AdenStallion
MFC Üyesi
-
-
-
- MFC Puanı
- 164
Hasbihâl' a benziyor.
Kamuoyuna bilgiledirme...
Bi anlık tereddüt ile aldığım bu nick (alcatraz'ın dolu olması vesilesi ile) sonradan tartışmalara, magazinsel ve garip medya kanalları tarafından yoğun eleştirilere, makaralara neden olmuştur.
Oğlak burcuyum en belirgin özelliğim inat olmasıdır.
Birden bana çekici gelmeye başlayan nasıl hitap etmelerini umursamadan belki Arzuhal ile yola devam etme kararı alabiliriz. En nihayetinde karar sahibi babası benim ve telif hakkı şu an bende değil mi :s62
Saygı değer alcatraz fanlarına teşekkürü borç bilir, bilhassa yapılan her yorum değerlendirilip zamanın geldiğinde (belki-yada hiç bi zaman) yol-su-elektrik-doğalgaz-telefon olarak dönebilir.
Saygılar.
Arzuhal (Nam-ı diğer "Alcatraz")
KAMUOYUNA DUYURU
2012 yılından beri birlikte takıldığımız sanal alemde paylaşımlarımızı, makaralarımızı, nicklerimizin birbirine ifade ettiklerini hiçe sayarak bir defa olsun daha önce nick değişmemiş bir şahsın durduk yeri fikrim(iz)i almadan nick değiştirmesini GAFLET DELALET VAHŞET ve de DEHŞET içinde seyretmiş bulunmaktayım.
Şunu da bilmelisiniz ki dün tam da bu satırları yazarken gelen bir danışan ve peşinden gelen 6 danışandan kaynaklı şaftım kaymış bir mahiyette tezahür ederken saat 9da uyuyakalmışım .s.s Ancak bu yoğunlukta dahi arkamdan laf sokma çalışmalarını devam ettirip dedikodumu yapan başta Alcatraz yazdım yeminle .s.s arzuhal midir nedir o işte bi de yanında Kolibandını paketleyip banlı userlar kategorisine taşımanızı sizden minnetle rica ediyorum :honk:
Açık konuşmak gerekirse bu konunun bu kadar patlayıp gideceğini tahmin dahi etmemiştim. Yani sonuçta benim nick değişim konum değildi, alcatraz kim ki .s.s Neyse öyle ya da böyle konum hit olmuş tutmuş arkamdan da konuşulmuş madem öle ben de By BiLiNMeZ damat kamkimin önerilerine hep destek tam destek olacağımı buradan huzurlarınızda tüm forum ailesine duyurmaktan çekinmiyor gocunmuyor ve arkasında duruyorum :honk:
(evet bu mesajı yazarken fenerbahçenin yaptığı açıklamalara özendim, evet mutluyum içimde kalmadı :honk: )
imza: eski bir lost :honk:
ne özrü ne kabahatiiiiiiiii .s.s
bence nicki beynimevurdurttuğum olsun :honk:
hakkaatttt haaaa, kerolayn neyy lannn niye bunu almıyorsun :honk:
kerolayn bir marka olduğu için patenti de elimde olduğundan mütevellit şimdi onu alamam onun patentini de sen al cınımmm :torpu
patente para istediler kanks param çıkışmadı ya la .s.s
koskoca ceo'sun gönder birazcık
la o kadar para verilir mi ona ben de kaçak kullanıyom :honk:
bi odun herif değiliz olm biz kim köpek .s.s
daha ücreti söylemedim yaa pintiliğin bu kadarı yeminlenn :y
ali ağaoğluyla yaptıgı kahvaltıyı gördün mü nan...
40 yıl yediklerimi toplasan yarısı etmez meka bilişim :y