-
-
-
- MFC Puanı
- 200,440
şarkıyı beğendim ama bu şarkıyı eğer ben düzenleseydim 1:22 ye ve 2:29 a çok güzel sololar eklenebilirmiş bütün şarkı boyunca soloları bekledim :/
Evet istenileni verememişşarkıyı beğendim ama bu şarkıyı eğer ben düzenleseydim 1:22 ye ve 2:29 a çok güzel sololar eklenebilirmiş bütün şarkı boyunca soloları bekledim :/
sana bir adamı atıcam çoğu insana göre moder çağın en iyi gitaristiEvet istenileni verememiş
Tamam bi bakalımsana bir adamı atıcam çoğu insana göre moder çağın en iyi gitaristi
Çok iyiydi tabi metallica yi unutmamak lazim.dedim ve
10 yaşında ilk gitara başladığım zaman hocam bu adamın büyük hayranıydı hep bunun şarkılarını dinleyip derse başlardık mükemmel bir gitarist
Metallicamı ozaman bi mekanın sahibini de koyalım buraya Cliff R.I.PÇok iyiydi tabi metallica yi unutmamak lazim.dedim ve
taze çıktı fırından diyorum.ve arttırıyorumMetallicamı ozaman bi mekanın sahibini de koyalım buraya Cliff R.I.P
hey bunu görmemiştim çok güzeller ya ama yaşlandıklarını gördüm ve içime bir hüzün doldutaze çıktı fırından diyorum.ve arttırıyorum
Bende ilk gördüğümde ayni şaşkınlığı yaşadım fakat yetenekleri hala genç bu da onları ölümsüzleştiriyorhey bunu görmemiştim çok güzeller ya ama yaşlandıklarını gördüm ve içime bir hüzün doldu
Ya bu ne güzel bir piyano tonudur ya böyle bir şeryin parasını bile düşünemiyorum ve adam ciddi anlamda çok iyi süslemeleri falan çok yerindeyi alt yapıyıda 10 numara kurmuşlar cidden 10/10 çok teşekkür ederimPiyano çok güzel duygu katmış
Rica ederim,Arastirmaya devam edip yeni enstrümanlarla karşımızda olacağız bay @LovisYa bu ne güzel bir piyano tonudur ya böyle bir şeryin parasını bile düşünemiyorum ve adam ciddi anlamda çok iyi süslemeleri falan çok yerindeyi alt yapıyıda 10 numara kurmuşlar cidden 10/10 çok teşekkür ederim