Anliyorum, her ne kadar kendimi aklamaya calissam da suc islemisim gibi bir tavir sergilenecek saniyorum. Ki; hala iddia ediyorum. Her forum üyesi, her konu basligina uygun hareket eden bir forum içerisinde değiliz. Siz de konu basliklarinin disinda, o da, yönetimdekiler de ya da diğer üyeler de birkaç mesajla dışına çıkıyor olabilir. Benimki de bu ölçülerdeydi. Konu içerisinde ara ara forumda olacağımı belirttim ve bikaç da yazı yazdım. Bu hiç konu dışı değildi. Ama size kendimi ne kadar ifade etsemde, siz noktayı koydunuz ve uygunsuzluğunu dile getirdiniz. pekala diyorum, çünkü siz yönetimsiniz. Son sözcük ve son karar sizden gelir.
Sizi ve bu hatanızı bağışlıyorum, ama dediğim gibi keşke bunu ben yazmadan ve sorgulamadan dile getirseydiniz. Ki böyle olması gerekirdi. Yönetim olmak bunu gerektirir çünkü. Ya ben önemsemeseydim ve farkında olmasaydım, sormasaydım mesaj kaynayıp gidecekti. Tabi sizin bu hatanızda görünmeyecekti. Bu niçin olsundu dimi?
Ayrıca kusura bakma diyebilmenize de epey mutlu oldum. Çünkü siz yönetim olarak kullandığımız üslubun ve dilin mühim olduğunu, forum içerisindeki iletişimin güzelliğiyle de harika bir ortamı bize getireceğini, asayisi sağlayacağını düşünüyorum.
Yönetime saygılar ve selamlar.