Amanın hepsi teker teker öldü ben kendimi neremden tutsam çamura batıcam : :s83 kendimi sorguladım da bende o kadar dalavere cevirecek potansiyele sahibim acıga cıkarılmasını beklemişim ama yinede yineliyorum ben katil degilim
Ama
Min seni hakketen tebrik ederim benim gibi suçsuz insanı teee ordan görüpde korudun ya hikaye az daha devam ederse seni İç İşleri bakanı yapana kadar rüşvet vermeye hazırım dostum:s94
(ama nazlansan da
keroLayn ımız icin ankette o resim eklenecek ! ::s59)
Hain
EsiLa :hih:hih senin bugün gidecegin disci benim teyseoğlu seni neee kadar cok sevdigimi söyledim bizzat ilgilenecek dikişi cok at çenesine saglam olsun mümkünse haftalarca yazılıp anlaşalım onunla dedim saolsun kırmaz beni ::s59
ArtemiS cim kesin katil mapusa önce o düsecek bana da ranzanın üstünü ayırsan demeye kalmadı yönetmen sen ne cani çıktın üstüme oynuyorsun bütün cinayetleri
tekrarlıyorum ben katil degilim ! ::hih
Sade işde Allahın parmagi yok ki bogazını deşsin öyle
sen kiminle ugraşıyorsun heeheeeyy böyle kim vurduya götürür ortagım seni
en zevkle okudugum kısımdı belirteyim ::s95
ReyyAn sende başka bir canilik var kasap mı baban senin
ama kutluyorum
Sade ye yakısır müzükli bir katliam yaptın tabi yaşasan daha cok işler cevirridik seninle
MonteKristo and
Larna kimin bacıları ya aferim kıs size kendinizi bana kaçırttınız da bir kocaya kacırtamadınız kendinizi pasaklılar :s90
Ya gurban olam yönetmen(
Kolibandı bak yönetmen diyorum belki havaya girip insafa gelirsin diye ) kabak
Pisadamın başına patlasın beni harcama