Aynı durum benim içinde geçerli....Forum içinde engellenmekteyim.Bu durumu Yöneticiye özel mesaj yolu ile bildirdim.Bu mesajı bile bir şans ile yazabilmekteyim.Şimdi diyeceksiniz ya nasıl olur PC'den ......
Oluşturduğum PC konfigürasyonunda sorun yok.Burada engellendiğimi (gizli gizli) fark ettiğimde şunları yaptım (bakalım bu benden mi? kaynaklıyor diye)
1.İşletim sistemimi (aynı makine içinde , 3 x Linux OS + 1xWindows OS + 1xAndroid OS var) değiştirdim.En son Android İşletim Sistemi REMİX OS da denedim siteye girmeyi gene aynı sorun....(Zor login oluyorum, site içinde üye olarak zor gezinirken, sıradan bir ziyaretçi olarak site içinde sıkıntı olmuyor)
2.Kullandığım ağ konfigürasyonlarını resetledim. (yeniden kurulum yaptım ) Olmadı.
3.Modemi sıfırladım.Yazılım arayüzünü yeniden yükledim.Sonuç internette her yerde hızlı giriş yaparken ,(web site) burada sorun oluyor login olmak....
4.Sonra İnternet Kafeye gittim orada sınırsız bant genişliği var (fiber net) Sonuç aynı....
VE ANLADIM Kİ.....BENİ BURADA GİZLİ GİZLİ BİR ENGELLEYEN VAR (ama bu
@Pisadam olamaz.....!)
Sonuç'ta siteden uzaklaştım....Ve bir içerik oluşturucusu olarak yazılarımı buraya kaydırdım.
Umarım beni engelleyen bu yaptığından biran önce vazgeçer de bende buraya dönüş yaparım (beni engelleyeni hüsnü zan olarak tahmin ediyorum)