Ayrıca keroLayn açtığı konuya sahip çıkmıyor protesto ediyorum kendisini buradan
bi de kalkıp akıl verir işte böyle çok var ya
Ayrıca keroLayn açtığı konuya sahip çıkmıyor protesto ediyorum kendisini buradan
İlk bakışta dilekçe yazma işini meslek edinmiş arzuhalci emekçi kardeşlerimizi andıran bu nick son bakışta da aynı şeyi başarıyor. Bu sebeple bence hiç uğraşmayalım. Kendini sanal alemdeki namını adını markasını bir başka kullanıcıya kaptıran bu arkadaşı asalım gitsin. Olmazsa keselim. O da olmazsa mecbur yeni nick bulmak lâzım bu iş böyle yürümez. Öz Alcatraz yapalım.
Astral seyahat gibi oldu yaa o nedir
bi de kalkıp akıl verir işte böyle çok var ya
İlk bakışta dilekçe yazma işini meslek edinmiş arzuhalci emekçi kardeşlerimizi andıran bu nick son bakışta da aynı şeyi başarıyor. Bu sebeple bence hiç uğraşmayalım. Kendini sanal alemdeki namını adını markasını bir başka kullanıcıya kaptıran bu arkadaşı asalım gitsin. Olmazsa keselim. O da olmazsa mecbur yeni nick bulmak lâzım bu iş böyle yürümez. Öz Alcatraz yapalım.
Öz olmaz o benim adım telif hakkı bana ait
Arzuhal kuştüyüm benden özel izin almak durumundasın bil istedim
Ulaştırma bakanlığından izin almak gerekmiyor ama. Seyahat özgürlüğün de var bak.
Hiç hoş değil ama haksızmıyım aga
Öz olmaz o benim adım telif hakkı bana ait
Arzuhal kuştüyüm benden özel izin almak durumundasın bil istedim
zaten seyahat özgürlüğüm var doğuştan yaa
haklısın ağa, ceo'yum diye eli belinde akşama kadar geziyor işin başında durmuyor. söyler misin bana bi CEO işin başında durmazsa cemaat napar onu de ?
zaten seyahat özgürlüğüm var doğuştan yaa
Bu çocuk okumaz
Neyse bir öneride benden olsun ; Gizli Özne tamam tamam olmadı biliyorum gittim
teşekkür ederim dostum liyam kuştüyüm bakıcam başımın çaresine
bişi gizler gibi bi halim mi var :y
gitme bee yardımcı olmanı istiyorum
biz ekipcek okumayız bi okumuş bulunsun aramızda...
bi okuyup üffflesene bizi beee, açılırız belki
Kolay gelsin gizli özne olmasın ArtemiS kız arkadaşımın nicki o ((
Ve ben kaçarak uzaklaşayım yol bekler Allahıma emanetsiniz ßß