artık görülmüyor. Taa ki yeni mesaj gelene kadar. Önceden vbulletin de böyle değildi. Bi konu okunduğunda yine yeni mesajlarda çıkıyordu.

Ek olarak mobil temada, "Neler yeni" bağlantısına tıklandığında bu problem yok. Ama bilgisayardan bakılınca Neler yeni bağlantısı yok. Yeni Mesajlar bağlantısı var. Bu bağlantıyı kullanınca okunan içerikler görünmüyor.

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,817
Mesela bi konuyu okuyunca, yeni mesajlarda o konu artık görülmüyor. Taa ki yeni mesaj gelene kadar. Önceden vbulletin de böyle değildi. Bi konu okunduğunda yine yeni mesajlarda çıkıyordu.

Ek olarak mobil temada, "Neler yeni" bağlantısına tıklandığında bu problem yok. Ama bilgisayardan bakılınca Neler yeni bağlantısı yok. Yeni Mesajlar bağlantısı var. Bu bağlantıyı kullanınca okunan içerikler görünmüyor.

Merhaba,

vBulletin'den aslında çok daha rahat sadece kullanılması biraz daha karışık. Aslında karışık değil ama sizin gibi Xenforo ya yabancı kişiler için zor olabilir evet.

1.png

Filtre sarı renkte vurguladığım '' YENİ MESAJLAR '' da çıkmaktadır. Sağ tarafta filtre seçeneklerinde hangisini seçerseniz o gözükür. '' Okunmamış Konular '' seçili ise daha önce okumuş olduğunuz bir mesaj listede gözükmez. Eğer okusanızda okumasanızda mesajın kaybolmasını istemiyorsanız '' Okunmamış Konular '' işaretini kaldırarak kaydetmeniz gerekiyor. Yani hiçbir tik işaretli olmayacak. Böylelikle bütün yeni mesajları görebileceksiniz.

Tablar arasında geçiş yapıp hangi tabda ne var veya hangi filtre ne işe yarar deneyimleyebilirsiniz.

İyi forumlar dilerim.

Bezelye

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Merhaba,

vBulletin'den aslında çok daha rahat sadece kullanılması biraz daha karışık. Aslında karışık değil ama sizin gibi Xenforo ya yabancı kişiler için zor olabilir evet.

Ekli dosyayı görüntüle 5140

Filtre sarı renkte vurguladığım '' YENİ MESAJLAR '' da çıkmaktadır. Sağ tarafta filtre seçeneklerinde hangisini seçerseniz o gözükür. '' Okunmamış Konular '' seçili ise daha önce okumuş olduğunuz bir mesaj listede gözükmez. Eğer okusanızda okumasanızda mesajın kaybolmasını istemiyorsanız '' Okunmamış Konular '' işaretini kaldırarak kaydetmeniz gerekiyor. Yani hiçbir tik işaretli olmayacak. Böylelikle bütün yeni mesajları görebileceksiniz.

Tablar arasında geçiş yapıp hangi tabda ne var veya hangi filtre ne işe yarar deneyimleyebilirsiniz.

İyi forumlar dilerim.
Aaa süpermiş. Seçeyim o zaman. Aradım bulamadım. Teşekkür ettim: )

Sux

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    270
merhaba, foruma kayıt olduğum ilk haftadan sonra giriş yapmakta sıkıntı yaşıyorum.
ya hiç giremiyorum ya da giriş yapabildikten sonra forum içerisinde konulara yazamıyorum. bu seferde konu sayfaları yüklenmiyor.
rumuzumda kısıtlama ya da üyeyi yıldır gibi bir şey mi var?

Orçun

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    4,870
merhaba, foruma kayıt olduğum ilk haftadan sonra giriş yapmakta sıkıntı yaşıyorum.
ya hiç giremiyorum ya da giriş yapabildikten sonra forum içerisinde konulara yazamıyorum. bu seferde konu sayfaları yüklenmiyor.
rumuzumda kısıtlama ya da üyeyi yıldır gibi bir şey mi var?
Tarayıcı ya da internet bağlantınız ile ilgili sorun olabilir.

saphira

minik ejderya
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,814
sorun ekte görüldüğü gibidir.. herkesin ismi bu şekilde kaymış gibi.. bunu düzeltme imkanınız var mıdır ?

2021-12-10_13-29-50.png

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
Bende senin nickin hariç diğerleri düzgün görünüyor

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    63,731