Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

ArtemiS'in Suç Dünyası

ArtemiS

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    1,019

amaaaannnn tannrııımmm diidiiimmmmmm :s99 sanırım biraz karışacak ortalık :D zaten çorba oldu oldu balık hafızalıyım unutcam şimdi olayı :y
Kolibandı ellerine saglık demicem artık alıştık ne de olsa :D:D

Yokkk ya ben olayı anlayıp kesin onları da ortadan kaldırıyorumdur net yağniii :D
Sonuçta burası benim suç dünyam :torpu​

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
olay çok karışmış ya .s.s biri bana özet geçsin lütfen bu kadar karakter girince işin içinden çıkamıyom .s.s zavallı artemis anladığım kadarıyla (ihanet başlığından anladım bunu) beslemişsin kargayı oymuş gözünü :honk:

Az kaldı ceo toparlıyorum artik : )

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573

amaaaannnn tannrııımmm diidiiimmmmmm :s99 sanırım biraz karışacak ortalık :D zaten çorba oldu oldu balık hafızalıyım unutcam şimdi olayı :y
Kolibandı ellerine saglık demicem artık alıştık ne de olsa :D:D
Aga artık iş sizde yavaş yavaş delillerde geldiğine göre çözüm.yakındır :D

ArtemiS

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    1,019
olay çok karışmış ya .s.s biri bana özet geçsin lütfen bu kadar karakter girince işin içinden çıkamıyom .s.s zavallı artemis anladığım kadarıyla (ihanet başlığından anladım bunu) beslemişsin kargayı oymuş gözünü :honk:

Yalnız takdir ettim o kadar olay oldu hala sarı kafayla beraber benim mekanda oturuyorsunuz :s97​

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855

Yalnız takdir ettim o kadar olay oldu hala sarı kafayla beraber benim mekanda oturuyorsunuz :s97​

dünya yansa umrumda değildi ben bi ömür otururdum onun dizinin dibinde de işte bilmedi kıymetimi adi şerefsiz karaktersiz haysiyetsiz :honk:
ilk defa da böle seri bi şekilde hakaret ediyorum sevdiceğime o da ayrı bi konu :dyg:
yalnız o beşiktaşlı burda fenerli sanırım bu yeni :honk:

Kolibandı burcu ne ona göre kaptırcam kendimi hikayeye :honk:

ReyyAn

Allah'ın hesabı çok çetin Olucak..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,177
@Sade yi telkin etmek mi ? aslında kesecamm onu :D

- Bu bölümde daha cok beğendim sanki ; sinsi ve duyarlı yaklaşmışım hastanede , Çok güzel :s24

Üst Alt