Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

arzuhal nicki hakkında görüşleriniz nelerdir?

arzuhal olmuş mu hiç .s.s

• Kullanılan toplam oy
    10

AlcatrazZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    636

Abimsin elim kalksa taş olur :)
ama kuştüyümü döverim sen yerine :D

Arzuhal silkelende kendine gel dostum :D ben seni böyle tanımadım kabullenemiyorum

kero baştan sona tepeden tırnağa haklı
senin oğlak burcunu seveyim balık burcu olarak yıldırma çalışmaları yaptırma bana pm manyağı yaparım demedi deme :D

bak hala tehdit bişiler vs yaa :D
olum yokuşa vurmayın işi düşüncez dedik işte :D
inada binerse kendimi bile tanımam :D

siz burada bana yükleneceğinize Alcatraz'ın yerini (-ki alamaz hiç bi nick) alacak bi nick bulun. etiketlemelerde yanlışlıkla başkasına gitmeyecek şekilde alcatraz'lı bişi olsun :D

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777

bak hala tehdit bişiler vs yaa :D
olum yokuşa vurmayın işi düşüncez dedik işte :D
inada binerse kendimi bile tanımam :D

siz burada bana yükleneceğinize Alcatraz'ın yerini (-ki alamaz hiç bi nick) alacak bi nick bulun. etiketlemelerde yanlışlıkla başkasına gitmeyecek şekilde alcatraz'lı bişi olsun :D

Alcatrazın yerini bişi tutmazda düşünelim olmadı diğer alcatraz değişsin nickini
rica neyim etsek bin asırlık arkadaşımızı tanıyamıyoruz desek halimize acır mı acaba :D

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777

By BiLiNMeZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    50
İlk bakışta dilekçe yazma işini meslek edinmiş arzuhalci emekçi kardeşlerimizi andıran bu nick son bakışta da aynı şeyi başarıyor. Bu sebeple bence hiç uğraşmayalım. Kendini sanal alemdeki namını adını markasını bir başka kullanıcıya kaptıran bu arkadaşı asalım gitsin. Olmazsa keselim. O da olmazsa mecbur yeni nick bulmak lâzım bu iş böyle yürümez. Öz Alcatraz yapalım.

Üst Alt