Listenin ikinci kısmında yer alıyor daha onlara sıra gelmedi Ama sevdiğim parçasını paylaşayimPozi sepultura sevmiyormusun listende görmeyince şaşırdım))
Korkma ondan bundan ne ölümden ne hayattan ! asla hak ettiği değeri göremiyecek olan grupBen düzüm bu tarzda ve forever pentagram
haklısın sanatın iç yapısında bu vardır, duygusuz müzikler danslar resimler heykeller... Dünyamızın en ciddi sorunlarından birtanesi bence , eski şarkıları severiz eski filimleri izleri eski resimlere bakarız çünkü aradığımız hep duygudurDansta da bu böyledir kendini ritimlerle ifade ediyorsun örnekler çeşitlendirilebilir..
Çünkü yeniler kendilerini yenilemek için bile eskilerden ilham alırlar ama bunun hakkını veremedikleri için eskiden daha güzeldi deriz..haklısın sanatın iç yapısında bu vardır, duygusuz müzikler danslar resimler heykeller... Dünyamızın en ciddi sorunlarından birtanesi bence , eski şarkıları severiz eski filimleri izleri eski resimlere bakarız çünkü aradığımız hep duygudur
Duygulardan bahsetmişken bu kızı atmazsam olmazdıÇünkü yeniler kendilerini yenilemek için bile eskilerden ilham alırlar ama bunun hakkını veremedikleri için eskiden daha güzeldi deriz..
hahahha belki daha da iyisiSesi Adele e benziyor onun enerjik hali
Adele in sesi baskın daha gür çıkıyor bunda ise ses Adele e kayıyor gibi ama müzik türüne gore bakılırsa daha net sonuç çıkar Ben bunu bi araştırayımhahahha belki daha da iyisi
bu arada şaka yapıyorum bir insanın sesinin adelden iyi olabilimesi için uzaylı olması lazım !Adele in sesi baskın daha gür çıkıyor bunda ise ses Adele e kayıyor gibi ama müzik türüne gore bakılırsa daha net sonuç çıkar Ben bunu bi araştırayım
Araştırmaya değer bi konubu arada şaka yapıyorum bir insanın sesinin adelden iyi olabilimesi için uzaylı olması lazım !