Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

ArtemiS'in Suç Dünyası

Min

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    771
Kolibandı eve yeni geldim hikayeye biraz ara ver herkes tatile çıksın.bu ne daha birini çözemeden diğeri diğerini öldürüyo en son cinnete sokacaklar beni tepelicem hepsini gerek kalmicak dedektifliğe.
bi oturtmuyolar alcatrazzla deli dana gibi oraya buraya koşuyoz :D

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
Kolibandı eve yeni geldim hikayeye biraz ara ver herkes tatile çıksın.bu ne daha birini çözemeden diğeri diğerini öldürüyo en son cinnete sokacaklar beni tepelicem hepsini gerek kalmicak dedektifliğe.
bi oturtmuyolar alcatrazzla deli dana gibi oraya buraya koşuyoz :D

Ama ben başlarken söyledim size huzur yok diye yeni bölüm yazıyorum yakında hepinizi tatile göndericem :D

Min

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    771
Valla ben bilmem baksana çevirdiği dümene :D

sezene iftira atılıyo.legolas paralelin polisi zaten polislik sınavınıda cemaat sayesinde geçmiş.
esila ekrem dumanlıyı temsil ediyo paralelin medya patronu.lydia da zekeriya öz oluyo paralelin savcısı :D
vay be ne politik çözümleme yaptım

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
sezene iftira atılıyo.legolas paralelin polisi zaten polislik sınavınıda cemaat sayesinde geçmiş.
esila ekrem dumanlıyı temsil ediyo paralelin medya patronu.lydia da zekeriya öz oluyo paralelin savcısı :D
vay be ne politik çözümleme yaptım

Politik konulara girmiyorum :D
ama bak kerolayn sen alcatrazz ve sezen bi makara gırgır partisi kurun o zaman muhtarlığa adaylığımı koyarım :D

Sheeran

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    92
Sezenin bizi sormadiği belli oldu :D cok ufak rolüm benim senarist ya kaciriliyom ya arkada duruyom buyuk rol yokmu :Ddd

ReyyAn

Allah'ın hesabı çok çetin Olucak..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,177
AlcatrazZ'ın yüzündeki hüzünlü ifade Min'in kalbinde burukluk yaratmıştı.

Ve ReyyAn'ın gözünde yaş filan sen hayırdır Kolibandı akşam yemekte ne yedin nabtın hikaye kahramanlarını :D

Biz kan , ilik, sakatat dedikçe nedir bu duygu yuklu cümleler :D

daha seri ;9. bolumde kurtar paçayı. :D

Fırlat artık birilerinin sakatatları caddeye.

Üst Alt